Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – 16/3-2024

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Til info- Næste uge – da holde vi lidt påskefesrie, og der vil derfor ikke komme nogle spiltips.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 16/3-2024

Vil du være med i Odds-Betting.dk’s Big 9 andelsspil, du kan se vores udkast til kupon her på siden. Håber du vil være med, så vi kan sætte en stærk kupon sammen. Jo flere andele vi sælger, jo stærkere system kan vi spille, vi går som udgangspunkt ud fra vores analyse her på siden.

Du kan spille med via linket her.

Big 9 Spiltips

Kamp 1: Manchester City mod Newcastle | Spiltips: 1 & O

Manchester City viser igen tænder som storfavoritter, denne gang imod Newcastle på Etihad Stadium. Der er ikke meget at diskutere; City er i desperat behov for sejren for at holde liv i håbet om endnu et mesterskab. Med Newcastle, der døjer med skader og et vaklende midtbane, er vores spiltips et klar 1-tal, men vi inkluderer også Over, da jeg er temmelig sikker på der scores mere end 2,5 mål..

Kamp 2: Fulham mod Tottenham | Spiltips: Wildcard

Tottenham har genfundet formen efter en skadesfri periode, og ser nu stærke ud under Ange Postecoglou. Med et møde med Fulham på udebane, som kan gå begge veje, lægger vi op til en spændende kamp. Det lugter lidt af Wildcard.

Kamp 3: Luton mod Nottingham | Spiltips: 1×2 & O

Luton mod Nottingham tegner til at blive en målrig affære, som tidligere kampe har antydet. Med Luton, der viser en offensiv tilgang, og en vigtig kamp for begge hold, forventer vi en åben kamp. Spiltippet her er “12”, hvor begge hold kan vinde, og vi forventer et højt antal mål, deraf “O”.

Kamp 4: Burnley mod Brentford | Spiltips: 1×2 & O

I mødet mellem Burnley og Brentford forventer vi igen en åben kamp med mange målchancer til begge sider. Med Burnleys forsvarslæk og Brentfords offensive styrker, er vores spiltips første spiltip et “1×2” for en mulig sejr til et hvilket som helst hold, og et “O”, men man kan også bruge sit Wildcard.

Kamp 5: Salernitana mod Lecce | Spiltips: X & U

Dette bundopgør i Serie A mellem Salernitana og Lecce er svært at forudsige, med begge hold i krise. Man kunne bruge et “Wildcard” til dette opgør, da alt kan ske, og det er svært at pege på en klar favorit. Men man kan også chance, med et X og Under. Vi prøver med det sidste.

Kamp 6: Frosinone mod Lazio | Spiltips: 1X & OU

Frosinone har vist sig stærke på hjemmebane, og selv imod et vaklende Lazio-hold, kunne de snuppe point. Vores spiltips er derfor “1X” for hjemmesejr eller uafgjort, og vi inkluderer Over/Under for at dække mulighederne for måltotalen.

Kamp 7: Osasuna mod Real Madrid | Spiltips: 2 & OU

Real Madrid, nu foran i La Liga, ser ud til at fortsætte deres sejrsrække. Selv uden Jude Bellingham ser vi Madrid som klare favoritter, deraf spiltippet “2” for udebanesejr, og vi inkluderer Over/Under for at dække måltotalen.

Kamp 8: Getafe mod Girona | Spiltips: X2 & U

Girona har chancer for at tage point imod Getafe, især med deres nuværende form. Spiltippet her er “X2” for uafgjort eller sejr til Girona, og “U” for Under i måltotalen, forventer en tæt kamp med få mål.

Kamp 9: Athletic Bilbao mod Alavés | Spiltips: 1 & OU

Athletic Bilbao, i fin form, står overfor Alavés, og vi forventer en klar hjemmesejr, deraf 1-tallet. Vi inkluderer også Over/Under for at give et bredere billede af, hvad vi kan forvente i måltotalen.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider