Søg
Close this search box.

V75 Spring Race – 28. til 31. marts 2024

Søndagens V75-omgang på Romme byder på en stor V75 multi jackpot, hvor spilleren med en enlig vinderrække kan se frem til en gevinst på hele 66.000.000 kroner! Sker dette, vil det være den højeste V75-gevinst nogensinde, som slår den hidtidige rekord på 46.000.000 kroner.

Spil med eksperterne til V75 Spring Race

Påsken byder på V75-spil fire dage i træk og afsluttes med en stor multijackpot. De største spilklubber på Bet25 er klar med andelsspil til alle dage.

Er du klar til en hæsblæsende påske med V75-spil fire dage i træk? Det er alle de store spilklubber på Bet25 i hvert fald! Til hver omgang under V75 Spring Race vil spilklubberne oprette andelsspil.

Det er din mulighed for at spille sammen med flere af landets allerdygtigste traveksperter gennem hele påsken i jagten på syv rigtige – og husk, at det hele slutter af med et ordentligt brag påskedag, når der er multijackpot til V75-omgangen i Romme med forventet 66 millioner kroner i førstepræmiepuljen (og måske mere).

Travtips.dk

Travtips.dk gik live i efteråret 2022 og har haft et par gode V75-gevinster. Holdkaptajn er Steen Møller Nielsen, som også er administrator på travtips.dk.

Travklubben

Travklubben (også tidligere kendt som Odds-betting.dk) er vores allesammens travklub, hvor forskellige eksperter skiftevis eller sammen, sammensætter kuponerne. Her har vi oplevet mange gode V75 gevinster.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider