Søg
Close this search box.

V75 Gävle 21/5-22 – Jackpot m/ 53 mio.

Der er til denne lørdag hele 53 ekstra svenske millioner i syver-puljen, og dem satser vi hårt på at napse i vores andelsspil via Derby25.

Næste weekend er det den store Elitlopps weekend på Solvalla, og vi vil køre et V65 spil til pm fredagen og et V75 spil til lørdag og søndag. Håber du går med os i jagten på gevinsterne, når vi ligger spillene op i næste uge.

Men nu til denne weekends V75 – Herunder finder du vores travtips og analyse af lørdagens V75 omgang, og husk at spil med i vores V75 andelsspil på Derby25, det koster kun 85 kr. pr. andel.

V75-Tips

V75 Travtips & Analyse

V75-1 2140m volt
7 Sam The Man
er en norsk hest, der nu har lavet seks starter for sin træner Björn Goop, og fem af disse har været nede i Frankrig. Han afsluttede sit Frankrig-ophold med en stærk afslutning som nummer tre efter et flot løb. I den sidste start var han ude på Jägersro og åbnede hurtigt fra start. Men den dag de valgte at droppe spidsen til tophesten Oscar LA, og denne gennemkørsel må have gjort godt. Sam The Man er hurtig fra start og skulle Björn ramme starten her fra springsporet i volten, så kan det nemt være spids, og spidsen er rigtig god på Gävletravet, og det kan være så nemt som spids & slut her.

3 Tale Of Jacks, er vel bedre end nogensinde før. I den sidste start imponerede han mig efter et stærkt løb fra bagspor. som normalt ikke er hans kop the, han fik tredje spor indtil dødens, men kunne stadig vinde løbet sikkert. Indsatsen var virkelig stærk, og løser han først opgaven i volten i dag, vil Tale Of Jacks være en faktor på opløbet.

Hvis man garderer videre, da skal 9 G.K. Justus også nævnes, det er en hest der altid gør sit i løbet, og formen er god, selvom den ikke har nogle sejre på det seneste. Dette skyldes mere at modstanden har været hård, end noget andet. Kan man få et passende løb i andet spor her og er der lidt tempo, så passerer G.K. Justus mange til sidst.

Nævner også 12 Global Bookmaker, der afsluttede rigtig stærkt til tredjepladsen senest. Bliver her tvunget ned i almindelig vogn pga. voltstart, hvilket skal ses som et lille minus, men viste dog for tre starter siden, at han også hånterer det fint. Skal ligesom G.K. Justus have lidt hjælp med tempoet, hvis de skal komme ind i kampen herfra.

Ranking A:7 B:3,9,12 C:1,8,4,6,2,5,10

V75-2 2140m volt
12 Kia Ora
var ude i Stoeliten for to starter siden og gjorde en god indsats og afsluttede de sidste 700m på 10,4 fra køen. I sidste start var hun ude i et hårdere løb på V75 og viste ingen frygt, da hun tog dødens i et hårdt tempo. Hun holdt godt hele vejen ind som femmer i mål og der blev sat en plus ud for hesten. Kia Ora er under god udvikling og hvis de klarer springsporet i god stil, så burde sejrschancen være god. De seneste tre gange hun har haft springspor, er det dog kun lykkes at komme godt afsted én gang, den anden gang endte i galop, og den tredje måtte de bakke ned i køen. Men dette er en hoppe, der kan meget på egen hånd og uden for meget besvær i starten af ​​løbet er Kia Ora under alle omstændigheder et godt bud på sejren.

1 Global Collection, har her i startvolten fået det bedste spor i forhold til værste konkurrent, og jeg er overbevist om, at de napper spidsen her. Og som tidligere nævnt er spidsen specielt god på Gävle´s oval. Dette er en hest der tidligere har været matchet hård mod de bedste i kuldet, men hesten har ikke altid haft stilen med sig. Dog er stilen blevet meget bedre i årets starter, ligesom hesten ser mere frisk og trimmet ud. Vi så resultatet af dette i den seneste sejr. Det er en hest træner Fredrik Wallin holder højt, og det forstår vi. Kun 7%.

4 Creme Brulee Font havde tre sejre i træk på sin konto inden sidste start, da hun for første gang gik uden sko. Det blev til en tidlig startgalop, men ophentningen var god og Creme Brulee Font sluttede på tredjepladsen. Andreas Lövdahl, der var kusk, fortalte, at udstyrsskiftene havde en god effekt, og at galloppen skyldtes, at hun simpelthen blev for ivrig. Formen er stadig god, og det meldes stadig uden sko, hvilket er et plus. Kommer man væk fra det snævre spor fire i volten i starten, kan Creme Brulee Font godt udfordre i dag.

Nævner også 15 Donna Summer, der vandt sit forsøg på Drottning Silvias Pokal på flot vis, men den gik desværre glip af finalen. Så kapaciteten er høj, og det har hun vist flere gange før og fra bagspor på anden volt i dag øges mulighederne for fejlfri afgang. Hun kan klare en masse arbejde på egen hånd, og selvom der bliver mange at runde i dag, skal hun ikke ignoreres helt ved gardering.

Ranking A:12,1 B:4,15,5,11,9,7,10,14,2 C:3,6,8,13

V75- 3 1640m auto
5 Calamari
viste god starthastighed i sidste løb, men valgte efter en hurtig start at droppe den position. Men Calamari fik et passende løb og sluttede godt som nummer to bagved Jello W., som nu forefindes i den højere Klass I. Fra spor fem i dag bliver Calamari med stor sandsynlighed kørt til spids igen, og denne gang ville jeg blive meget overrasket, hvis man slipper føringen over 1640m. Hesten er stærk, og kan med stor sandsynlighed gå i en godt tempo hele vejen. En gang i spidsen er chancen for sejr god, men samtidig er Calamari ikke afhængig af spids for at vinde løbet. Denne gang bliver det desuden uden sko, og Amerikanervogn. Stærk første hest.

3 Run N’Cola ved, hvor målstregen er. Han har vundet fem gange i sine otte starter i livet og blev nummer to, to gange. Den eneste gang han missede podiet, sad han fast og gik i mål med sparede kræfter. Run N’Cola er en stærk og solid hest, der kan gøre noget arbejde på egen hånd og altid går hele vejen til mål. Skulle der være tempo i løbet i dag, vil det gavne Run N’Cola.

6 Icouldbetheone, er vel dette løbs gode spilobjekt, som lige nu kun er spillet til 5%. Icouldbetheone er hurtig fra start, og hvis der er nogen der kan tage spidsen fra 5 Calamari, så er det denne. Åbnede f.eks. udtagningen til den korte E3 rigtig flot, da han spidsen vældigt enkelt. Til denne start kommer Erik Adielsson igen op bag hesten, hvilket er et plus, ligesom de veksler op til Amerikanervogn til denne start. Når de spids, da tror jeg ikke Adielsson ser nogen anledning til at slippe føringen, og kan måske holde hele vejen.

2 Go For Manny galoppere som storfavorit senest, men før det har Go For Manny vist topform. Spor to bag bilen er godt, da han bare er middel fra start, tager han ikke spids, men han er garanteret en passende tur i den forreste del af feltet i dag. Det er også rapporteret uden sko rundt for første gang, hvilket er interessant. Skal bestemt med, hvis man garderer løbet.

Nævner også 7 Above Ground, der ser ud til at blive undervurderet af de tidligere spillere, samt 10 Honesty som Flemming Jensen har taget med over sundet. De vender i dag tilbage til amerikanervognen, hvilket må betragtes som et plus, da hun stillede op med almindelig sidste gang, og med lidt hel og tempo i løbet kan den skrælle til fra bagsporet.

Ranking: A:5 B:3,6,2,7,10,8 C:9,1,12,4,11

V75-4 2140m volt
Her køres Gunnar Wallbergs Minne med 200.000 SEK til vinderen i dette koldblodsløb.

10 Ulvsåsen er en vinderhest, der har 13 sejre i sine 19 starter i livet. Han har gjort det godt med sejrene til sidst, og hans form er på vej op. Hesten deltog også i dette løb forrige år, hvor han blev nummer to, efter at være gået i spids, da Mo Sjur snuppede sejren. Gik da en flot slutomgang, og de to heste var i særklasse langt foran øvrige, og tiden sluttede på 1.24,0 over 2140 m. Hesten har ikke startet så meget, men formen skulle være god og de har sigtet mod dette løb i længere tid. Hvis hesten var startet mere, kunne den meget vel have tjent til at ligge på 20 m. tillægsvolte istedet. Hesten gik et godt banejob forrige fredag på 1.27 over 2600 meter, så hesten er klar. Førstehest.

3 Wolt ser ud til at blive den favorit i V75-4 og han viste selvfølgelig god form sidst ved sejren. Men hvordan var stilen egentlig? Det så ikke helt perfekt ud og udover en kort galop efter starten, da gik travet ikke helt gnidningsløs hele vejen. For to starter siden vandt han dog sikkert efter en god tur. Uanset positionen i dag er det en hest der er god til klassen, men som favorit på V75 i denne JACKPOT runde er det givet at gardere, og jeg ranker ham kun som andenhest.

2 SK’s Ariel udvikler sig godt og bliver kun bedre og bedre for hver start. I den sidste start vandt han helt utroligt nemt fra spids og det, at have fire sejre i træk på kontoen er imponerende. Udgangspositionen er god, og han skal ikke ignoreres i dag. Hesten er i min bog en af spidsfavoritterne, og uanset om det når spidsen, så er de sikret en godt tur i fronten af feltet herfra med i min bog en af norges bedste kuske Jan Roar Mjölneröd.

1 Lysjö Kasper bliver kuskforstærket med Carl Johan Jepson, og hvis de kan holde indersporet og spidsen, skal de ikke helt nonchaleres her. Det samme gælder 13 Kalmar fra tillægsvolten, selvom der er mange gode heste hingsten skal forbi. Senest vandt han i overlegen stil på flotte 1.23,7 over 2140 m, og en lignende eller endda bedre præstation skal til denne dag, samt lidt held på vejen – hvis det skal række til sejr. 14 Norrlands Scott, der her kommer til at gå uden sko skal også passes, hvis man garderer videre.

Ranking A:10,3 B:2,1,13,14 C:6,9,15,11,7,8,5,4

V75 -5 2640m auto
4 Mellby Joker
vandt på flot vis fra spidsen i den seneste optræden, hvor den løb i et jævnt hårdt tempo hele vejen. I dag starter man med et perfekt startspor og selvom distancen er længere i dag end sidst, da kan Daniel Wäjersens talent sagtens føre hele vejen igen, da jeg ser dette som den mest aktuelle spidskandidat. Modstanden er bestemt ikke den værste den har mødt, og jeg må sige at dagens løb ser god ud på papiret for ekvipagen.

2 Rossi Garline, der stod for én for en stærk præstation i den seneste start. Dette er en heste, der er stærk og solid, og som trives over de længere distancer. Hesten er ikke specielt starthurtig, hvorpå sporet blev perfekt, da Flemming Jensen og Rossi Garline herfra kan sidde godt med i andetsporet direkte. Hesten har sit bedste våben til sidst i spurten, og kan få løbet serveret herfra.

6 Jello W. er ny i klassen, og har gået nogle flotte løb i sine tre starter på svensk mark. For to starter siden gjorde han endnu en gang en god indsats, men så måtte de nøjes med andenpladsen efter Leroy Boko. Senest vandt de igen, denne gang ved at rykke tidligt frem mod føringen over samme distance, som det gælder i dag. Han kan udføre meget arbejde på egen hånd og nyder godt af distancen. Det er dog sandsynligt, at der er optaget i spidsen nu, og de kan ende med at skulle udføre jobbet fra dødens.

Nævner også 1 Bidensky, der nu kommer med et løb i kroppen og den trænes af Daniel Redén, der vinder med alt for dagen. Fra sit inderspor er Bidensky garanteret et godt løb og bør ikke ignoreres i bredere gardering. Det samme gælder 9 Cab Frontline, der lige nu er spillet til kun 3%.

Ranking A:4,2,6 B:1,9,3,12,7 C:5,11,8

V75-6 1609m auto
Dagens højdepunkt må n ok være H.K.H. Prins Daniels løb – Hvor der er en rosa billet på højkant til selve Elitloppet.
Et spændende løb på forhånd, hvor 1 Beads endelig fik et passende startspor, det er en hest som vi endnu ikke rigtigt har set hvad den kan i det svenske pga. sine galopper. Han er til denne start også tilmeldt uden sko og med Erik Adielsson i vognen håber jeg for Frode Hamre, at han endelig vil kunne vise, hvad Beads kan, efter at Hamre har rost Beads siden han fik den ind i stalden. Det er dog bestemt ingen jeg vil gå planken ud på, før den har vist den kan trave hele vejen.

4 Milliondollarrhyme vil derfor være den første jeg ville gardere med, da det ikke er muligt at garantere, at førstehesten kommer igennem første sving i den rigtige gangart. Fredrik B. Larsson er bestemt ivrig efter en Elitlopps billet med sin stjernehest her, han har med garanti gjort alt for at optimere hesten til dette løb. Den nu otteårige vallak kan både åbne skarpt og afslutte løbene stærkt, så her kan Ulf Ohlsson vælge layout efter, hvordan det passer. Skal med på alle seriøse kuponer.

Sidste års tredjeplads fra Elitloppet 3 Gareth Boko, skal bestemt heller ikke glemmes i dette løb. Han har set godt ud i årets starter. Senest blev han nummer tre i Finlandia-Ajo og gjorde det godt. Formkurven skulle nu være avanceret endnu et hak frem til i dag og fra spor tre bag bilen skulle Gareth Boko være sikret et godt løb og givet hans stærke spurt vil Gareth Boko passere mange til sidst.

6 Brambling, er en hest Redén selv fortæller, at det er en hest, der passer i Elitloppet, og jeg kan ikke andet end at være enig. Redén er også godt klar over, hvad der kræves i Elitloppet, og han ville ikke udtrykke sig på den måde, medmindre Brambling har noget ekstra, og med mesteren Kihlström bagom, skal hesten også streges på alle seriøse kuponer.

Nævner også 7 Seismic wave, der senest fik en gennemkøring, der må have flyttet formen frem. Seismic Wave er også starthurtig, men sporet blev lidt langt ude på vingen. 2 Click Bait, som var med i Elitloppet sidste år, skal bestemt helle ikke nonchaleres. Hesten trives over distancen, hvor det er blevet til seks sejre på 19 forsøg. Han er kvik i benene og skulle han komme i spidsen i dag, er han farlig.

Ranking A:1,4 B:3,6,7,2 C:5,9,10,8

V75-7 2140m auto
5 Epimetheus
kommer med to V75-sejre i træk. Begge gange har han travet på en 12-tid over distancen. Dette er en hest, der har taget store skridt i løbet af vinteren, og som burde have en topchance fra en god startposition i dag. Hesten er dog allerede klar til finalerne om en uge, så spørgsmålet er mere om Khilström vil spare hesten lidt? Dog blev startsporet jo perfekt, og jeg kan ikke rigtigt se, hvem der vil tage imod Epimetheus, når han kommer tidligt frem, og så er løbet nok bare kørt. Klar førstehest og mulig banker.

Den der måske kan og gerne vil og kan sætte en kæp i hjulet er 7 Cash Cowboy, hesten kan nemlig åbne skarpt bag bilen og vallaken gør sine absolut bedste løb fra spids. Hesten er markant bedre end resultatlinjen antyder og formen nærmer sig også nu. Når de spidsen, er første etape gennemført. Spørgsmålet er selvfølgelig, hvordan Erik Adielsson ræsonnerer i en eventuel anden etape, hvor favoritten nok skal komme brølene i dødens, men i den bedste af verdener vælger ekvipagen at dyste om en plads i vindercirklen. Men spørgsmålet er dog også om de når spidsen i det hele taget.

9 Västerbo Pokerface gjorde comback senest efter hele 15 måneders fravær fra travovalen. Men nu har den fået et løb i kroppen og starter i den rigtige klasse for ham. At kapaciteten er i Västerbo Pokerface, kan ingen være i tvivl om, men det er vigtigt, at han præsterer i toppen for at gøre sig gældene her, hvilket han ikke altid gør. Men fra spor ni bag bilen er han sikret et passende løb på rulle.

8 Borups Tornado, fik javist et ringe spor her. Men den har vist høj kapacitet den seneste tid, og er tilmed starthurtig. For tre starter siden var han i samme løb som Epimetheus og havnede fra spor otte, langt nede i feltet, i sjette udvendigt. Siden gik Borups Tornado i tredjespor hele den sidste kilometer, og endte på tredjepladsen. Klokken sluttede på 1.10 og det fra tredjespor. Med et bedre løbsforløb i dag, kan Borups Tornado skrælle. Kun 5%.

Ranking A:5 B:7,9,8,10 C:11,1,4,12,2,6,3

Odds-Betting.dk – Ranking Overblik

V75-1: A:7 B:3,9,12 C:1,8,4,6,2,5,10
V75-2: A:12,1 B:4,15,5,11,9,7,10,14,2 C:3,6,8,13
V75-3: A:5 B:3,6,2,7,10,8 C:9,1,12,4,11
V75-4: A:10,3 B:2,1,13,14 C:6,9,15,11,7,8,5,4
V75-5: A:4,2,6 B:1,9,3,12,7 C:5,11,8
V75-6: A:1,4 B:3,6,7,2 C:5,9,10,8
V75-7: A:5 B:7,9,8,10 C:11,1,4,12,2,6,3

Spil med i vores V75 Andelspil

Spil med i vores V75 andelsspil på Derby25, det koster kun 85 kr. pr. andel.

Held og lykke med spillet derude – og god weekend.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider