Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – 17/2-2024

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 17/2-2024

Big 9 Andelsspil – m/ JACKPOT

Vil du gå efter den store Big 9 Jackpot på lørdag, så kan du med fordel spille med i Odds-Betting.dk’s Big 9 andelsspil, du kan se vores udkast til kupon her på siden. Håber du vil være med, så vi kan sætte en stærk kupon sammen. Jo flere andele vi sælger, jo stærkere system kan vi spille, vi går som udgangspunkt ud fra vores analyse her på siden.

Du kan spille med via linket her.

Big 9 Tips & Forslag

Kamp 1: Manchester City – Chelsea  | Spiltip: 1 & O

Manchester City, der vandt over FCK i denne uge, er med på kuponen. Desværre gør det ikke noget, at storklubben Chelsea besøger Etihad Stadium for procenten og favoriseringen på hjemmeholdet bliver enorm, og det er helt korrekt da Manchester City er klasser bedre end Chelsea i øjeblikket, og det kan blive en direkte blodig historie, hvis Mauricio Pochettino og hans blå bande ikke har dagen. Jeg tror City vinder og der scores mere end 2 mål.

Kamp 2: Tottenham – Wolverhampton | Spiltip: 1 & O

Tottenham har hentet deres spillere hjem, som har været på landsholdstjeneste den seneste måned. Heung-min Son har været til Asian Cup, og er langt den klareste stjerne, der vender tilbage, og det er meget vigtigt i Spurs’ angreb. Brennan Johnson er en anden spiller i angrebet, der skiller sig ud og faktisk afgjorde mødet med Brighton sidste weekend. Nu venter et skadesramt Wolverhampton, der mixer og matcher der holdopstilling uge ud og uge ind – og der scores ofte mere end to mål. 

Kamp 3: Fulham – Aston Villa | Spiltip: 1x & OU

Efter en meget stærk begyndelse på sæsonen, da er Aston Villa begyndt at krakelere lidt. Nu møder de et stærk hjemmehold i Fulham, hvor langt de fleste af deres point er taget på Craven Cottage. Aston Villa kommer nu på besøg, og det er også et hold der trives bedst på hjemmebane og har som sagt mistet en smule momentum. Jeg har en fornemmelse af, at Fulham kan straffe Villa i denne kamp. Samtidig vil jeg ikke afskrive Aston Villa helt. 1x som udgangspunkt, men 2-tallet kan komme på ved større kupon (Wilcard måske).

Kamp 4: Newcastle – Bournemouth  | Spiltip: 1×2 & O

Hjemmestærke Newcastle har en svær opgave foran sig denne lørdag, men de skal på forhånd være favoritter til de tre point. Jeg har en fornemmelse af en ny afslutningsfest i dette møde og dermed er “Over” først på kuponen. Hvis Newcastle fortsat skal være så åben i deres defensivt, kan Bournemouth meget vel være holdet, der kan straffe det hårdt. Derfor passer det meget godt at kombinere O og 1×2.

Kamp 5: Nottingham – West Ham | Spiltip: Wildcard

Der er mini-krise i både West Ham og Nottingham forud for dette møde, og derfor er pointene så meget vigtigere end normalt, og jeg tror på et relativt åbent møde. Ligesom i sidste møde, vi talte om, er det to hold, der kan levere fremad med deres kanter. Hjemmeholdet med Gibbs-White, Elanga og Awoniyi møder udeholdet med Bowen, Ward-Prowse og Kudus. Jeg hælder til O, men bruger nok Wilcardet her.

Kamp 6: Hellas Verona – Juventus | Spiltip: 2 & U

Juventus tabte meget uventet mødet mod Udinese senest. Nu er det tid til at hoppe tilbage på sporet samme og fortsætte jagten mod toppen. Nu venter et møde, hvor de burde have rigtig gode muligheder for at gøre netop det. Hellas Verona har ikke længere held med tingene i øjeblikket, frem for alt målscoringen. Jeg tror mest af alt på 2-tallet, og hvis man ikke går rakt ud på Juventus, så tag krydset med. Jeg hældetr til “Under”, da ingen af holdene plejer at score voldsomt meget.

Kamp 7: Osasuna – Cadiz  | Spiltip: 1X & OU

Stærk sejr til Osasuna, da Real Sociedad blev besejret på udebane. Muligvis var der et andet fokus på La Reale forud for det møde. Men uanset hvad, så er det en trepointer, der betyder meget for Osasuna, især inden hjemmemødet med Cadiz, hvor de skal agere favoritter. Cadiz har endnu ikke vundet på udebane i denne sæson, og jeg føler mig ret sikker på at nå 1x bør række her. 

Kamp 8: Celta Vigo – Barcelona | Spiltip: 12 & ÖU

Senest prøvede vi jo at fælde Barcelona, og brugte en gardering på det. Det viste sig dog, at de endelig fik spillet til at flyde bedre, og vendt med Christensen på midtbanen. At vi brugte en gardering der, gjorde jo nom også at vi missede de 9-rigtige, da den ellers vill være brugt der hvor vi “tabte kuponen”. Spørgsmålet er om man skal prøve igen, da Barca har en vigtig Champions League kamp 4 dage efter, og måske sparer et par spillere? Vi prøver frækt med en 1-2 gardering.

Kamp 9: Valencia – Sevilla | Spiltip: 1X & OU

Valencia er kommet tilbage til livet efter en masse år med frustration og skuffelse. Nu er de endda favoritter hjemme mod Sevilla på lørdag. Nok var det et surt tab mod Las Palmas i weekenden, men det er ingen modstand, der skal undervurderes. Holdet hænger i toppen og kan faktisk vinde de europæiske pladser til næste sæson, hvis de vil. På hjemmebanen er Valencia meget svære at slå, både Barcelona og Atletico Madrid er blevet besejret på Mestalla, og 1x bør række her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider