Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – 3/2-2024

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 3/2-2024

Vil du være med i Odds-Betting.dk’s Big 9 andelsspil, du kan se vores udkast til kupon her på siden. Håber du vil være med, så vi kan sætte en stærk kupon sammen. Jo flere andele vi sælger, jo stærkere system kan vi spille, vi går som udgangspunkt ud fra vores analyse her på siden.

Du kan spille med via linket her.

Big 9 Analyse og spilforslag

Kamp 1: Nottingham Forest – Liverpool  | Spiltip: 2 & O

Liverpool har imponeret stort i den seneste uge, da Jurgen Klopp stillede med to hold med masser af uerfarne spilleren. Spillere, der til gengæld trådte flot frem i rampelyset og spillet på deres højeste niveau. Her er det uklart, hvordan der skal stilles hold. Vil Nunez og Salah starte efter lidt hvile? Ja, vi må se, men uanset bør 2-tallet stå klarest af alle tegn, da de ikke har råd til pointab for at holde på i toppen af tabellen.

Kamp 2: Luton – Aston Villa | Spiltip: Wildcard

Luton er endu en underdog på hjemmebane, men Luton er altid gode foran sine hjemmefans, og kunne godt hoppe op som en overraskelse for et Astob Villa hold der lidt har mistet momentum, og ikke er så stærke, som de var tidligere på sæsonen, og på trods af at skadessituationen og formen igen peger i den positive retning, er det ikke nget jeg tør at stole fuldt ud på her, og den kalder lidt på et Wildcard.

Kamp 3: Brentford – Chelsea | Spiltip: 12 & O

Finaletab mod Liverpool og snæver sejr mod Leeds. Det har været en begivenhedsrig uge for Mauricio Pochettino og Chelsea. Kritikken vokser, og vægten på trænerens skuldre bliver tungere. Der er flere dele end træneren, spillerne og taktikken, der ikke virker i denne klub. En udekamp mod Brentford venter på lørdag, og så er jeg ikke helt overbevist om, at Chelsea kommer ud med en stærk præstation. Og Franks’s tropper har kvaliteten til at sænke The Blues.

Kamp 4: Newcastle – Wolverhampton | Spiltip: 1 & OU

Skadessituationen fortsætter med at straffe Wolverhampton, som dermed mixer og matcher i deres præstationer. Pedro Neto skal trække et endnu tungere læs i weekendens møde med Newcastle, og jeg tror ikke, det vil være nok. Newcastle er stærke på hjemmebane og bør begynde at vinde flere fodboldkampe og de vil uden tvivl nyde godt af gæsternes pause på Hwang og Cunha. 

Kamp 5: Fulham – Brighton | Spiltip: 1x & OU

Vi ramte Fulham på sidste uges kupon, men brændte nællerne på Brighton, der spillede uafgjort, og krydset vill helt sikkert have været med hvis vi havde haft flere penge at spille for. Her kalder denne også på et Wildcard, men det har vi dog allerede brugt. Og hvis ikke så er det her man skal bruge det. Næste Uges kamp mod Roma nør nok have en indvirkning på udeholdet, men det fjerner ikke chancerne for sejr overdrevent. Men vi prøver i første omgang med en 1x, og er der råd så tag 2-tallet med.

Kamp 6: Everton – West Ham | Spiltip: 1X2 & OU

Et lettelsens suk må der komme fra Everton efter at have fået fire point tilbage fra en tidligere pointstraf – Det løfter holdet op i tabellen, men pointene er stadig meget vigtige for holdet. Hhjemmekampen mod West Ham bør de være højmotiveret, på at skrabe flere nye point sammen. Klubben, fansene og spillerne kæmper for overlevelse. West Ham vandt overbevisende over Brentford og Jarrod Bowen scorede hattrick – men her bliver det sværere. Holder hjemmeholdet styr på tremålsscoreren, er meget vundet. Men en kampe der er svær at spå.

Kamp 7: Monza – Roma | Spiltip: X2 & OU

Vil Danielle De Rossi fortsat være i stand til at fastholde den fine vinderprocent, eller bliver det et flop i det lange løb som mange andre tidligere klubikoner? Vi ser for eksempel Steven Gerrard, Frank Lampard og andre, der er helt forsvundet fra verdensfodbolden. Paulo Dybala er i suveræn form og fører Roma fremad i udviklingen under De Rossis ledelse. Jeg tror, ​​de vil være lidt stærkere end det formstærke hjemmehold. X2 bør være nok.

Kamp 8: Torino – Fiorentina | Spiltip: X2 & OU

Torino har haft det svært mod de store klubber på det seneste. Holdet kommer til denne kamp med to tabte i streg, og det bliver også svært mod Fiorentina. Kvaliteten er bedre på gæsternes hold, og de kommer også fra en sejr mod Lazio, stærk! X2 bliver mit valg her, og vi springer Torino over på trods af, at de spiller hjemme. 

Kamp 9: Valencia – Real Madrid | Spiltip: 2 & OU

Fantastisk møde på Mestalla lørdag aften. Det er mødet der afslutter Big 9 kuponen. Valencia har gjort det fornuftigt i år, men gæsterne er nummeret skarpere og bedre. At Jude Bellingham mangler har ikke påvirket noget særligt, og holdet viser, at de har en utrolig bredde. Sidste gang slog de Sevilla, og med Diaz, Rodrygo og Vinicius Jr. er der lagt op til endnu en sejr her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider