Søg
Close this search box.

Big 9 Spilsforslag – 7/10-2023

Forudsig, om de 9 storkampe ender 1X2, og om der kommer over eller under 2.5 mål i kampene. Husk at bruge dit Wildcard (W), som er en gratis helgardering. Gevinster uddeles til 9, 8 og 7 rigtige.

Spilstop lørdag kl. 16:00

Big 9 Andelsspil

Vi kører et lille andelsspil til weekenden. Med maks. 15 andele. Kun 75 kr. pr. andel – og vi går ud fra vores spiltips analyse herunder. Køb en andel via linket HER.

Big 9 Analyse

Kamp 1: Manchester United – Brentford  | Spiltip: Wildcard

Kaosset fortsætter også i Manchester United i denne uge. Forud for weekendens ligamøde mod Brentford skal flere udfordringer løses, specielt i forsvaret – som er hullet som en si. Under denne uges Champions League-kamp mod Galatasaray mistede de føringen og tabte. Jeg ser ikke lyset i weekenden, men det siger sig selv, at man kan slå Thomas Franks Brentford, hvis spillet sidder og nøglespillerne leverer. Men det er bestemt en kamp der kan gå begge veje. Jeg bruger mit Wildcard her.

Kamp 2: Burnley – Chelsea | Spiltip: x2 & OU

Burnley får her besøg af Chelsea. Burnley har indtil videre ikke haft heldet med sig, men de skal også være både heldige og gode for at tage point fra den gæstende storklub. Chelsea er ligesom United stadig i fase, hvor det ikke kører helt på skinner, og det der tåler for en pointdeling er, at de har flere skader på nøglespillere. 

Kamp 3: Crystal Palace – Nottingham | Spiltip: 1x & U

Både Crystal Palace og Nottingham har stået for en masse fine præstationer i de sidste runder af Premier League. Palace har fået en god start på sæsonen og vandt senest på Old Trafford. Forsvaret er meget stabilt og burde kunne holde godt fast mod Forest. 1x burde række med U, når de her er på hjemmebane.

Kamp 4: Fulham – Sheffield United | Spiltip: 1 & U

Fulham forsøger stadig at ordne deres angreb efter Mitrovic-æraen. Det ser ud til at tage længere tid end forventet. Denne lørdag har du dog store muligheder for at fejre en sejr. Hvis det bare spiller nogenlunde for Fulham her på på hjemmebanen, så vinder de dette møde. Sheffield United er helt under PL niveau og ligger som forventet i bunden. Spiller du med livrem og seler – så tag krydset med.

Kamp 5: Everton – Bournemouth | Spiltip: 1X & OU

Evertons sejrsrække fik en brat ende i sidste weekends møde med nytilkomne Premier League klub Luton. Tabet kom også på Goodison Park, hvor de denne lørdag vil tage revanche og give noget tilbage til fansene. Bournemouth er modstanderen, og det er en modstander, der har lukket hele 15 mål ind og også har en ekstrem høj xGA, kun Sheffield United er værre i den kategori. Fyld så meget du kan – men jeg tør godt fjerne gæsterne som sejresherre.

Kamp 6: Juventus – Torino | Spiltip: 1 & OU

Det er mere end otte år siden, det lykkedes Torino at vinde derbyet mod Juventus. Det taler for sig selv. Og når Juventus spiller hjemme i aften, er der kun én ting, jeg fokuserer på. Torino har meget svært ved at score mål, og det er primært offensiven, der er minustegnet i denne sæson. Et stærk et-tal.

Kamp 7: Genova – Milano | Spiltip: X2 & OU

Milan kører som et lyntog i Serie A, hvis man ser bort fra det store tab i Milano derbyet mod Inter. I starten af ​​Champions League cruisede de mod både Dortmund og Newcastle, hvilket også betyder noget for selvtilliden og styrken på holdet. Her venter et udebanemøde mod Genova, Milano klubbens form er god og de taber ikke dette. Et x2 burde række her.

Kamp 8: Real Madrid – Osasuna | Spiltip: 1 & O

Real Madrid med Vinicius Jr tilbage i startelleveren er utrolig kraftfulde. I denne uge slog de Napoli i en underholdende begivenhed på udebane. Vinicius Jr sammen med Bellingham er en farlig duo. Her bliver det sejr, og over 2,5 mål

Kamp 9: Mallorca – Valencia | Spiltip: 1x & OU

Valencia har fuldstændig mistet formen. Efter den imponerende sejr mod Atletico Madrid er det gået ned ad bakke. Sidste gang blev de kørt over af Real Betis, og det så meget svagt ud. Nu skal de så også stadig klare dig uden nøglespilleren Gaya, hvilket selvfølgelig er et tungt tab. Ude mod Mallorca bliver det tæt og meget hårdt. Jeg tror dog stadig at hjemmebanefordelen og formen bør række til et 1x.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider