Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – 4/11-2023

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 4/11-2023

Big 9 Andelsspil

I sidste uge ramte vi stort set spot on på vores analyse. Lad os se om vi ikke kan gentage det. Vi kører et lille andelsspil til weekenden med maks. 10 andele. Kun 60 kr. pr. andel – og vi går ud fra vores spiltips analyse herunder.

Køb en andel via linket her:

Big 9 Analyse og Spiltips

Kamp 1: Newcastle – Arsenal  | Spiltip: Wildcard

Hvad med at starte denne kupon med vores Wildcard. Eddie Howe og Newcastle slog Manchester United på Old Trafford i denne uge trods en meget roteret trup, hvilket siger meget om den nyrige klubs trup. Arsenal røg samtidig ud af ligacuppen mod West Ham og roterede da også holdet. EDette bliver en tæt kamp på papiret, med en lille fordel hjemmeholdet, men den kan gå begge veje.

Kamp 2: Manchester City – Bournemouth  | Spiltip: 1 & O

Manchester City bliver storfavoritter i lørdagens møde mod Bournemouth. Dette med rette. Big 9-kuponen bliver en klassisk otte-retters, for her skal du bare sætte kryds ved både 1 og O. City er alt for gode til denne modstand og hjemme på Etihad Stadium. Bournemouth leverede en god præstation mod et roteret Liverpool hold i denne uge (tabte dog 1-2), men det overbeviser mig ikke her. Der er ofte mere end 2 mål i begge holds kampe, derfor Over.

Kamp 3: Everton – Brighton | Spiltip: 1×2 & OU

Everton har underpræsteret i forhold til deres reelle kapacitet og har betydeligt mere i sig, end man tror. I denne uge slog de bl.a. Burnley med tre mål i pokalen og hvis de bringer det spil ind her, så står de stærkt. Roberto De Zerbi og Brighton er meget stærke i denne sæson – derfor kan 2-tallet ikke fjernes. Vi helgarderer her.

Kamp 4: Brentford – West Ham | Spiltip: 1X2 & OU

Brentford slog flot Chelsea sidste weekend og tog derfor deres anden sejr i træk. Modstanderne West Ham kommer efter en flot sejr over et roteret Arsenal mandskab, og kampen kan måske stadig sidde i benene, mens Brentford har haft flere dage til at restituere og forberede sig. Jeg betragter derfor hjemmeholdet som små favoritter, og derfor går vi ud fra den betrækning. Men når dette så er sagt, så har Brentford i visse kampe haft en tendens til at falde lidt sammen, og jeg stoler ikke 100% på dem (da de har snydt mig før f.eks. da de tabte til Everton hjemme 1-3). 1x som minimum, og har man råd, så tag 2-tallet med.

Kamp 5: Sheffield United – Wolverhampton  | Spiltip: 2 & OU

Sheffield United er årets Premier League “Prügelknabe”. Endnu en uge er nemlig gået, uden at Anel Ahmedhodzic og de nytilkomne har fået noget positivt ud af det. De er stadig uden sejr, kun et point på kontoen og senest blev de fuldstændig overrendt af Arsenal. Man blev noteret for en utrolig lav 0,03 i xG i den kamp. Man kunne tro, at Wolves på Bramall Lane er en okay opgave, men de første tre point kommer bestemt heller ikke her.

Kamp 6: Dortmund – Bayern München  | Spiltip: 1×2 & O

Bayern München vandt bl.a. med hele 8-0 i sidste weekend. Den sejr fik dog et ordentligt slag i ansigtet et par dage senere, da Saarbrucken skrællede i DFB-Pokalen, hvor Bayern tabte 1-2. Nu har Bayern andre ting at fokusere på, og her venter måske den bedst mulige opgave, selvom den er svær på papiret. Ligesom altid når disse to hold mødes, er Over 2,5 mål udgangen og så følger både 1, X og 2 på mit system, da den kan gå begge veje.

Kamp 7: Atalanta – Inter | Spiltip: 2 & O

Nu til Italien, hvor endnu et stormøde venter, når vi skifter ligaen til Serie A. Atalanta ser mulighederne hjemme mod Inter, men her er der et hold, der er markant stærkere for dagen, og det er gæsterne. Inter har imponeret på det seneste og er meget svære at slå. Marcus Thuram trådte frem i Lautaro Martinez’ fravær i minutterne senest, og han kan sagtens gøre det igen. Selvom Atalanta selvfølgelig godt vil kunne hente point på en god dag hjemme, så har jeg en feeling, at Inter simpelthen er for stærke, og der nok skal blive scoret mere end 2 mål i denne kamp, men for dem der har råd, så tag krydset med for en “sikkerheds” skyld.

Kamp 8: AC Milan – Udinese | Spiltip: 1 & OU

Milan har en masse tunge uger bag sig. Holdet tabte stort mod PSG i Champions League og fik lige skrabet en uafgjort hjem mod Napoli i sidste rundes Serie A. Mon ikke Kjær får nogle minutter i forsvaret her, hvis han er fit. Dette er betsemt en kamp Milan bør vinde, så det er der vi starter. Udinese har stadig ikke vundet, men på trods af det, mærkeligt nok, har de ikke tabt ret mange kampe. Derfor kan det være nærliggende at tage krydset, men det undlader vi altså her da de mange uafgjorte også er kommet mod de mere ligesindede hold. Når det har mødt de bedre hold fra toppen, så har de tabt.

Kamp 9: Real Sociedad – Barcelona | Spiltip: X2 & O

Et møde, som jeg personligt ser frem til, er mødet mellem Real Sociedad og Barcelona, da dette kan blive god underholdning. Sociedad har præsteret på et ganske højt niveau under sæsonåbningen med japaneren Kubo i spidsen. Barcelona tabte El Clasico senest, men får nu flere nøglespillere tilbage til dette opgør. Jeg forventer et tæt møde, men X2 er nok i min bog, og så tager vi Over 2,5, da der bør scores mere end to mål i sådan en kamp.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider