Søg
Close this search box.

Tips 13 Spilforslag – Lørdag 4/11-2023

Her kan du finde >> Stillinger & Resultater til alle relevante kampe.

Se også vores forslag til dagens Big 9 her.

Tips 13 Spilforslag – Lørdag

Det viste forslag kan eventuelt spilles som U-7-3-205:

Dagens sikre holdepunkter:

Kamp 2 – 1-tal: Manchester City bliver storfavoritter i lørdagens møde mod Bournemouth. Dette med rette. Tips 13 uponen bliver en klassisk tolv-retters, for her skal du bare sætte tegnet ved 1. City er alt for gode til denne modstand og hjemme på Etihad Stadium. Bournemouth leverede en god præstation mod et roteret Liverpool hold i denne uge (tabte dog 1-2), men det overbeviser mig ikke her. 

Kamp 5 – X-kryds: Denne kamp lugter så langt væk af uafgjort, at jeg simpelthen går fuldt ud på den. Mange vil helt sikkert helgardere, men her ser jeg to velorganiserede hold, der sætter hinanden i skakmat. Det ligner i min bog en 0-0 eller 1-1, og det er nok et resultat begge hold kan leve med.

Kamp 6 – 2-tal: Sheffield United er årets Premier League “Prügelknabe”. Endnu en uge er nemlig gået, uden at Anel Ahmedhodzic og de nytilkomne har fået noget positivt ud af det. De er stadig uden sejr, kun et point på kontoen og senest blev de fuldstændig overrendt af Arsenal. Man blev noteret for en utrolig lav 0,03 i xG i den kamp. Man kunne tro, at Wolves på Bramall Lane er en okay opgave, men de første tre point kommer bestemt heller ikke her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider