Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – 27/1-2024

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 27/1-2024

Big 9 Andelsspil

Vi spiller et andelsspil – nu med 50 andele til 75 kr. – og vi går ud fra vores forslag her på siden (med forbehold for ændringer). Håber i vil være med, da vi så kan sammensætte en endnu bedre kupon.

Køb en andel via linket her:

Big 9 Forslag & Udkast

Kamp 1: Fulham – Newcastle  | Spiltip: Wildcard

Newcastle kommer med en skuffende form, og må håbe at FA Cuppen her kan vende den onde spiral for i hvert fald én dag. Fulham har dog gjort det godt mod hård modstand i de seneste uger, bl.a. senest med en 1-1 på Craven Cottage mod Liverpool. Krydset var dog ikke nok til at gå videre i EFL Cuppen, men nu håber man på et bedre held denne dag. Kapaciteten er bestemt til stede i dette hold, og skulle Willian, Jimenez og Reid have deres dag, er der ingen tvivl om, at de kan gå videre. Kampen skriger efter et Wildcard.

Kamp 2: Everton – Luton | Spiltip: 1X & OU

Endnu en FA Cup kamp, hvor man kan spørge sig selv om de går helhjertet ind med bedste opstilling, og her er svaret ja, det er FA Cuppen! Og ikke liga cuppen, som Premier League holdene oftest bruger som kamptræning for reservespillere indtil de sidste stadier. Både Everton og Luton kæmper dog for overlevelse i Premier League, hvilket helt sikkert kan betyde en lille rotation. Men som sagt det er FA Cuppen. Senest de mødte hinanden vandt Luton på to dødbolde, og straffede et ineffektivt Everton mandskab, der ikke scorer mange mål generelt. I det seneste opgør hed skudstatistikken 19-6 i Everton’s favør, men de tabte alligevel 1-2, og ja Luton havde kun to skud der ramte målet. 1X bør række bør Goodison Park.

Kamp 3: Sheffield United – Brighton  | Spiltip: 2 & OU

Dette pokalmøde kan blive ensidigt, da Brighton satser stærkt på FA Cuppen og har vist en stærk form. Roberto De Zerbi-snakken er faldet noget, men det er stadig et hold, der har omfavnet trænerens filosofi hele vejen igennem. Sheffield United fik dog uafgjort i deres sidste møde (ude mod Brighton tilbage i november), og med hjemmebanefordelen kan jeg ikke udelukke en lille overraskelse, selvom det på pairet ser svært ud for Sheffield Utd. her. Jeg tror dog stadig en hel del mere på Brighton, og spiller derfor ud fra dette, selvom alt kan ske i Fa Cuppen.

Kamp 4: Sunderland – Stoke | Spiltip: 1X2 & OU

Nu til Championship fodbold, hvor Sunderland og Stoke mødes. Hjemmeholdet har fået en frisk start med Beale på trænerbænken, men har nu tabt de seneste to kampe. Gæsterne har også mistet momentum og faldet ned i både tabel og form. Har du ikke brugt dit Wildcard, så kan denne kamp være der hvor den skal bruges.

Kamp 5: Juventus – Empoli | Spiltip: 1 & OU

Juventus møder her Empoli, og det må være en af rundes mest sikre sejre. Den gamle dame virker til at være kommet til live igen og jagter Inter i toppen af ​​den italienske liga. Jeg ser en ensidig kamp fra start til slut. Vlahovic, Chiesa og Juve-angriberen kan helt sikkert trække dette ind i en målscorende kamp, der både kan blive 2-0 som 3-1. Så derfor 1- med OU.

Kamp 6: Milan – Bologna  | Spiltip: 1 & OU

Hjemmeholdet ser stærkt ud i øjeblikket og har en Olivier Giroud i storform, og på hjemmebane bør de slå et svingende Bologna hold, også selvom Bologna har gjort det godt mod flere af de større hold, der bør dette blive hjemmesejr.

Kamp 7: Las Palmas – Real Madrid | Spiltip: 2 & OU

Nu til Spanien og La Liga. Las Palmas får lørdag aften besøg af Real Madrid. Her har vi faktisk et formstærkt hjemmehold for dagen, og vi får se, hvor langt det rækker mod giganten fra hovedstaden. Men Real Madrid har en endnu bedre dagsform og kører som et tog i øjeblikket. Her bør de ikke få ikke de store problemer med at stoppe Las Palmas’ momentum og tage tre point med dig.

Kamp 8: Barcelona – Villarreal | Spiltip: 1 & OU

Barcelona blander og gir i øjeblikket, og de er ikke rigtigt der hvor de skal være. Storklubben slog overbevisende Real Betis for nylig, men har -før og efter, været ude i Copa del Rey mod Athletic Bilbao og tabt en El Clasico mod Real Madrid. Villareal har dog på ingen måde været overbevisende heller, så hjemme på Nou Camp, bør Barcelona vel vinde, alt andet er en fiasko.

Kamp 9: Mallorca – Real Betis | Spiltip: 1X & OU

Mallorca har virkelig skærpet formen de seneste uger forud for mødet med Real Betis. I løbet af ugen slog Mallorca sæsonens sensationelle hold Girona ud i Copa del Rey, en utrolig stærk bedrift. Nu venter et hjemmekamp mod Real Betis og de bør selvfølgelig tage selvtilliden med dig fra sidst her. 1X bør række langt her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider