Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag Lørdag – 25/11-2023

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 25/11-2023

Big 9 Andelsspil

I de sidste par uger har vi stort set været spot on på vores analyser, men desværre har vi lige manglet de sidste held på vores andelsspil. Lad os se om vi ikke kan gøre det de sidste procenter bedre denne gang. Vi kører endnu engang et lille andelsspil til weekenden.

Da vi hurtigt havde udsolgt sidst weekend, da kører vi nu med 25 andele – så flere kan være med. Kun 60 kr. pr. andel – og vi går ud fra vores spiltips analyse herunder.

Køb en andel via linket her:

Big 9 Analysen – 25/11-2023

Kamp 1: Newcastle – Chelsea  | Spiltip: X2 & OU

Et skadesramt Newcastle er i problemer. Bredden er der ikke på samme måde som hos andre kandidater i den øverste række. I taberkampen mod Bournemouth før pausen manglede de hele 10 spillere, og det er klart, at man så får problemer med præstationerne i Premier League, og selvom 1-2 spillere kan vende tilbage her, så kan det endda blive svært. Chelsea har vist tegn på bedring i deres niveau og jeg tvivler på de taber mod et stadig skadesplaget Newcastle hold.

Kamp 2: Brentford – Arsenal  | Spiltip: 2 & OU

Her møder danskerklubben Brentford et stærkt spillende Arsenal hold i et London Derby. Selvom jeg håber at Brentford vinder, da tror jeg mest på Gunners – som har vundet to i træk. Også her er der skader på begge hold, men jeg tror dog ikke det får stor indflydelse på kampen som i den forrige. Brentford har det dog med at overraske, så jeg vil bestemt ikke udelukke hjemmesejr – så har man råd så tag 1-tallet med, men her da går jeg med Arsenal sejr.

Kamp 3: Nottingham F. – Brighton | Spiltip: x2 & OU

Roberto De Zerbi og hans hold taber ikke ret meget, men har dog stadig svært ved at tage alle pointene. Nu kommer de ud fra en landsholdspause, der var vigtig for at få skadede spillere klare, dog mangler Nott. F. deres vigtigste spiller Taiwo Awoniyi og dette kan blive dyrt imod et altid godt spillene Brighton mandskab.

Kamp 4: Burnley – West Ham  | Spiltip: 2 & OU

Vincent Kompany forbliver på tronen i Burnleys, hvor han insisterer på at holde sig til “sin” type fodbold, og der er ikke sket meget for nylig.Tab efter tab, og det bliver nok ikke bedre, når West Ham kommer på besøg. At Jarrod Bowen højst sandsynligt mangler her, åbner op for andre navne i The Hammers. Burnley vil forsøge at tage pointene for enhver pris, og det kan åbne op på mere end én måde for gæsterne, da jeg bestemt tvivler på at Burnley får noget herfra. Skal man noget så tag Under med, hvis kampen f.eks. skulle ende 0-2, hvilket ikke ville være usandsynligt. 

Kamp 5: Luton – Crystal Palace | Spiltip: X2 & U

Luton har intet at skamme sig over efter deres sæsonåbning. På hjemmebane er de stærke, og det er der, du får dine point i denne sæson. Nu kommer Crystal Palace på besøg, og det kan blive en meget afventende kamp, hvilket kan resultere i en målfattig kamp. Hogdson og Crystal Palce får Olise tilbage hertil, og siden sidste kampdag er Eze også med i kamptruppen. Lille fordel udeholdet.

Kamp 6: Frankfurt – Stuttgart | Spiltip: 1X & OU

Otte kampe i træk uden tab for Frankfurt, der nu er tilbage på sporet efter en svær sæsonstart. Her kommer Stuttgart på besøg, en modstander, der har gjort det meget godt indtil videre i denne sæson. Topmøde med andre ord og et vigtigt møde for hjemmeholdet, hvis de skal kravle videre op i tabellen. 1x burde række.

Kamp 7: Atalanta – Napoli | Spiltip: 1×2 & OU

Begge hold har ikke været prangende i løbet af sæsonen indtil videre. Atalanta har lukket elleve ind i tolv kampe indtil videre. Napoli er ikke i samme fase som sidste år – endnu – og har været påvirket af al snakken om blandt andet Osimhen. Brug dit Wildcard her, eller spil 1×2 O/U

Kamp 8: Milan – Fiorentina  | Spiltip: X2 & OU

Stor chance, når Fiorentina besøger San Siro. Milan kan faktisk stå og mangle hele ni spillere her efter nogle hårde uger. Det drejer sig mestendels om skader, men også karantæne til Olivier Giroud. Værdien er i det lilla udehold. Fio har det normalt nemt mod Milan, især på hjemmebane, men kan endda straffe værterne her. Håber, at mange går automatisk med Milan, uden at have tjekket deres skadesliste mm., så “odds” bliver godt.

Kamp 9: Atletico Madrid – Mallorca | Spiltip: 1 & O

Atletico Madrid er for alvor med i toppen i år. Holdet er kun seks point efter ligalederen Girona, men med en mindre spillet kamp. Griezmann og co. bør vinde denne her kamp nemt, eneste spørgsmål er med hvor meget. Sejren er nemlig det vigtigste og helt nødvendigt for at kunne holde trop med førerholdet, og holde Barcelona og R. Madrid bag sig. Oftest scores der mere end 2,5 mål i begge holds kampe, så tror også at O spillet er givent her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider