Søg
Close this search box.

Superligaens Europæiske drømme

Det er en sæson af episk fodbold på dansk jord, hvor fire eftertragtede billetter til de europæiske konkurrencer er på spil. Denne guide hjælper dig med at forstå, hvordan Superliga-stillingen kan blive din yndlingsklubs billet til det europæiske eventyr.

På baggrund af Danmarks placering som nummer 18 på UEFA’s koefficientliste for sæsonen 2023/24, har vi det privilegium, at fire af vores klubber får chancen for at præstere på den europæiske scene. Hvordan fordeles disse fire gyldne billetter?

God mulighed for avancement

FC København skal i 2. kvalifikationsrunde møde Breidablik fra Island. Og burde have en god mulighed for at avancere yderligere. FC Nordsjælland skal først ud i tredje kvalifikationsrunde, hvortil der på nuværende ikke er trukket lod. FC Midtjylland skal møde enten Progres Niederkorn eller Gijilani, og burde uanset ses som storfavorit til at gå videre her. AGF skal ligesom FC Midtjylland ud i anden kvalifikationsrunde til Conference League, og skal her møde Club Brugge, hvilket må ses som en stor mundfuld. Men vi håber uanset, at de alle får en god europæisk kampagne.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider