Søg
Close this search box.

GS75 Tips – Axevalla 30/1-22

Herunder finder du vores gennemgang og analyse af dagens GS75.

Du kan spille med i vores GS75 Andelspil her, hvor vil vil spille det systemforslag du ser længere nede på siden.

Jeg kommer også med kort oplæg til fem heste, som vi ser med størst chance i det prestigefyldte løb Prix ​​d’Amerique, der køre kl.16:20 på Vincennes.

GS75 Travtips og Analyser

GS75-1 2140m auto
Flere af disse hopper har mødt hinanden de seneste måneder, mon vi får en gentagelse.

9 Chiffchaff tager måske den anden sejr i træk her. Hun besejrede Amore Bello og Kattis J. Boko senest efter at være smygkørt på tredje indvendigt. Det er selvfølgelig ikke sikkert det bliver ligeså let denne gang, men det var et flot indtryk over mål med 11.8 de sidste 800m. Næst senest sad hun fast med alt sparet over mål. Burde nu med sit bagspor og hurtig ryg kunne sidde godt med fra start. Min førstehest.

10 Kattis J.Boko var i sidste start involveret i en meget hård åbning hvor de første 500m gik via 08.5. Givet den hårde start viste Kattis J.Boko god form ved at holde fast hele vejen ind i målet. I dag burde de ligesom 9 Chiffchaff finde en god snigeposition fra dit bagspor, og hvis denne femårige hoppe kan gemme sin speed, så kan hun spurte godt til sidst.

5 Amore Bello er den trolige spidshest. For to starter siden vandt de fra føringen, og jeg er sikker på, at Stefan Persson, der kører for første gang, er ivrig efter at finde spidsen igen. Herfra skal de selvfølgelig ses med chance, men jeg holder dog 9 og 10 som bedre heste.

3 North Dakota kommer med en frisk sejr i bagagen til dagens start, senest vandt de sikkert, da lederen galopperede på opløbet. North Dakota har en tendens til at blive for “varm” i spidsen, hvilket gør de søger et rygløb. Dette kan være på indersporet eller ude i andetsporet, og herfra skal de selvfølge tælles med ved yderligere gardering.

Ranking: A:9,10 B:5,3,6 C:1,2,4,7,8

GS75-2 2640m auto
10 Waitingashell
er min klare førstehest i dette ellers åbne løb. Og nej jeg har ikke tabt sutten. Seksåringen spurtede som storskræll til vinderodds 72 for snart et år siden og var klart positiv gangenefter på 15.3 over 2140m. Hesten er mere stærk end hurtig, og går som flere af de andre første start over 2640m. I det seneste løb gjorde de en masse arbejde i dødens, og det var en mere end godkendt indsats, og Fredrik Claesson var meget tilfreds med sin hest. Hesten er klart bedre med rygløb, hvilket den får her, og kan nemt skrælle til kun 4%, dagens bedste luring.

5 XOXO fik sin første sejr i sidste start, da hun vandt let fra føringen med kræfter i mål. Nu med det løb i kroppen sburde formkurven rykkes yderligere frem til i aften og fra en god startposition skal hun ses som en given kandidat i kampen om sejren. XOXO kan hurtigt åbne den første bit og ses som den sandsynlige spidshest. XOXO var langt efter Digital Extension, da denne galloperede på Åby 28/10 og hesten er knap den bedste i feltet. Som spidshest skal XOXO regnes, men er fejlagtig favorit.

6 Funky Style stod for en solid afslutning sidst ude i sporene og formen peger opad. Funky Style kan klare at lave en masse arbejde og sammen med Kevin Oscarsson i vognen skal ekvipagen ses med sejrschance. Hesten er også okay starthurtig, men tror dog ikke den kommer forbi 5 XOXO fra start, og kan ende i dødens – hvilket gør vinderchancen er mindre. Ender de i vindehullet, da forøges chancerne.

1 Embrace My Dream viste senest at formen er på vej opad, men kan blive over fra start her på indersporet, skal dog med ved yderligere gardering. Nævner også 11 Digital Extension har kapaciteten til at vinde her, men sporet trækker ned, samt at hesten ikke rigtigt har vist den store form på det seneste. Men på ren kapacitet er det en af de bedre i feltet.

Rangering: A:10,5 B:6,1,11,4 C:8,3,9,7,12

GS75-3 2140m auto Monté
10 Yrwing
har taget syv af otte sejre fra spids, og efter at være kommet et hak ned i banen pga. udgået hest, kan de godt tage sig til spids igen herfra, da Yrwing kan åbne fra start, og jeg forventer en offensiv tilgang fra rytteren Satu Liitiäinen. Og hvis de skulle køre til spids her, er det hesten at slå for de andre. Men samtidig er Yrwing ikke afhængig af føringen for at vinde og er derfor min givne førstehest her.

4 Granit de la Roque rides af den dygtige Jonathan Carre og er en given kontra til sejren her. Granit de la Roque gjorde det klart okay i sin monté-debut for to starter siden, men blev dog slået af bl.a. 11 Hövding Sting. Men med en opadgående formkurve skal den dog tælles med tidligt. Er dog overstreget til de nuværende 51%.

11 Hövding Sting har vist topform med to sejre. Julia Jakobsson red helt perfekt senest og kan måske få en lignedne rejse her frem til ny sejr.

Nævner også 1 O’Boy som har fået et spændende spor her. Fejlfri er O’Boy ubesejret i monté og skulle han holde sig til den rigtige gangart i dag, er der fart nok til at kunne vinde her idag. Til 5% er han den given gardering til lav procent. Glem heller ikke 7 Strong Lover ved yderligere gardering.

Ranking: A:10,4,11 B:7,1 C:3,2,5,6,8

GS75-4 1640m auto
4 Unico Broline
er en hjemmehest med en meget passende løb og en modstand han burde kunne håndtere. Viste en god udvikling sidste år og sluttede året af med først at vinde et bronzedivisionsløb på V75 og i den efterfølgende finale blev de nummer to på imponerende vis. I årsdebuten sidst startede de året på samme flotte måde som de sluttede sidste år, det var en let sejr via 11,2 sidste 1000m. Han besidder både hurtighed og styrke. Chancen for sejr stor og trods procenten er der ikke så meget andet at gøre end at sømme og komme videre.

Største udfordre er 2 Counterfeightr, der gjorde comeback i sidste løb og vandt let efter at have fået serveret en flot tur. Nu med løb i kroppen, burde formkurven være rykket yderligere frem, og fra en god startposition bør man regnes tidligt efter favoritten. Han er hurtig væk fra start og finder man spidsen, fører man også længe løbet.

Ranking: A:4 B:2,6 C:7,1,9,3

GS75-5 2140m auto
Et åbent storløb kommer her. Hvor favoritten bliver 1 Dolce A.F., der klarede sig godt efter en tur dødens på Solvalla i sidste start. For to starter siden takkede han for en fin tur ved at skyde godt fra sig, da hullet kom bagfra på spidsen og de satte næsen først over målstregen. Formen er god, men som favorit på GS75 er hun sårbar, og det er given at gardere denne alt for store favorit. På nuværende 48%.

3 Gotta Love Pepper kommer her ud efter lang pause, og kan sikkert behøve løbet. Men Gotta Love Pepper bliver her bedømt på gamle meritter og hun gav et godt indtryk, da hun på enkeltvis vandt konkurrencedebuten. Efter det løb fungerede Gotta Love Pepper slet ikke på samme måde. Men i aften får den debut for Emil Engvall og rapporterne før i dag er, at Gotta Love Pepper klarede sig godt i et testløb og formentlig også vil have udviklet sig meget under sin pause. I et vidåbent løb på forhånd ville jeg ikke blive overrasket, hvis Gotta Love Pepper vinder direkte i comebacket her.

Nævner også 10 Denisa, 11 Liza Bore og 12 Hobbit Composite. 11 Liza Bore får for første gang en amerikansk sulky på, hvilket er spændende og 12 Hobbit Composite får sin debut under nyt regi, og Thomas Dalborg har god staldform, vi ranker den sidste højt på spilværdi.

Ranking: A:3,12,1 B:11,10,4 C:2,5,7,6,9

GS75- 6 2140m volt
5 Wiltons
skal køres på chance her og nogle justeringer på udstyret har hesten vist god kapacitet og fart. Carl Johan Jepson er jo specialist i at finde en god ryg, og plejer også at klare de snævre spor fint. Med det rette løb, da er vi inde på at ekvipagen afgør dette over opløbet her. Et af omgangens bedste spilforslag.

8 Mirakel Håleryd vandt et lidt billigere løb fra spids senest, men travede flot. Kan her fra 20m volten med kun 2 heste kunne komme hurtigt op til de forreste, og derfra skal han have chancen for sejr.

13 Digital Crunch er en god hest med masser af kapacitet, og som er vant til at møde hård modstand. I aften ser modstanden en smule mere simpel ud, men de ekstra 40m. kompenserer også for dette. Digital Crunch har nu tre løb inde i vesten og vil nærme sig topformen. Trods det dobbelte tillæg er han en given linje, når han skal garedere.

14 La Paradeta er også et hærdet individ i denne sammenhæng. Hun er en hoppe, der besidder god fart og kommer med form, der er nok til at blande sig i sejrstiden, hvis det ikke generer for meget af dobbelttillægget her.

Ranking: A:5 B:8,13,14,6,3 C:7,2,4,1,10,11,9,12

GS75- 7 2140m auto
11 Oskar Run
imponerede med sejren for tre starter siden og næstsidste gang var han ude på V75 og prøve lykken, og havde der ikke været galop i mål, havde Oskar Run kunne indkassere endnu en fremskudt placering . I sidste start stod de igen for en god præstation, hvor de blev smidt ind i fjerde spor i målkurven og hentede meter for meter helt frem til mål. Uden alt for meget bøvl fra spor elleve i dag vil Oskar Run have en sidste omgang, som bliver svær at modstå for de andre.

Værste modbud er 5 Easy Cash Pirat, der vandt for tre starter siden. Nu kommer hesten med to lige V75-starter i ryggen og har mærket hårdheden der, uden at Easy Cash Pirat måske præsterer helt på toppen. Træner Mikko Aho meddeler, at hesten nu har det bedre i træningen nu igen og til dagens start er der for første gang tilmeldt en amerikanervogn, hvilket føles interessant. 

Ranking: A:11,5 B:5,9,4 C:1,3,7,2,6,12

GS75 Forslag

GS75 Det store Forslag Axevalla Söndag 30/1-22
V75-1: 3,5,6,9,10
V75-2: 5,10
V75-3: 1,4,7,10,11
V75-4: *4 Unico Broline
V75-5: 1,3,10,11,12
V75-6: 5,6,8,13,14
V75-7: *11 Oskar Run

1250Rækker x 1 kr. = 1.250 kr.

GS75 Det lille sjove Forslag Axevalla Söndag 30/1-22
V75-1: 9,10
V75-2: *10 Waitingashell
V75-3: 4,10,11
V75-4: 2,4
V75-5: 1,3,12
V75-6: 5,8,13,14
V75-7: 5,11

288 Rækker x 1 kr. = 288 kr.

Du kan spille med i vores GS75 Andelspil her.

Prix ​​d’Amerique Forslag

Den sidste søndag i januar er her igen, og det betyder, at næsten alle travinteresserede vender blikket mod Vincennes og Prix ​​d’Amerique.

Nu da Face Time Bourbon udgik, er løbet mere åbent. Jeg ser disse 5 nedenstående ekvipager med størst sejrschance i løbet.

17 Davidson Du Pont blev to i løbet både i 2020 og 2021, og hesten er blevet perfekt sat op for årets store mål, og kusken viste det med at køre offensivt i Prix de Belgique. Desværre endte det med en galop som kostede sejren. Med et bedre løpsoplæg er den en givent forslag til en top-3 placering igen. 

4 Hohneck blir bedre og bedre. Kommer fra en imponerende sejr, dog mod billigere modstand for en uge siden, men han viste klassen med at vinde Criterium Continental (Gr.1) 26. desember. Vi ved endnu ikke helt hvor god denne hesten er, for han er kun fem år og fersk i nuværende klasse. Kan ende i top-3.

11 Cokstile vandt det Svenske Elitelopp i 2020. Hesten er både hurtig og stærk. Han er rigtig godt forberedt af træneren og vandt Prix de Bourgogne for en måned siden. Det er bare at glemme det sidste resultatet, for da skulle han bare have en gennmkøring med tanke på denne oppgave. Kæmper bestemt om en plads blant de tre bedste.

9 Etonnant er en tophest. Hesten er stærk og håndterer alle typer løpsoplæg. Vil sætte pris på højt tempo, for da fælder han mange til slut. God chance til at ende i toppen igen her.

2 Feydeau Seven med J.M. Bazire afgjorde med lethed den 9/1, og virkede fortsat rigtig god seneste, da de sejrede i prix de Belgique. Har her et fint spor 2 i volten og burde kunne sidde godt med fra start. Skal bestemt regnes som en af favoritterne sammen med de førnævnte heste.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider