Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag 20/1-2024

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 20/1-2024

Big 9 Andelsspil

Vi spiller et andelsspil – nu med 50 andele til 75 kr. – og vi går ud fra vores forslag her på siden (med forbehold for ændringer). Håber i vil være med, da vi så kan sammensætte en endnu bedre kupon.

Køb en andel via linket her:

Big 9 Forslag & Udkast

Kamp 1: Brentford – Nottingham F.  | Spiltip: 1 & OU

Ventetiden er forbi… Ivan Toney er tilbage i Brentfords kamptrup efter hans otte måneders karantæne. Et stort plus for klubben, især forud for dette møde, hvor der mangler flere andre offensive kræfter. Ifølge Thomas Frank er han fit for fight og kan måske endda være i startopstillingen allerede her. Bemærk desuden, at Nottingham Forest spillede en langvarig kamp mod Blackpool i denne uge og kan være lidt slidte i bentøjet.

Kamp 2: RB Leipzig – Leverkusen | Spiltip: Wildcard

RB Leipzig og Bayer Leverkusen er to hold, der kan bidrage til underholdning og en masse mål, men det er dog ikke sikkert at det kommer til at ske her. Leverkusen kommer med en utroligt flot form, og kan bestemt drille Leipzig, selvom de er på hjemmebane. Krydset først, men det kan blive alt. Jeg bruger et Wildcard her.

Kamp 3: Roma – Hellas Verona  | Spiltip: 1 & OU

Tidligere på ugen røg Mourinho ud, og ind er kommet Roma’s tidligere midtbane legende som træner, nemlig Daniele De Rossi. Han er lidt et ubeskrevet blad vedr. trænergerningen, men til gengæld træder han til som cheftræner på sin gamle hjemmebane mod taknemmelig modstand. Hellas Verona er ikke holdet, der spolerer hans første kamp ved roret. 

Kamp 4: Udinese – AC Milan | Spiltip: X2 & O

Denne aften rejser Milan til Udinese, hvor alt kan ske. Hjemmeholdet skal ikke tælles helt ud. Udinese vandt faktisk det omvendte opgør 1-0 på San Siro, og det var fuldt fortjent, mod et tamt Milan hold den dag. Milan har dog en masse klasse fremadrettet i Giroud og Leao frem for alt, og er vel i lidt bedre form nu end da de mødtes senest, samt har de færre skader. Udinese har lidt problemer med at sejre på hjemmebanen, og X og 2 bør række langt her, mon ikke Milan har lært fra da de mødtes senest.

Kamp 5: Villarreal – Mallorca  | Spiltip: 1×2 & OU

Villarreal træder ind i mødet med Mallorca på hjemmebane, og selvom de vandt de omvendte opgør 1-0 tilbage i august, så er hjemmeholdets form så ringe at jeg bestemt ikke bare tror på en gentagelse. Skal Moreno, Sörloth og de andre offensive tandhjul klare opgaven, eller skal Mallorca fortsætte deres stærke dagsform? Intet er umuligt på forhånd, og jeg har svært ved at se resultatet her. Vi trykker på helgardering – og hvis du selv ikke har brugt wildcardet, så brug det her.

Kamp 6: Valencia – Athletic Bilbao | Spiltip: 2 & OU

Valencia har løftet sig og er i god form forud for hjemmemødet mod Athletic Bilbao. Ulempen for værterne? At gæsterne er endnu bedre. Formen er også rigtig god i Bilbao-klubben. De slog Real Sociedad overbevisende i derbyet senest og er nu i top fire i LaLiga. Valencia kommer med et nederlag mod en væsentligt lavere rangeret modstander i pokalen senest, noget der forstyrrer dagsformen lidt. Jeg har en god fornemmelse af at den her vinder Athtletic Bilbao – er der råd så tag krydset med.

Kamp 7: Celta Vigo – Real Sociedad  | Spiltip: X2 & OU

Real Sociedad blev besejret i derbyet mod Athletic Bilbao senest, og nu venter en hård udekamp mod en Celta Vigo, som vandt ude mod Valencia senest. SLidt sejre er begyndt at komme ind på kontoen, og Celta Vigo begynder at bevæge sig væk fra stregen. Kan de vinde, ja, men jeg tvivler dog stadig da Real Sociedad er et bedre hold, og sjældent taber. Jeg tror man kommer langt med X2.

Kamp 8: Middlesbrough – Rotherham | Spiltip: 1 & OU

Middlesbrough har stadig nogle skader og andre ting. Det ser dog ud til at gå på trods af dette efter en flot sejr hjemme mod Chelsea og også en udesejr mod Millwall. Nu venter returkampen mod Chelsea i næste uge, hvor fokus selvfølgelig vil være stort, men når man møder et af Championships dårligste hold på hjemmebane, så skal man bare slå dem. Mon ikke også de har lært noget af den kamp de tabte til Rotherham på Boxing Day, hvor The Millers var utrolig heldige med at vinde.

Kamp 9Norwich – West Brom | Spiltip: X & U

Norwich er den næste klub, der er kommet lidt tilbage på det seneste. De havde en dårli stime i september og oktober, men ser ud til at være kommet tilbage på rette spor. Der venter dog en hård kamp mod West Bromwich. Min første tanke er at fylde på, men jeg synes faktisk det lugter af uafgjort. West Bromwich er meget solide defensivt og kan meget vel lukke igen mod dette hjemmehold, og hjemmeoholdet vil nok være fint tilfredse med uafgjort her, så tager man X og eventuelt 2 med, så når man langt. Kan nemt ende 1-1 eller 0-0.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider