Søg
Close this search box.

Tips 13 Forslag – 29/1-22

Ugens Tips 13 kupon består i denne uge af kampe fra den engelske Championship og League One. Ugens Tips 13 forslag finder du herunder, samt stillingerne i længere nede.

Tips 13 Forslag – De sikre

2. Fulham – Blackpool 1-tal. Fulham virker til at være en klasse bedre en hovedparten af holdene i The Chamopionship, og jeg kan ikke se at Blackpool spolerer Fulhams sejrs stime her.

8. QPR – Reading 1-tal. Reading virker til at være gået helt i stå, og på hjemmebane burde QPR, der i øjeblikket ligger lunt på playoff pladserne være i stand til at hive en sejr hjem.

10. Cheltenham – Wigan 2-tal. Wigan har forrygende form, og deres udebanestatistik er helt fantastisk, 10-1-1 (V-U-T), og jeg har svært ved at se Cheltenham skal tage point her.

Det viste forslag kan eventuelt spilles som R-5-5-108:

Sky Bet Championship

Sky Bet League One

Odds-Betting.dk – V75 Forslag

Vil du spille med i vores V75 Andelspil? Jeg har igen i denne uge en rigtig god feeling på løbene, og håber i vil støtte op om at spille med i vores andelspil til lørdagens V75, så vi kan indlevere vores forslag som vises her på siden. Vi satser på at sælge 50 anparter af 75 kr. – det burde være muligt.

Læs mere her >> Sådan fungerer Derby25 Andelspil.

Du behøver ikke at have forstand på heste, da vi sætter stregerne for dig – men sammen har vi større chancer for at vinde stort. Vi spiller systemet kørt før start, når vi kan se hvor mange andele vi har solgt – og vi håber selvfølgelig på at spille det viste system du finder her på siden under V75 Östersund 29/1-22.

I sidste uge havde vi igen alle 7 rigtige på vores forslag! Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr.

Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider