Søg
Close this search box.

Elitloppet 2022 – 27. – 29. Maj

©Micke Andersson | Dreamstime.com

Elitloppet weekenden starter fredag den 27. maj og slutter den 29. maj. Forsøg og finaler til Eliteloppet køres søndag den 29. maj. Det svenske Eliteloppet er verdens største travløb i 2022. Det har været kørt siden 1952 og afgøres altid den sidste søndag i maj på Solvalla. Verdens bedste heste inviteres til at afgøre i forsøg og finaler over sprintdistance; 1609 meter. Der er dog flere finaler og store løb bl.a. Harpers Hanovers Stayer og Elitekampen for koldblodsheste.

Elitloppet 2022 – Andelsspil og Analyser

Odds-betting.dk vil til disse Elitloppet dage guide dig gennem startfelterne her på siden. Og hvis du vil, kan du købe en andel i et af vores andelssystemer, via Derby25. Vi skal nok ligge link op her på Odds-betting.dk, når spillene åbnes.

Inden da, vil vi dog lige kort fortælle om Elitloppet weekenden 2022.

Elitloppet weekenden – Fredag den 27 maj

Fredagens program byder ikke på det vilde, men der køres det “Lilla Harpers”, og Koldblods speedrace.

Til denne dag køres der et V65 spil >> Spil med i vores V65 andelsspil her.

Elitloppet weekenden – Lørdag den 28. maj

Her afgøres bl.a. Harper Hanovers løbet, der er det store løb over Stayerdistancen. Sidste år vandt Wild Love overraskende for mange løbet, efter at have stået på 40m tillæg, men træner Anders Lindqvist havde allerede inden løbet “advaret” om at hesten var bedre end resultatrækken efter en detur til Frankrig, og det fik han jo ret i.

Der køres et traditionelt V75 spil til denne dag >> Spil med i vores V75 andelsspil her.

Elitloppet weekenden – Søndag den 29. maj

Elitloppet weekenden afsluttes med den store finale dag, hvor der er forsøg og finaler over sprintdistance; 1609 for nogle af verdens bedste heste. Sidste års vinder Don Fanucci Zet, ser ud til at være i storform inden, og spørgsmålet er om de vinder for andet år i træk? Vi har endda en dansk deltager med i Steen Juul trænede Extreme, som bliver kørt af Goop.

Her findes også Elitekampen, som er koldblodhestenes højdepunkt. For første gang er der hele 1 mio. SEK, til vinderen af løbet, og spørgsmålet er om Odd Herakles kan genvinde tronen for tredje år i træk, eller om den yngre Månlykke A.M. for første gang skal vinde dette løb.

Til denne dag køres der også et V75 spil >> Spil med i vores V75 andelsspil her.

Vi ser frem til en fantastisk weekend – vi ses her på siden.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider