Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – 6/4-2024

Arsenal er det givne blanke på lørdagens kupon – hvilket ellers er yderst interessant.

På Big 9 skal du forudsige, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Til info – Vi kører intet andelsspil til denne uge. Det viste forslag herunder koster 1.024 kr.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 6/4-2024

Big 9 Spiltips

Kamp 1: Brighton – Arsenal  | Spiltip: 2 & O

Arsenal ser meget stabilt ud i øjeblikket og har brug for at blive ved med at vinde fodboldkampe for at hænge på Liverpool i toppen af ​​tabellen. Sidste gang manglede Bukayo Saka, men trods det vandt de komfortabelt. Den engelske landsholdsspiller forventes at være tilbage til dette møde. Brighton har dog gjort det bedre de seneste uger, men her bør Arsenal hjemme være en for stor mundfuld.

Kamp 2: Aston Villa – Brentford | Spiltip: 1x & OU

En begivenhedsrig uge for Aston Villa, der fulgte op på derbysejren mod Wolverhampton ved at blive kørt over af Manchester City på Etihad Stadium. Nu vender de tilbage til Villa Park og bliver igen storfavoritter. Fair nok efter min mening, men på større systemer er dette en hjemmefavorit man kan gå med på hjemmebanen. Men Brentford og Thomas Frank’s tropper har faktisk gjort det godt, men har desværre bare haft svært ved at vinde kampene i øjeblikket. Tag derfor kryds med ved gardering.

Kamp 3: Fulham – Newcastle | Spiltip: 12 & O

Newcastle har tabt terræn i toppen af ​​tabellen og kæmper nu for at nå en europæisk plads til næste sæsons europæiske eventyr. På lørdag spiller de ude mod Fulham, og så forventer jeg mål, og med en lille fordel udeholdet. Men et åbent møde på forhånd.

Kamp 4: Luton – Bournemouth | Spiltip: 12 & O

Præcis den samme følelse får jeg forud for mødet på Kenilworth Road på lørdag. Luton får besøg af Bournemouth, og det er to klubber, der virkelig skubber frem. Angrebet kan altid stole på hos Luton, når der er hjemmekampe, og gæsternes trio af Solanke, Tavernier og Semenyo har, hvad der skal til for at svare igen. Man kan gå efter en 12 og O.

Kamp 5: Wolverhampton – West Ham | Spiltip:  1X & OU

Mateus Cunha vender tilbage til Wolverhamptons kamptrup til mødet med West Ham. En vigtig tilbagevenden, da Wolves’ offensiv har været meget svag på det seneste. Skaderne har forstyrret holdet alvorligt, og de håber på at tage et skridt fremad her. West Ham mix og match forud for mødet på Molineux Stadium. Det er lidt uklart, hvor man skal sætte størst fokus, når den hårde udekamp mod Bayer Leverkusen venter i næste uge. 1x bør række langt.

Kamp 6: Everton – Burnley | Spiltip: 12 & OU

Everton vil være storfavoritter, når Burnley kommer på besøg og det kan jeg som undertegnede ikke gå med til. Everton plejer at skuffe mig, når de er favoritter, og hvis man ikke skal gå med dem, så prøve en fræk 1 2 gardering.

Kamp 7: Dortmund – Stuttgart | Spiltip: 12 & O

IJeg var imponeret af Borussia Dortmund, der sidst slog Bayern München. Det var første gang, de besejrede rivalen siden 2014. Nu har Dortmund en kvartfinale i Champions League i den kommende uge, og spørgsmålet er, hvor man skal stå i dette møde. Stuttgart er ikke en dårlig modstander, og vi vil se noget underholdende fodbold.

Kamp 8: Roma – Lazio | Spiltip: 1X & O

Derby mellem Roma og Lazio lørdag aften. Værterne er lidt overmatchede i dette møde, men favoritværdigheden er stadig berettiget. Lazio kommer efter et 2-0-tab mod Juventus i Coppa Italia. Kun Inter og Bologna har taget flere point hjemme end Roma i denne sæson, og jeg stoler fuldt ud på, at de tager mindst ét point hjem her.

Kamp 9: Empoli – Torino | Spiltip: X2 & U

Empoli er afgrundsdyb i øjeblikket og er gået fuldstændig i stå efter en utrolig februar. Nu venter et hårdt møde, når Torino kommer på besøg, et hold, der har ringe erfaring af at være med i toppen af tabellen, og som bestemt gerne vil gå efter en europæisk plads i slutningen af ​​sæsonen. Det ville have været en fantastisk note for Torino. X2 rækker langt her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider