Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – 9/12-2023

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 9/12-2023

Big 9 Andelsspil

Vi spiller et andelsspil – nu med 50 andele til 80 kr. – og vi går ud fra vores spiltips analyse herunder. Håber i vil være med, da vi så kan sammensætte en bedre kupon.

Køb en andel via linket her:

Big 9 Analyse – 9/12-2023

Kamp 1: Aston Villa – Arsenal  | Spiltip: 1x & U

Årets overraskelse må siges at være Aston Villa, og senest gik det ud over Manchester City, og det var en fortjent sejr. Nu er de ny tredjeplads i Premier League, og ikke nok med det, så venter de et møde med ligalederen Arsenal lørdag aften. Endnu en gang får Aston Villa æren af ​​at spille foran hjemmefansene på Villa Park og lytte til dette… Aston Villa har vundet 14 på hinanden følgende hjemmekampe. Syv af disse er blevet optaget i den nuværende PL-sæson. Det er ligaens to mest formstærke hold i øjeblikket. Arsenal har en meget bedre form end Manchester City, og derfor kan de formentlig stå meget stærkere, end hvad City gjorde i denne uge. Dette er en udebanekamp, der bliver hård uanset hvad. Jeg tror mest på hjemmeholdet, men udelukker ikke umiddelbart noget i denne kamp, men går ud fra en 1x & U.

Kamp 2: Manchester Utd. – Bournemouth | Spiltip: Wildcard

Man kan ikke blive klog på Man. United I denne sæson. Holdet er top seks i ligaen, men betragtes som et hold i krise? Sidst slog de Chelsea på hjemmebane og selvom gæsterne ikke er et tophold i øjeblikket, er det en sejr, der burde styrke holdet mentalt. Men de møder et godt Bournemouth hold, der har vundet tre af deres seneste fire kampe, så der er brug for respekt for gæsterne. Følelsen er, at  Bournemouth faktisk sagtens for alvor kan true United denne lørdag. Senest slog de Crystal Palace på Selhurst Park, en af ​​ligaens sværeste udebaner, og holdt endda nullet. Husk også på, at Man. Utd. Har en yderst vigtig midtugekamp i vente, og tankerne kan allerede være på denne.

Kamp 3: Wolves – Nottingham F. | Spiltip: 1 & OU

Wolves fortsætter med at imponere hjemme, Molineux Stadium, da de tog en sejr over Burnley, dog i en meget lige kamp. Det er på Molineux, at holdet har opnået gode resultater mod bl.a. Manchester City, Aston Villa, Newcastle og Tottenham. Og de er ubesejrede i fem ligakampe i træk foran hjemmepublikummet. Nottingham F. er gået fra en solid start på sæsonen til nu at have tabt fire i streg i ligaen. Coopers hold har mistet deres stabilitet, og de kollapsede fuldstændigt i den sidste ligakamp mod Fulham. De manglerbetemt rytmen lige nu, og så bliver det svært at score. Angriberen Awoniyi er ude med en skade og er faktisk en vigtig spiller for deres angreb. Med Wood foran får de ikke samme intensitet i deres angrebsspil. Det ses også tydeligt, når midterforsvareren Boly er væk, så mister de en anfører bagerst. Nottingham vil også spille uden ham på lørdag.

Kamp 4: Brighton – Burnley | Spiltip: 1 & OU

Brighton formår at levere på trods af et mange skader, der hænger over holdet. De har flere nøglespillere væk, men alligevel formår de at tage vigtige point. De vandt sidste gang mod Brentford, og det var en stærk indsats i betragtning af modstanden. Brighton viser, at der er overraskende god bredde i truppen, eller er det primært Zerbi, der er dygtig til at få det bedste ud af sine spillere. Hjemmeholdet har nu tre sejre i deres seneste fire, og her mod Burnley bør de blive til endnu en sejr. Burnley tog en forløsende storsejr mod bundrivalerne Sheffield United. Men den eufori var kortvarig, da Burnley ikke formåede at opretholde deres momentum i næste runde. I weekenden led de endnu et tab mod Wolves, i en kamp, ​​der var meget lige mellem disse to. Begge hold havde svært ved at skabe chancer fremadrettet, og det endte med en snæver 1-0-sejr til førstnævnte.

Kamp 5: Bor. Dortmund – RB Leipzig  | Spiltip: 1X2 & OU

Borussia Dortmund søger hurtigt at komme videre fra deres DFB-Pokal-eliminering i midtugen og byder RB Leipzig velkommen til Westfalenstadion til et lokkende Bundesliga-opgør lørdag aften.

De to hold møder hinanden for første gang siden april, hvor Die Roten Bullen sikrede sig en 2-0 hjemmesejr i DFB-Pokals kvartfinale på vej til at vinde pokalen. For femte gang inden for de sidste syv år er Borussia Dortmund blevet slået ud i 16-delsfinalen af ​​DFB-Pokal efter at have lidt et 2-0-nederlag til Stuttgart onsdag aften. Sportskoordinator Slaven Stanic er siden blevet fritaget fra sine pligter på grund af et angiveligt anstrengt forhold til cheftræner Edin Terzic , som nu har til opgave at løfte humøret hos sine Dortmund-spillere forud for fire kampe i løbet af blot 11 dage til at afslutte 2023-sæsonen – back-to-back hjemmekampe mod Leipzig og Paris Saint-Germain i henholdsvis Bundesligaen og Champions League vil blive efterfulgt af yderligere to topkampe mod Augsburg og Mainz 05. Dortmunds håb om titler i den tidlige sæson er blevet ramt i de seneste uger, da de kun har vundet en af ​​deres seneste fem Bundesliga-kampe og lukket 12 mål ind i processen, og de er efterfølgende faldet ned på en femteplads i tabellen , et point efter lørdagens modstandere. Leipzig på fjerdepladsen og 10 point efter førende Bayer Leverkusen.

BVB er dog kommet på toppen i fire af deres seneste fem kampe på Westfalenstadion, mens de slog Leipzig 2-1 i deres sidste hjemmemøde i marts, hvilket lover godt forud for lørdagens opgør. Efter back-to-back nederlag mod Wolfsburg og Manchester City, vendte Leipzig tilbage til at vinde, da de slog Heidenheim 2-1 på hjemmebane i sidste weekend. Lois Openda scorede sit 10. Bundesliga-mål i sæsonen, før Yussuf Poulsen tilføjede et mere. Jeg tror på en lige kamp, og uafgjort er ikke umuligt. Men alle udfald er i spil her.

Kamp 6: Atalanta – AC Milan | Spiltip: 1×2 & O

For både Atalanta og Milan venter europæiske kampe i næste uge, som altid har betydning for kampene før og efter. Mindre for Atalanta, der allerede har sikret gruppesejren gennem krydset sidste gang mod Sporting i Europa League. For Milan ser udgangspositionen mildest talt svær ud, men en sejr ville teoretisk have gjort avancement mulig, og det vil selvfølgelig være tilfældet, når Newcastle venter på udebane.

Først ser vi dog mod Lombardiet, mødet i weekenden mellem Atalanta – Milano, hvor vi har to hold, der skal bevise sig selv. Atalanta har været uigenkendelig på det seneste, og hvorvidt lørdagens hjemmehold har brug for et resultat. Milan har til gengæld vist, at de høje tinder findes men også et alt for lavt minimumsniveau, som træner Andrea Pioli skal have ret i.

At forudsige en favorit på forhånd er ikke let, og selvom Milan kommer efter to sejre i træk i Serie A, kan man ikke umiddelbart sige, at Rossoneri er i form. VI forventer stadig at se to hold, der er ivrige efter at bevise deres slagkraft, og det forventede kampbillede er offensivt.

Kamp 7: Inter – Udinese  | Spiltip: 1 & OU

På forhånd, når man ser på mødet mellem Inter og Udinese, kan man ikke se mange andre udfald, end at Inter får tre point. I weekenden vendte Inter tilbage på sejrssporet efter at have tabt point i to kampe i træk siden landsholdspausen. De regerende mestre Napoli ventede på udebane, og i hvad der altid er et hårdt møde, skulle det vise sig at være en klasseforskel. Med føringen lige før halvleg efter et tordenskud af Hakan Calhanoglu kunne Inter fortsætte med at dominere kampen fra start til slut, da slutfløjtet kom, var det derfor Inter, der havde vundet 0-3.

Inter fortsætter derfor med at toppe Serie A- tabellen med 33 point og har et scoregennemsnit på 2,50 point per kamp. Udinese er stadig er meget svære at slå, dog har de desperat brug for et par sejre. For faktum er, at Udinese ligger i den nederste region af tabellen, selvom de kun har tabt fire ud af fjorten kampe. Udinese ligger på en 16. plads i Serie A, mens man ser på de underliggende tal og forventede point viser, at de burde høre til over halvdelen af ​​tabellen.

I weekenden var Udinese trods en føring på to mål ikke i stand til at få sejren mod bundkonkurrenten Hellas Verona. I en på mange måder vanvittig kamp måtte Udinese derfor tage til takke med uafgjort igen efter 3-3.

Kamp 8: Real Betis – Real Madrid | Spiltip: 2 & OU

Real Madrid vil bestremt sigte mod at nå seks sejre i træk i alle turneringer, når de på lørdag eftermiddag fortsætter deres La Liga-kampagne ude mod Real Betis .

Los Blancos har postet tre på hinanden følgende sejre i La Liga, hvilket har hjulpet dem med at genvinde førstepladsen i tabellen fra overraskelsen Girona, mens Real Betis indtager en syvende plads. Real Betis kommer fra en 2-1 sejr i Copa Del Rey 2-1 over Villanovense, mens de er i en stærk position i deres Europa League gruppe forud for den sidste kampdag. Real Betis kan prale af en rekord på seks sejre, syv uafgjorte og to nederlag fra deres 15 La Liga-kampe i denne sæson, hvilket har set dem samle 25 point – kun tre point efter Athletic Bilbao på femtepladsen.

Kun de tre bedste – Real Madrid, Girona og Barcelona (alle én) – har tabt færre ligakampe end Real Betis i denne sæson, men for mange uafgjorte kampe har forhindret dem i at trænge ind i top fire på nuværende tidspunkt. De Grønne og Hvide har ikke slået Real Madrid i Spaniens topkamp siden marts 2020, men de to hold spillede uafgjort i den tilsvarende kamp i 2022-23-kampagnen, mens Pellegrinis hold har vundet hver af deres seneste fire ligakampe i foran deres egne tilhængere. Vi går ud fra 2-tallet, men tag krydset med ved gardering.

Kamp 9: Villerreal – Real Sociedad | Spiltip: 2 & OU

Villarreal ligger i øjeblikket på en 12. plads i La Liga-stillingen og har ikke været på deres bedste hidtil i denne sæson. Hjemmeholdet spillede uafgjort 0-0 mod Maccabi Haifa i sidste uge og bliver nødt til at steppe markant op til denne kamp.

Real Sociedad ligger derimod på sjettepladsen i ligatabellen i øjeblikket og har været imponerende i denne sæson, og bliver her nødt til at hive en sejr i land for at kæmpe om en plads i top fire. Folk som Mikel Merino og Martin Zubimendi har været imponerende for La Real og vil se ud til at sætte deres præg denne weekend. Jeg tror mest på en udesejr, og tør man ikke det, så tag krydset med.

Big 9 Udkast (se spil analyse herover)

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider