Søg
Close this search box.

Tips 13 Forslag 12/2-22

Denne uges Tips 13 kupon består af kampe fra den engelske Premier League og The Championship.

Lidt om ugens kupon – Vi starter med tre helgarderinger. Vi helgarderer Manchester City, da de skal ud i Champions League den 15. februar, og måske sparer nogle spillere her og håber på en overraskelse. Danskerklubben Brentford er inde i en skidt stime, og jeg ser mig nødsaget til at helgardere kamp 2, ligeså og Everton og Leeds vinder og taber som vinden blæser.

De sikre tegn – Fulham blæser nok bare videre, og vinder ude over Hull. Fulham virker til at være en klasse bedre end andre 2-tal. Preston tror jeg tager én over Peterborough, der virker under par 2-tal. Og så slutter vi af med at kampen mellem Reading og Coventry ender uafgjort X-kryds.

Med denne kupon, burde de 13-rigtige kunne give en god skilling. Det viste forslag kan eventuelt spilles som R-5-5-108, du kan finde stillinger længere nede:

Vi hiver millionerne i land på V75

Den 22. januar, da havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. Hvor vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse.

Vi havde også 7 rigtige på vores V75 system den 15. januar. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 den 16. januar. Og til V86, da havde vi bl.a. 8 rigtige på V86 systemet den 12 januar.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Vil du være også være med – Spil med i vores V75 Andelspil her.

Læs mere her >> Sådan fungerer Derby25 Andelspil.

Premier League & The Championship Stillinger

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider