Søg
Close this search box.

BIG 9 SPILTIPS – 8/6-2024

Big 9: Ekspertanbefalinger for EM

EM-turneringen bringer spænding og intensitet til Big 9, og her gennemgår vi kampene fra lørdag til tirsdag. Vi har en række store favoritter at håndtere!

euro2024

På Big 9 skal du forudsige, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

  • Spilstop lørdag kl. 18:00 – 15/6-2024

Spil med os i Jagten på Big 9 millionerne

Vil du være med i Odds-Betting.dk’s Big 9 andelsspil, du kan se vores udkast til kupon her på siden. Håber du vil være med, så vi kan sætte en stærk kupon sammen. Jo flere andele vi sælger, jo stærkere system kan vi spille, vi går som udgangspunkt ud fra vores analyse her på siden.

Du kan spille med via linket her.

Big 9 – Kort Gennemgang

Kamp 1: Spanien – Kroatien | Spiltips: Wildcard

Spanien går ind i denne kamp som favoritter, men deres spillestil kan ofte være langsom med mange sideleveringer, hvilket begrænser chancerne. Kroatien vil sandsynligvis skulle være tålmodige og jage bolden meget, men de har potentialet til hurtige kontraangreb, og er et rigtig godt turneringshold. Det kan ende uafgjort i en målfattig kamp, så vi anbefaler 1X og Under 2,5 mål – Eller som vi gør bruger Wildcarden (og håber på en Kroatisk overraskelse).

Kamp 2: Italien – Albanien | Spiltips: 1 & U

Italien er klare favoritter og bør vinde denne kamp. Deres defensive tilgang betyder dog, at det ofte kun er en enkelt scoring, der afgør kampen. Albanien kan muligvis gnave sig til en uafgjort, men det vil sandsynligvis være på grund af Italiens manglende målscoringsevne. Italien bør dog vise at de er de bedste og 1 og Under 2,5 mål er vores anbefaling. Tag dog krydset med ved større gardering.

Kamp 3: Polen – Holland | Spiltips: X2 & O/U

Med Lewandowski ude er Polen svækket, men de kan stadig presse Holland til det yderste. Holland er kendt for deres offensive styrke, men kan være arrogante. Der er en chance for både mange og få mål, så X2 og Over/Under 2,5 mål dækker godt.

Kamp 4: Slovenien – Danmark | Spiltips: 2 & O/U

Slovenien vil fokusere på forsvar, mens Danmark har den nødvendige offensive styrke til at bryde igennem. Det kan blive en tæt kamp, men Danmark bør kunne sikre mindst en uafgjort eller sejr. Danmark her virket bedre end længe på det seneste, og vi holder dog til at de vinder, men tag krydset med ved større gardering. 2 og Over/Under 2,5 mål er et fornuftigt spil.

Kamp 5: Serbien – England | Spiltips: X2 & O

Serbien kan overraske med deres fysiske spillestil, men England går ind med høje forventninger. Det kan blive målrigt, da begge hold spiller offensivt. Vi anbefaler X2 og Over 2,5 mål for denne kamp.

Kamp 6: Rumænien – Ukraine | Spiltips: X2 & U

Ukraine har en offensiv, som Rumænien næppe kan matche. Med stjerner som Dovbyk, Mudryk og Zinchenko bør Ukraine kunne sikre sejren. Rumænien vil forsøge at forsvare sig, men Ukrainas kvalitet vil sandsynligvis være afgørende. Vi vil dog gerne have krydset med for at være helt sikre på overlevelse her. X2 og Under 2,5 mål.

Kamp 7: Belgien – Slovakiet | Spiltips: 1 & O

Belgien er blandt favoritterne til at vinde EM og bør dominere mod et svagere Slovakiet. Med spillere som De Bruyne og Lukaku i topform forventes en overbevisende sejr. 1 og Over 2,5 mål er vores klare anbefaling.

Kamp 8: Østrig – Frankrig | Spiltips: 2 & O

Frankrig er stærke favoritter med en bred trup af høj kvalitet. Østrig uden Alaba vil få det svært, selvom de har en god trup. Frankrigs offensiv bør kunne sikre en sejr med mange mål. 2 og Over 2,5 mål. Tror man på en overraskelse, så tag krydset med.

Kamp 9: Portugal – Tjekkiet | Spiltips: 1X & O

Portugal, med Ronaldo i spidsen, er stærke kandidater til at nå langt i turneringen. Tjekkiet kan overraske, men Portugal bør kunne dominere og sikre en sejr eller mindst uafgjort i en målrigt kamp. 1X og Over 2,5 mål.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider