Søg
Close this search box.

Oplev Hestevæddeløb – Gratis

Vind billetter til JVB

Travtips.dk & Odds-Betting.dk giver dig nu en enestående mulighed for at vinde billetter til en fantastisk weekend fyldt med hestevæddeløb og festligheder.

Om du vil opleve travsporten for første gang, eller om du er hærdet trav entusiast – så vil du kunne opleve en trav-dag ud over det sædvanlige. Jydsk Væddeløbsbane fejrer nemlig sit 100-års jubilæum fra den 28. til 30. juni 2024, og vi udlover 2 voksenbilletter til både fredag, lørdag og søndag (3 x 2 billetter). 

En storslået fejring

Jydsk Væddeløbsbane fejrer 100-års jubilæum hele weekenden fra den 28. til 30. juni 2024.

Tag vennerne eller familien med til en sjov dag med hestevæddeløb, når JVB allerede fredag den 28. juni 2024 inviterer til 100-års jubilæum på Jydsk Væddeløbsbane.

Program:

  • Fredag: Jydsk 4-års Hoppe Grand Prix 🐎 kl. 15.45
  • Lørdag: Jydsk Galop Derby 🏇 kl. 13.45
  • Søndag: Jydsk 4-års Grand Prix 🐎 kl. 13.45

Forvent tre dage fyldt med fart, spænding og hygge.

Tag børnene med og hep på hestene. Der vil være en stor naturlegeplads, børnevenlige retter og drikkevarer. Giv dine børn en sjov og anderledes oplevelse med masser af underholdning og spænding.

Læs mere på jvb-aarhus.dk.

Hvordan vinder du billetterne?

Vi trækker lod om 3 x 2 billetter (fredag, lørdag og søndag). Dvs. der vil være tre vindere.

Sådan deltager du:

  1. Gå ind på vores Facebook-side.
  2. Kommenter vores opslag med hvilken dag du helst vil vinde billetter til: “JVB Fredag”, “JVB Lørdag” eller “JVB Søndag”.

Vi trækker lod søndag den 9. juni og offentliggør vinderne på Facebook. Vinderne bliver kontaktet direkte og får billetterne sendt via e-mail.

Held og lykke! 🎉🐎

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider