Søg
Close this search box.

GS75 – Grand Slam 75 – Rättvik 25/6-2022

Lørdag og søndagen er byttet rundt, så vi denne lørdag kører et GS75 istedet, mens vi finder den normale V75 på søndag. Vi vil til denne weekend komme med en analyse og travtips til både lørdagens GS75 og søndagens V75.

Men først til dagens løb og GS75 omgangen fra Rättvik. Her skal den 14 årige On Track Piraten trave sit sidste løb på den ovale bane, én hest som mange svenskere holder meget af – og vi takker den for mange flotte præstationer. Den kommer ud i GS75-6.

GS75 Andelsspil

Du kan spille med i vores GS75 andelsspil her, via Derby25. Det koster 150 kr. pr. andel, sidste chance for at købve en andel er kl. 15:00. Vi opbygger andelspillet baseret på vores analyser herunder.

GS75 Travtips & Analyse

GS75 -1 3140m Volt
8 Versace Face er under stærk udvikling og det er en hest der lever af sin styrke. Han fik en passende springspor her og Örjan Kihlström kører formentlig frem med det samme mod føringen. Det lyder dog som om du vil køre i spidsen med 1 Spike Razz og så kan han ende med at trave udvendigt, og det kan blive for meget – vi må se. Men for en hest, der startede i Harper Hanovers sidste gang, er modstanden af ​​en helt anden kaliber nu.

10 Devs Definitif har set meget flot ud til sidst og kommer nu med to sejre i træk. Hesten har ingen problemer med at klare jobbet på egen hånd, og han har også en god statistik over distancen (3/5). Han starter alene på en 40 meter tillæg og har masser af plads til at komme godt fra start, og hvis Versace Face skal klare opgaven fra dødens, så kan Devs Defintifs hårdhed gøre forskellen i sidste ende.

3 Capital Gain C.C. (UDGÅET) var der en del snak om senest på V75, men hesten fik et for tungt løb og galloperede da kræfterne slap op. Formkurven er bedre end resultatrækken, og skal bestemt med ved gardering.

Nævner også 5 Hefner Am, der også har god kapacitet for klassen.

Spids efter 800m:

 • 1 Spike Razz 50%
 • 8 Versace Face 30%
 • Øvrige 20%

Ranking A:8.10 B:3,5,4,1,7,9 C:12,2,11,6

GS75-2 2140m Auto
5 Xerava C.D. er storfavorit i skrivende stund, og det ligner også på papiret en passende opgave, da hun formodentligt også går i spids her. Hun har vist bevis på et stort talent og har vundet 5/6 løb indtil videre, og dengang hun blev besejret var det af Eierann, der stod for en meget god præstation. Det er dog en hest jeg vil gardere på enkelte kuponer, da spilprocenten er for høj, på de nuværende 72%.

6 Jiggi er i skrivende stund kun spillet til 7% – Hun galopperede lidt umotiveret sidst mod første sving i et konkurrenceløb til E3, men det tager vi på den lidt uritinerets hest konto, da den så ud til at være lidt stresset. Men hun har vist tegn på rigtig god fart ressourcer før, og jeg synes, det er en hest, der faktisk er næsten lige så god som favoritten. Nu får hun igen Magnus A. Djuse i sulkyen, som kender hesten bedre og jeg tror på en god præstation.

3 Lawina er der gode rapporter fra stalden, vi så gerne at den blev kørt i spids, men det lyder fra stalden, at de gerne ser den i ryg på storfavoritten, men derfra kan de håbe på åbningen og så er overraskelsen en kendsgerning til 5%.

4 O’Mara Zon, er ubesejret fejlfrit. Det er en spændende hest og skulle hun holde sig mere rolig bag bilen denne gang, er der bestemt kapacitet til at udfordre.

Spids efter 800m:

 • 5 Xerava C.D. 60%
 • 3 Lawina 15%
 • 4 O´Mara Zon 15%
 • Øvrige 10%

Ranking A:5 B:6,3,4,10,12 C:1,2,8,9,10

GS75-3 2140m Auto
2 Chestnut viste tegn på rigtig høje toppe under ledelse af Oskar Kylin-Blom, og han er en meget dygtig hest for klassen. Nu skal han tage sin første start for sin nye træner Daniel Redén, og det lyder til, at han er meget godt forberedt til denne opgave.
I sidste start vandt den på lette ben på trods af, at han skulle gå store dele af løbet i dødens. Han er hurtig bag bilen, og mit hovedscenarie er, at han er i spidsen efter et par hundrede meter, men han har vist, at han også kan gå hårdere oplæg og ikke er afhængig afspids for at vinde løbet.

1 Parveny endte uplaceret i sidste løb, men han havde en del problemer dengang, og den start skal ikke vægtes for meget. Han er ret kvik bag bilen og skulle Magnus A. Djuse få lidt ekstra fart på ham, når bilen slipper vingerne og finder spidsen ville det åbne op for løbet.

4 Ploquepin, er en hest Fredrik Wallin har haft en del forhåbninger til, og det er først den senere tid den er begyndt at vise hvad den kan. Hesten kommer med god form, og selvom han svigtede som favorit sidste gang, afsluttede han løbet hurtigt bag Niras Donatello. Han kommer til at sidde bedre til nu, og selvom der er nogle hårdere modstandere, er han betsemt ikke ueffen i dette selskab.

7 Conrads Diderot vandt på 1.12,5 over distancen sidste gang efter at have avanceret med 1000m tilbage, og han kunne derefter vinde løbet på den hårde måde. Han ser ud til at være i absolut topform for dagen, men han er ikke specielt hurtig fra start og fra denne startposition kan han ende med at skulle bakkes ned i køen.

Spids efter 800m:

 • 2 Chestnut 30%
 • 1 Parveny 30%
 • 3 The Engine 20%
 • Øvrige: 20%

Ranking A:2 B:1,4,7,10,9 C:3,11,6,5,12,8

GS75-4 2140m Auto
2 Lara Boko får en interessant årsdebut for Timo Nurmos, og hestene er som bekendt normalt velforberedte efter pause, så det bekymrer ikke. Det bliver spændende at se hvordan hesten har taget vintertræningen. Hesten vandt som bekendt Svenskt Trav-Oaks fra dødens sidste år, og har her fået et perfekt startspor. Hun kan åbne ret hurtigt fra start og skulle hun komme i spidsen, da tror jeg løbet er ovre. Mulig spids og slut.

6 Isabell Cash er en anden interessant hest fra Stall Nurmos, der vil starte årets første. Hun har vundet 5/8 løb og selvom jeg synes Lara Boko er en bedre hest, så er Isabell Cash i hvert fald ikke langt efter. Hun var faktisk mere betroet end Lara Boko af spillerne før Svensk Trav-Oaks, men desværre blev den dag ødelagt af en startgalop.

8 Kashmir River var tredje efter Lara Boko i Svenskt Trav-Oaks sidste år. Hun imponerede ikke senest, men har haft en sygdom og har haft svært ved at komme i form. Hun har nu fået to løb i kroppen, hvilket burde have rykket hende frem i form, og jeg tror, ​​vi vil se en bedre indsats nu.

12 Breeze har aldrig været værre end treer, når hun har travet fejlfrit. Fra dette udgangspunkt skal der selvfølgelig lidt tempo og held med positioner til, men med den rigtige rejse, da fælder hun mange over opløbet.

1 Donna Summer åbnede hurtigt fra spor 1 bag bilen i Dronning Silvias Pokal inden hun galopperede, og hvis hun holder sig i trav fra start, kan hun meget vel tage sig af føringen. Men spørgsmålet er om de vil lade fra start, i frygt for startgalop? Formen fejler ellers intet, og hun var på vej mod en meget let sejr sidst, da hun kort før mål galopperede igen. Med usikkerheden i de mange galopper, trækker det ned.

Spids efter 800m:

 • 2 Lara Boko 45%
 • 1 Donna Summer 20%
 • 6 Isabelle Cash 20%
 • Øvrige: 15%


Ranking A:2 B:6,8,12,1,5,7 C:10,11,3,9,4

GS75-5 2140m Auto
Sporlodtrækningen blev her til 5 Night Art fordel, da værste modbud fik værre spor, og den er dermed den rette favorit i løbet. Han er hurtig fra start, og jeg tror ikke, nogen kan udfordre ham om spidsen, og fra den position er han ubesejret på tre forsøg. Han var meget god fra spidsen næstsidste gang, da han vandt på 1.13,6 over distancen i en flot stil og sikker sejr, og hvis han gør en lignende præstation, skal modstanderne være meget gode for at kunne udfordre om sejren.

8 Rocket Tile kunne senest ikke modstå Barack Face til sidst efter et hårdt tempo i løbet, men præstationen var meget god, og han sluttede på 1.12,8 over distancen. Jeg synes han har en interessant udviklingskurve og holder ham som en bedre hest end Night Art, men han fik en klart dårligere startspor og det mindsker selvfølgelig chancerne for at komme først i mål. (Bemærk! – Der er en strygning indenom af syv, så nu er han rykket en tand ned).

2 Blue Boy Face er yderst interresant her. Hesten er okay hurtig fra start og har et perfekt spor bag bilen og vil helt sikkert få en god placering med det samme. Det er en hest vi med sikkerhed ikke har set bunden af endnu, og jeg tror dette kan blive en af de bedste i kuldet. Han har tjent 85.000 SEK og møder heste, der har akkumuleret mere hårdhed nu, men han er under udvikling og kan nå langt.

11 Moses Boko har haft to løb i kroppen på svensk jord, og jeg kunne godt lide indtrykket af sejren sidste gang. Sporet trækker dog ned.

Spids efter 800m:

 • 5 Night Art 45%
 • 2 Blue Boy Face 20%
 • 8 Rocket Tile 20%
 • Øvrige 15%

Ranking A:5 B:8,2,11,6,12,9,10 C:4,1,3

GS75-6 2140m Auto
2 Diamanten har ikke vundet et løb i mindre end et år, men han møder altid hård modstand, og jeg synes, han har gjort det meget godt og er i god form for dagen. Senest så han nemlig formstærk ud i Sweden Cup, og Diamanten nærmer sig årets første sejr. For tre starter siden var han nummer to efter Don Fanucci Zet efter en hurtig afslutning, da hullet kom, og han ikke var for langt bagud i målet. Han møder nogle gode heste nu også, men det er lettere modstand end det har været på det seneste, og her synes jeg, det ser oplagt ud for en klassisk spids og slut.

Garderer man, da er 6 Missle Hill, nok den heste der har den højeste kapacitet i feltet, men hesten har ikke været i stand til at vise sin kapacitet fuldt ud i et stykke tid nu. Men hvis han konkurrerer på toppen i dag, er dette normalt en meget passende modstand, og der er gode træningsrapporter før dette. Nu vælger de også at teste ham med en amerikansk sulky, hvilket var et stykke tid siden.

4 Antonio Trot var god som treer i samme løb som Diamanten for to starter siden efter at have udfordret Don Fanucci Zet. Her skal han formentlig søge vej til dødens, så Diamanten ikke stjæler løbet deroppe og han kan godt udfordre fra den position.

5 Jaguar Dream, er en hest der sagtens kan åbne stærkt, spørgsmålet er om den kan tage en længde på Diamanten fra start, det tvivler jeg lidt på. Skulle det dog lykkes er meget vundet. Hesten er lidt ujævn i sine præstationer, men skulle han præstere på top, kan det sagtens holde hele vejen. Farligt at undvære på kuponen.

Spids efter 800m:

 • 2 Diamanten 50%
 • 5 Jaguar Dream 30%
 • 6 Missle Hill 15%
 • Øvrige 5%

Ranking A:2,6 B:4,5 C:11,8,1,7,3,9,10

GS75-7 2140m Auto
12 Kentucky River var frygtelig god i det sidste løb, da han vandt en V75-finale på knusende 1.11,1 over distancen. Det var nærmest en magtdemonstration. Med den indsats på nethinden, da burde Per Nordström være offensiv fra en ellers meget hård udgangsposition, og hvis formen er intakt, bør det være en god chance for at gå udenom hele feltet trods startpositionen.

2 Power Doc har haft en kort pause efter at have været toer i Kongepokalen i begyndelsen af ​​maj efter Francesco Zet og afslutningen han stod for var af bedste slags efter 10,7 /800m. Den præstation var der ikke mange der havde set komme, da hesten faktisk var spillet til 204 gange pengene i det løb. Han rejser sig virkelig, når han kommer til at konkurrere uden sko på hovene, og det vil han også gøre nu. Her ser det oplagt ud for at tage sig af spidsen, og derfra kan det bare være så enkelt som spids og slut.

Bagom disse to, er det mere åbent.

Spids efter 800m:

 • 2 Power Doc 50%
 • 1 Kavatsåfin 20%
 • 3 Glen 15%
 • Øvrige 15%

Ranking A:2,12 B:11,7,3,10,6,9 C:1,4,8,5

Andelspil – Travtips

Er det penge nok i pouljen, da satser vi på at spille needenstående system til kr. 4.184:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider