Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – 24/2-2024

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 24/2-2024

Big 9 Andelsspil – m/ JACKPOT

Vil du gå efter den store Big 9 Jackpot på lørdag, så kan du med fordel spille med i Odds-Betting.dk’s Big 9 andelsspil, du kan se vores udkast til kupon her på siden. Håber du vil være med, så vi kan sætte en stærk kupon sammen. Jo flere andele vi sælger, jo stærkere system kan vi spille, vi går som udgangspunkt ud fra vores analyse her på siden.

Du kan spille med via linket her.

Big 9 Tips & Forslag

Kamp 1: Arsenal – Newcastle  | Spiltip: 1 & O

Arsenal kommer ind til denne kamp efter et surt nederlag mod Porto i Champions League i løbet af ugen. Mon der er mest lyst til revanche eller bare tunge ben i weekendens møde mod Newcastle? Jeg tror på førstnævnte, man skal vinde for at blive i toppen af Premier League og blive ved med at kæmpe med Liverpool og Manchester City. Newcastle er ikke i samme form som tidligere på sæsonen og mangler stadig et par vigtige spillere. Det her bliver en hjemmesejr.

Kamp 2: Manchester United – Fulham | Spiltip: 1 & O

Manchester United er undervurderet og modtager fortsat kritik, selvom de nu har vundet fire kampe i træk og kæmper om fjerdepladsen i ligaen. Rasmus Højlund fortsætter med at score, og samspillet mellem Rashford og Garnacho virker bedre og bedre. Fulham er et af Premier Leagues svageste udehold, og det skal United straffe. 

Kamp 3: Aston Villa – Nottingham | Spiltip: 1X & OU

Aston Villa har været stærke hjemme igennem sæsonen, men nu har de faktisk tabt tre kampe i træk på Villa Park. Derfor er krydset nok en god idé at tage med i weekendens møde mod Nottingham. Gæsterne er ikke helt ringe, og kan nok få et godt resultat på en god dag. Det vil dog ikke være forkert at single strege Aston Villa.

Kamp 4: Brighton – Everton | Spiltip: 12 & O

Everton skal begynde at gå hårdere efter tre point, nu er en ny pointstraf måske nært forestående, og situationen bliver mere og mere desperat. Tror ikke de vil være i stand til at lukke Brighton ned og holde dem ude af målkolonnen, hvis du spørger mig. Derfor bliver det nødvendigt for The Toffees at gå frem og score her. Det kan straffes baglæns, og en 1 2 gardering kan være en god idé.

Kamp 5: Crystal Palace – Burnley  | Spiltip: 1X & U

Crystal Palace ser ud til at rydde lidt op i skadessituationen i løbet af ugen. Michael Olise og Marc Guehi forventes at være tilbage i kamptruppen i denne uge, og efter uafgjort mod Everton er situationen en smule mere positiv. Er stjernerne tilbage, øges chancerne betragteligt og med Burnley på besøg er det ikke helt forkert at tage en 1x gardering. 

Kamp 6: Salernitana – Monza | Spiltip: 1X & U

Jumboen i Serie A hedder Salernitana, og situationen er ved at blive desperat. Her venter et hjemmemøde med Monza på lørdag og chancerne er ifølge undertegnede ikke helt væk. Ingen troede, at trænerskiftet ville få en umiddelbar effekt, især ikke da Milan var modstanderen, men med tiden nytter det at tænke anderledes. Monza er ligaens mindst målscorende hold og kommer ikke til at byde på det samme mod Milan senest. 1x og under kan være en god løsning.

Kamp 7: Genova – Udinese | Spiltip: Wildcard

Hjemmeholdet har været meget stærke hjemme, og det bliver en svær nød at knække for Udinese. Men gæsterne kommer fra en utrolig kamp mod Juventus, hvor de faktisk kom sejrsrigt ud af. Det kan blive lidt af hvert, og vi bruger Wildcardet her.

Kamp 8: Deportivo Alavés – Mallorca  | Spiltip: X2 & U

Eksperter og bettingselskaber har på fornemmelsen, at Mallorca sigter efter Copa del Rey-return mod Real Sociedad, det tror jeg ikke. Mallorca har brug for nye point, da de slet ikke har sikret sig endnu. Her kan et X2 og U være et godt bud, men det vil ikke være forkert at tage et-tallet med.

Kamp 9: Almeria – Atletico Madrid  | Spiltip: X2 & OU

Almeria er elendige og har stadig ikke vundet en kamp i denne ligasæson. De har nu taget point i to kampe i træk og håbet er nok steget en smule inden hjemmemødet med Atletico Madrid på lørdag. Men her bliver der heller ikke en trepointer. Gæsterne er væsentligt bedre end hjemmeholdet og burde ikke kunne tabe pointe her. Én ting skal dog bemærkes, Atletico er væsentligt bedre på hjemmebane, og deres pointtab i denne sæson er næsten alle kommet på udebane, så vi tager krydset med. X2 & OU.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider