Søg
Close this search box.

Big 9 Spilforslag – 28/10-2023

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00 – 28/10-2023

Big 9 Andelsspil

Vi kører et lille andelsspil til weekenden. Med maks. 10 andele. Kun 60 kr. pr. andel – og vi går ud fra vores spiltips analyse herunder. Sælges alle 10 andele ikke – så indleverer vi ikke systemet.

Køb en andel via linket her:

Big 9 Analyse og spiltips

Kamp 1: Arsenal – Sheffield United  | Spiltip: 1 & OU 

Arsenal har været ude i mange hårde kampe på det seneste, og få her besøg af en helt anden kaliber, da  ligaens svageste modstander kommer på besøg. 

Kamp 2: Wolverhampton – Newcastle  | Spiltip: Wildcard

Både Aston Villa og Manchester City har haft det svært på Molineux Stadium, og selvom jeg hælder til et 2-tal, så kan jeg igen sagten se at Wolverhampton tager point mod Newcastle. Jeg vælger at se dette som en mulighed, da Newcastle bliver matchet meget hårdt i øjeblikket og har nogle skadesproblemer.

Kamp 3: Bournemouth – Burnley | Spiltip: 1×2 & OU

Bournemouth og Burnley har et enormt behov for point og frem for alt sejre. Hjemmeholdet har meget mere i sig end dette. Burnley fortsætter med at spille på den måde, som Vincent Kompany står for, og det var sådan, holdet blev rykket op i Premier League. Det har straffet sig selv indtil videre, men det kan også gavne i denne kamp. Jeg tror på en meget åben kamp.

Kamp 4: RB Leipzig – FC Köln | Spiltip:  1 & OU

Vi forlader Premier League tidligere end normalt denne lørdag. Næste stop er Bundesligaen, hvor RB Leipzig bliver retmæssigt favorit hjemme mod Köln. Selvom Köln formåede at slå Borussia Mönchengladbach i sidste uge – så bør Leipzig være et niveau bedre her på hjemmebanen. Og selvom Leipzig har et hårdt kampprogram, så bør de vinde denne.

Kamp 5: Lecce – Torino  | Spiltip: 1X & U

Og så flyver vi videre til italien og Serie A og til et møde mellem Lecce og Torino. Det lugter af et kryds, da gæsterne ikke har scoret i deres seneste fire kampe. Lecce har været en smule stærkere, men det er dog heller ikke et hold at læne sig helt op af. 

Kamp 6: Juventus – Hellas Verona | Spiltip: 1 & OU

Juventus har startet sæsonen godt og har modtaget betydeligt point udbytte. Og udbytte var præcis, hvad du fik i mødet med Milan i seneste kamp. Selvfølgelig nyder man godt af det røde kort, som modstanderne trækker, men selv med en mand mere er det ikke nemt at komme igennem et lavtstående forsvar. Stærk sejr der, og jeg forventer intet andet end endnu en sejr her i dag mod Verona.

Kamp 7: Barcelona – Real Madrid | Spiltip: 1X2 & O

Nu til Spanien, hvor Jude Bellingham er trådt frem som hovedperson i Real Madrid under sæsonåbningen. Englænderen er lykkedes med stort set alt – og nu er der kun én ting tilbage. At afgøre El Clasico på lørdag. Det er et stykke vej at gå, men jeg vurderer stadig at RM er i lidt bedre forfatning end Barcelona denne gang. Det er klart, at det lugter af en lige kamp, men hvis jeg skulle vælge side, ville det være Madrid-holdet. Der er i de seneste 10 indbyrdes El Classico opgør scoret mere end 3 mål i de 8 af opgør. Derfor O.

Kamp 8: Mallorca – Getafe | Spiltip: X & U

Næste kampe er på Mallorca, hvor Getafe kommer på besøg. Begge hold elsker uafgjort, og der er ikke meget, der tyder på andet her. Mallorca trænger dog til en sejr, mens Getafe, nok gerne går herfra med uafgjort. Enten smider man hele puljen på 1×2 eller så satser man og tror på uafgjort.

Kamp 9: Cadiz – Sevilla | Spiltip: X2 & OU

Vi afslutter kuponen i Cadiz. Hjemmeholdet ligger i den nedre del af tabellen, hvilket ikke er overraskende, men det samme gør Sevilla, der både spiller i ligaen og Champions League i øjeblikket, og har derfor en del svære kampe. Og Sevilla bør være et bedre hold på de fleste parametre, men vi tager dog krydset med, da de bestemt ikke har været prangende, og det hårde kampprogram kan sætte sine spor.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider