Søg
Close this search box.

V86 Travtips – Bergsåker & Solvalla 19/1-22

Sikken en sidste uge vi har haft med vores travtips forslag her på siden, vi havde igen alle 8 rigtige på V86 i sidste uge, det samme havde vi i vores V75 system, hvor der igen var 7 rigtige. Og ikke nok med det, så havde vi desuden alle 7 rigtige på GS75 og 6 rigtige på V64 på vores Odds-Betting.dk andelspil via Derby25.

Vores analyser og forslag længere nede er lavet efter grundig analyser af hvert løb, staldtips og gennemgang af videoer og stats af tidligere løb.

Du kan spille med på vores vinder Andelspil her – Det koster denne onsdag 125 kr. pr. andel, og der er kun 50 andele til salg. Vil du med på vinderholdet – Så er det NU!

Synes omgangen byder på flere alt for store favoritter, der er værd at gardere og spille imod. Meget spændende omgang, der kan give gode penge. Spil med i vores andelspil her.

V86

V86 Travtips – Analyser & Rankings

V86-1 2140m – Bergsåker
6 Just More Fun
tror jeg kører i spids her, og hvis Mats E Djuse kommer i spidsen, skulle hun være svær at slå. Senest var hun ude i et løb på isbanen på Umåker og var god som tredje bag Fenix ​​​​Brick og No Limit Express. Der er ingen heste med af den kaliber med i dette felt. Det kan selvfølgelig koste at nå spids, da det forlyder, at både 1 Estelle Godiva og 3 Galeras også går efter spids.

Bliver der lidt tempo i fronten, da vil det med sikkerhed kunne gavne det bagvedliggende heste. Bl.a. 9 Dandruff, der har gjort fine løb på bl.a. V75, og hun har været klart godkendt. Dette er en solid hest, der ikke er bange for at lave noget arbejde, og jeg tror, ​​vi kan forvente en offensiv kontrol fra Peter Eriksson her. Med lidt tempo i fronten, kan denne sagtens nedspurte mange over opløbet.

8 Mionetto TP har fået et svært spor otte her, bag bilen, men forhåbentlig kan Troels Andersen finde i andetsporet. Det kan som sagt blive godt tempo i dette løb og han har før vist at han har en skarp spurt. Skal med på alle seriøse kuponer. Glem heller ikke 12 Shehuntyoudown, der også vil kunne gavne af hårdt tempo i fronten.

Ranking A:6,9 B:8,12,1,7 C:2,3,4,5,10,11

V86-2 1640m Auto – Solvalla
3 LL Labero
ser ud til at bleve kæmpefavorit, står lige nu på 72%. Men jeg synes, det er berettiget, da han har stor chance for sejr. Men måske er den lige stor nok favorit? Vil nok vinde dette løb 5-6 gange ud af 10. LL Labero laver gode løb hver gang og senest blev han nummer tre i en V75-finale og nu går han ned i klasse. Han er desuden også starthurtig, og jeg har svært ved at se nogen udfordre ham om føringen, og han burde lede dette fra start til slut. Me den kan være sjov at gardere, hvis man vil gå efter millionerne selv!

Skulle favoritten af ​​en eller anden grund underpræstere, synes jeg at 2 Mas Credit er den første udfordre. Hesten har nu fået et løb i kroppen after en længere pause, og burde være opad i form. Garderer man favoritten, da skal 2 Mas Credit med.

Garderer man yderligere, da kan det være smart at tage 1 Ester Cheri med. Jeg tror, ​​hun vil kunne sidde i vinderhullet i ryg på LL Labero og have en perfekt tur på inderbanen. Kommer åbningen kan den skrælle.

Ranking A:3 B:2,1,5,4 C:9,6,7,10,8,11

V86-3 2140m Auto – Bergsåker
5 Grisle Odin
kommer med to sejre i træk og slog Don Viking i sidste løb, og nu skal han dyste med en amerikansk sulky igen, hvilket er et stort plus. Skal Bellfaks holde travet på inderbanen, er der naturligvis risiko for, at han bliver tvunget til at udføre jobbet fra dødens, men da jeg er af den opfattelse, at Bellfaks kan få problemer på sit inderspor, tror jeg, der er en god chance for, at Grisle Odin kan nå spidsen her. Med det scenarie burde han være svær at slå.

1 Bellfaks er en klar favorit i skrivende stund og går han fejlfrit afsted og formår at forsvare sit inderspor, er det selvfølgelig en god chance for at føre fra start til slut. Statistikken taler dog imod, og at det nu er en autostart er en stor ulempe for hesten. Han har galopperet ved seks af de seneste syv gange, han er startet med autostart, og det er ingen statistik, som man vil have på en klar favorit. Med Bellfaks historie taget i betragtning er det en hest der skal garderes.

4 Don Viking skal selvfølgelig også nævnes. Han bliver bare bedre og bedre og sluttede skarpt som tredje efter Grisle Odin i Bollnäs. Jeg synes egentlig ikke han holder samme klasse som de ovennævnte heste, men med den rigtige rejse har han en skarp spurt til sidst og går hele vejen til mål.

9 Björs Frej er kan være fidusen, hvis der er hårdt tempo i front. Har tidligere slået til mod lignende modstand.

Ranking A:5,1,4 B:9,8 C:6,7,3,2

V86-4 2140m Volt – Solvalla
15 Girlpower Sisu
var tæt på at besejre den genfødte Fire Of Noa sidste gang, og der er gode træningsrapporter fra stalden, der siger, at hun kan klare en masse arbejde på egen hånd, når først hun er i form, og man absolut ikke føler sig slået på forhånd. Er min klare fidus, til nuværende 2% – Hvad tænker spillerne på?

12 Gina Lollobrigida har vist form på det seneste og har også vist at føringen ikke er et must for at vinde løb. Sidst måtte den trave i dødens, hvilket ikke er en position den elsker, men klarede det fint og blev nummer to. Modstanden føles her mere overkommelig.

11 Genie Am er nuværende favorit, og det lyder opad fra stalden og senest galop skyldes den kørte op i vogn, skal med på alle seriøse kuponer.

2 Digital Quality viste god form sidst, da hun vandt fra et bagspor over kort distance, dog mod et lidt simplere felt. Hun er ikke helt stabil på benene og spor to i volten kan være en fælde, men hvis hun er så god som sidst, skal hun stadig tælles tidligt, hvis hun kommer fint afsted fra start.

1 Mitzy Gold er stadig uden sejr i sin karriere, men hun har her fået et godt startpor. Jeg synes, der er fine muligheder for at tage sig af spidsen her, hvis Claes Sjöström timer starten godt, og hvis hun får bestemme lidt deroppe kan hun lede feltet længe.

Ranking A:12,15,11 B:2,1,6,13,7,3 C:8,14,4,5,9,10

V86-5 1640m Auto – Bergsåker
2 Fire Of Noa
startede sin karriere mildest talt lovende, og det var en hest, der mentes at have potentialet til at være med i de store årgangsløb, men hans karriere har ikke været ligetil, og han har ikke nået det potentiale, han besidder. Nu kommer han fra en god indsats, da han vandt udvendigt den førende og hvis man endelig er havnet på ret køl, er det en god chance for at føre dette fra start til slut, det er dog en jeg vil gardere, da jeg endnu ikke har helt tillid til den endnu.

3 Loveyouecus kommer her med tvivlsom form. Nu går man dog tilbage til almindelig vogn, og man håber fra stalden at den skulle præstere fint direkte, da de siger fra stalden at hesten plejer at gå fint efter hvile. Tror de vil gøre et seriøst forsøg fra start på at komme forbi Fire Of Noa. Hesten har kørt sine bedste løb, når han har konkurreret uden sko, men fra føringen har han vundet to gange i tre forsøg og skal tælles tidligt nu, trods sko.

Garderer man yderligere, da skal 4 Date Night med, der oser af form. Gik udvendigt den førende i sidste løb, og blev tredje – havde to lige sejre ør da. Garderer man yderligere da tag 5 Ola Islet med. Den kommer her med amerikanske sulky for første gang, hvilket er spændene. Han behøver ikke at være involveret i nogen kørsel fra start, da hesten er bedre, når han går i rygge. I et hurtigt tempo kan han tage mange over opløbet.

Ranking A:2,3 B:4,5,6,7,9 C:1,11,10,12,8

V86-6 2140m Volt – Solvalla
6 Kocu Boko
kvalificerede sig til derbyet i sommers og har en god kapacitet, og hvis det lykkes ham at komme i spidsen fra sit springspor vil han være at regne med, på trods af at der nok skal noget løb i kroppen før formen er helt på top. Har dog tidligere gået fint efter pause og i et overkommelgt felt som dette, kan den sagtens vinde. Kun 10%.

2 Ivanhoe Renka, der var to i en hurtig afslutning næstsidst efter en indledende startgalop, fulgte denne op med en sejr fra spidsen i starten derefter, (overtog spids efter 650 m). Det ser ud til at han har god fart til klassen og med den rigtige tur skal denne specielt ikke noncheleres hvis man garderer.

10 Hankypanky Redbank ser ud til at være en klar favorit i løbet taget hans fine programrække i betragtning, men de sejre har han taget i lettere selskab. Kun et garderingstreg for mig til den alt for høje spilprocent.

Ranking A:6 B:2,10,5,9,8 C:7,8,3,1,11,4

V86-7 2140m Auto – Bergsåker
10 Huddlestone
er den rigtige favorit i løbet og kommer fra en flot sejr. Hesten har nok aldrig været i bedre form. Er han lige så god, når han kommer til at gå bagfra og køre til sidst, som når han går i spidsen – burde chancen for endnu en sejr være god. Tror også der kan være godt med tempo fremme, da der er flere gode startheste, heriblandt 1, 2 og 3, dette vil gavne Huddlestone.

1 Get Ready On Tour måtte gå udenfor Huddlestone sidste gang over 2640m og var uden chance over opløbet, da Huddlestone bare trampede væk. Nu er der andre forhold med mellemdistance og position for at kunne tage sig af føringen og han har vundet 8/13 løb fra føringen.

2 Roofparty imponerede i Robert Berghs debut for tre starter siden, men han har siden været bleg i to starter. Han har fået en klart bedre spor end favoritten her og skulle han komme forbi Get Ready On Tour fra start og finde føringen, skulle han blive svær at passere, hvis han fungerer som han skal.

8 Berra Steel fik et dårligt spor her, men er dog nede på spor 7 nu, pga. strygning. Fik noget uventet føringen i det sidste løb, efter at Global Lover galopperede kort fra start og vandt det. Garderer man favoritten, da skal denne med.

Ranking A:10 B:1,2,8,5,11 C:3,6,9,4,12

V86-8 2140m Auto – Solvalla
13 Super Sarah
var ude i en finale af diamantstoet sidste gang og går ned i klassen til denne start. Gik i mål da, med alle kræfter sparet, og jeg tror på et mere offensivt oplæg denne gang. Hun har set flot ud ved alle de seneste starter, og formen ser ud til at være i top, og uden problemer er dette en modstand hun burde kunne runde. Førstehest.

Garderer man, vil jeg fremhæve 6 Aurora Snow. Hesten er en vinderhest, der har vundet næsten halvdelen af sine starter, og med et fint spor her bagom bilen, burde de kunne sidde fint med det samme fra starten. Hesten har igen Mika Forss i sulkyen, og dette er bestemt et plus. Står på tur for sejr.

15 Beauty Wind er bedre end programrækken viser. Hun sad fast med masser af kræfter tilbage i den seneste start et hårdt felt, og hun har faktisk tjent langt flest penge i dette felt. Sporet er selvfølgelig ikke det bedste, men kan hun finde ryggen til de rigtige heste under slutrunden, kan hun være svær at modstå over opløbet.

Ranking A:13,6,15 B:11,2,12,8 C:3,7,4,10,1,5,14

V86 Forslag

V86 Forslag Bergsåker & Solvalla 19/1-22
V86-1: 6,9,12
V86-2: *3 LL Labero
V86-3: 1,4,5,9
V86-4: 1,2,3,6,7,11,12,13,15
V86-5: 2,3,4,5,6
V86-6: 2,5,6,10
V86-7: *10 Huddlestone
V86-8: 6,13,15

6480 rækker x0,25kr = 1.620kr

Du kan spille med på vores vinder Andelspil her – Det koster denne onsdag 125 kr. pr. andel, og der er kun 50 andele til salg. Vil du med på vinderholdet – Så er det NU!

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider