Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – 3/2-2024

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 3/2-2024

Big 9 Andelsspil

Vi spiller et andelsspil – nu med 50 andele til 75 kr. – og vi går ud fra vores forslag her på siden (med forbehold for ændringer). Håber i vil være med, da vi så kan sammensætte en endnu bedre kupon.

Køb en andel via linket her:

Big 9 Tips & Forslag

Ingen lykkedes med at ramme ni rigtige til sidste uges BIG 9-kupon, hvorfor der nu er JACKPOT med 500.000 kr. i førstepræmiepuljen lørdag. Husk at køb en andel til vores fælle kupon her.

Kamp 1: Sheffield United – Aston Villa | Spiltip: 2 & O

Vi starter kuponen med et møde indeholdende to hold, der skal gå efter tre point. Sheffield United mistede føringen to gange mod Crystal Palace, og det endte med nederlag. De tre indkasserede mål betyder, at Chris Wilder og The Blades har lukket otte mål ind i to kampe. Her møder de dog et Aston Villa, som har mistet momentum i de seneste uger og kommer efter årets første hjemmebanenederlag. Nu er det op til hesten igen, og det gør man bedst med en sejr og der bør komme mere end 2 mål.

Kamp 2: Newcastle – Luton | Spiltip: 1 & O

Både Newcastle og Luton kommer efter imponerende sejre i denne uge. Newcastle blev det første hold til at slå Aston Villa på Villa Park, hvilket var flot, og Luton formåede på en eller anden måde at slå Brighton med hele fire kasser. Luton er dog klart skarpest på hjemmebane, mens Newcastle normalt er meget stærke foran hjemmefansene. Dette bør vel blive en hjemmesejr og mere end 2 mål.

Kamp 3: Brighton – Crystal Palace | Spiltip: 1X & OU

Det handler om at lande og komme tilbage til det grundlæggende for Roberto De Zerbi og Brighton på lørdag efter et ydmygende nederlag til Luton senest. Nu venter en hjemmekamp mod Crystal Palace. Crystal Palace vendte deres seneste kamp på hovedet mod Sheff. U. og vandt med stor hjælp fra nøglespillerne Eze og Olise. Nu er begge dog usikre på at starte lørdag, men uanset start eller ej, kan vi forvente en tæt kamp, men hvor hjemmebanefordelen bør række med 1x.

Kamp 4: Burnley – Fulham | Spiltip: Wildcard

Wild card kunne have været brugt flere steder denne lørdag. Vi har flere kampe, som er meget svære at løse på forhånd. Jeg ender i mødet mellem Burnley og Fulham. Hjemmeholdet har ikke haft meget held foran hjemmefansene i denne sæson og samtidig ser vi Fulham, der er rangeret som en af ​​ligaens svageste på udebane. Ikke sikker på, hvor denne kamp vil gå, simpelthen. Wildcard.

Kamp 5: Frosinone – Milano | Spiltip: X2 & O

Milans kampe har væltet ind med mål på det seneste. Sidste gang fik de ikke mere end et point mod Bologna, fair nok, da de på en eller anden måde formåede at misse to fra straffesparkspletten. Inden da var det også en målrig kamp, ​​da de mødte Udinese, kampen endte 3-2 i Milans favør. Nu venter en udekamp mod Frosinone. Hjemmeholdet er normalt stærke på hjemmebanen, og helt udelukke at de stjæler et eller tre pæoint er ikke helt udelukket? Jeg vælger som udgangspunkt x2 med O.

Kamp 6: Bologna – Sassuolo | Spiltip: 1×2 & OU

Dette kan gå begge veje her. Bologna har imponeret i løbet af sæsonen, men er i lidt af en nedtur pt., men gør det normalt stærkt på hjemmeabanen, og det er nok det, der taler stærkt for Bologna her. Sassuolo er dog en vanskelig modtsander, og den kan gå begge veje 1x eller 1×2 (eller brug dit Wilcard).

Kamp 7: Granada – Las Palmas | Spiltip: X2 & OU

Et hold, jeg virkelig holdt fast i i LaLiga, er Las Palmas. Det relativt nye bekendtskab i den spanske topdivision har cementeret sin plads i tabellen. Nu er de faktisk tættere på Europa end bunden. Dette er et mellemhold at regne med i de kommende år. Der venter dog en svær udekamp på lørdag, selvom hjemmeholdet er i en dyb krise, så har de det med at tage deres point på hjemmebanen. Las Palmas bør vel vinde, men tag i det mindste krydset med.

Kamp 8: Alaves – Barcelona | Spiltip: 1×2 & O

Det vil været “fantastisk” at kunne vælte Barcelona på denne kupon. Ikke at jeg ikke kan lide Barcelone, men så ryger præmierne i vejret. Deportivo Alavés har tre sejre i træk i LaLiga og dermed en fin form forud for hjemmemødet med storklubben. På trods af det vil Xavi, der forlader Barca efter sæsonen, og Barcelona stå som favoritter. Jeg vælger at håbe på pointtab, da Barcelona virkelig ikke spiller specielt godt og lever af enkeltmands præstationer.

Kamp 9: Girona – Real Sociedad | Spiltip: 1 & OU

Girona må siges at være La Liga sæsonens hold i mange kategorier og jagter stadig topplaceringen tæt forfulgt af Real Madrid. Jeg har tænkt alt for meget på, hvornår denne række slutter for Girona, men de bliver tilsyneladende bare ved med at vinde. Og her er chancen for sejr nok igen god, da de møder et Real Sociedad, der slet ikke er sit sande jeg i øjeblikket. En anden ting er, at Kubo og Sadiq mangler for Real Sociedad.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider