Søg
Close this search box.

Tips 13 Spilforslag – 11/11-2023

Vidste du, at på Odds-betting.dk, kan du se Live-stillinger, resultater og meget mere – du finder det under “Stillinger og resultater”.

Se også vores forslag til dagens Big 9 her på siden, som kommer op i løbet af fredagen.

Tips 13 Spilforslag – Lørdag

Tips 13 tanker – Jeg må ærligt sige, at jeg ikke stoler på Man. Utd. – de har bestemt et hold der burde slå Luton komfortabelt, men med de rette Luton kontraer, så kan det jo pludselig stå 0-2 med den form United har vist. Derfor 1-2 garderingen. Jeg synes det er sjovere at gardere de store favoritter, og så stå ugarderet på lidt mindre spillede – dette er bestemt vejen til den store gevinst. Derfor garderes Arsenal også, da de har et “tight” kampprogram og Burnley skal have nogle point.

Det viste forslag kan eventuelt spilles som U-4-7-200:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider