Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – Lørdag 2/12-2023

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 25/11-2023

Big 9 Andelsspil

Da vi hurtigt havde udsolgt sidst weekend, da kører vi nu med 30 andele til 80 kr. – og vi går ud fra vores spiltips analyse herunder.

Køb en andel via linket her:

Big 9 Analysen – 2/12-2023

Kamp 1: Newcastle – Manchester Utd  | Spiltip: Wilcard

Selvom Newcastle har skadesproblemer, så har de gjort flere gode indsatser. Vandt bl.a. over Chelsea 4-1, og havde en sejr indefor rækkevidde over PSG, men måtte nøjes efter et forkert dømt straffespark 7 minutter ind i overtiden. Nu venter det næste store møde for The Magpies og denne gang vender de hjem til St James’ Park. Manchester United kommer på besøg, endnu et hold, der ikke bør overanalyseres. Men faktum er, at United har vundet fire af deres seneste fem kampe i ligaen. Alt kan ske.

Kamp 2: Arsenal – Wolverhampton | Spiltip: 1 & OU

Arsenal bombede løs i denne uges Champions League-kamp mod Lens. Vigtigt, fordi den berømte offensiv ikke har været på samme niveau den seneste måned, og det er selvfølgelig lovende til mødet hjemme mod Wolverhampton her. Vi behøver ikke tage det længere end at Arsenal bør slå Wolves.

Kamp 3: Nottingham – Everton | Spiltip: 1×2 & OU

Havde vi et Wilcard mere, så er det her det skulle bruges, men det har vi ikke. Anthony Elanga scorede, da Nottingham leverede en stærk præstation mod Brighton sidste weekend. Det var desværre ikke nok. Nu venter endnu et hold, som man kan få problemer med – men også en reel trussel. Everton har et bedre hold end resultatrækken viser, og kampen kan bestemt gå begge veje.

Kamp 4: Brentford – Luton | Spiltip: 1x & OU

Luton var sidste weekends store overraskelse, da de slog Crystal Palace. En stærk præstation og yderligere tre point ind på kontoen. Nu er de over nedrykningsstregen og har alle muligheder for at fortsætte med at score point i vigtige kampe, såsom denne i dag. Her bliver det dog hårdt. Brentford virker for stærke på Hjemmebanen, der spiller en stor rolle. 1-tal for dem der bare tror på Brentford, og tag krydset med hvis du tror på en overrakselse (og det har Luton gjort før, da de bl.a. er stærke på dødbolde).

Kamp 5: Burnley – Sheffield United  | Spiltip: 1X & U

Burnley fortsætter med at tabe kampe, også selvom de startede stærkt senest mod West Ham og Vincent Kompany er sygeligt nok stadig ansvarlig Manager. Nu venter en af ​​ligaens dårligste modstandere og så bør man jo vinde. Men der kan være problemer med den afgrundsdybe form, de har vist. Synes krydset er oplagt, og under 2,5 ål i en kamp ingen af holdene tør tabe? Men hvis ikke Burnley vinder denne, så tror jeg at Kompany må være på meget tynd is.

Kamp 6: Lazio – Cagliari | Spiltip: 1 & OU

Lazio tog en stærk og vigtig sejr i denne uges Champions League-kamp. Nu er man klar til slutspillet, og det er en stor succes for klubben. Ciro Immobile er varmere end længe og stod for to nye mål mod Celtic, med oplæg fra Isaksen, der måske kan få genvalg efter den præstation. Nu kan de slappe af og fokusere på Serie A, indtil CL-slutspillet er udtrukket.

Kamp 7: Milan – Frosinone  | Spiltip: 1X & OU

Frosinone går til San Siro med to sejre i deres sidste tre kampe. Tabet kom mod Inter, og det er en tilbagevendende ting, at man har problemer med udekampene og mod de større modstandere. Hjemmebanen for Frosinone har været fremragende, der er man nummer fem i hele ligaen, men det er stadig et problem at komme op på samme niveau på udebane, men viser de bare lidt af dette, så kan de bestemt drille Milan. Milan bliver nok storfavoritter her, men deres spil er meget op og ned. Tag derfor krydset med på de større bonger.

Kamp 8: Real Madrid – Granada | Spiltip: 1 & O

Top mod bund. Real Madrid vs Granada. Der bør være stor klasseforskel. Her er det bare at klikke 1-tallet af på hjemmeholdet, som kommer efter en stærk og imponerende sejr mod Napoli, hvor de store stjerner igen trådte frem. Nu venter en hjemmekamp mod bundholdet Granada og så skal de næste tre point hentes. Jeg tror der scores mere end 2,5 mål. Der er scoret 3 mål eller mere i 8 af R. Madrids seneste 10 kampe.

Kamp 9: Osasuna – Real Sociedad | Spiltip: X2 & OU

Gæsterne skiller sig virkelig ud i denne sæson og er sammen med Girona det hold, der har imponeret og overrasket mig mest. Især i Champions League-spillet, hvor de allerede har sikret sig en plads i slutspillet og nu går efter gruppesejren. I denne uge roterede de meget, og japaneren Kubo sad f.eks. på bænken. Ligaen prioriteres derfor. X2 bør være rigeligt.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider