Søg
Close this search box.

Manchester-duellen, Liverpools genoprejsning, og Arsenals opgør – Sæsonstart i Premier League!

Mens de engelske fodboldfans stadig hviler ud fra sidste sæsons drama, står en ny, spændende sæson for døren. De underliggende ligaer som Championship, League One og League Two kickstarter allerede sæsonen i denne weekend, og Premier League følger trop med startskuddet den 11. august.

Efter en sæson, der bød på triumf og tragedie, forbereder Premier League-klubberne sig på et nyt kapitel i den engelske fodboldsaga. De forsvarende mestre fra Manchester City, der også tog sig af både Champions League og FA Cuppen sidste år, står over for udfordringen at gentage bedriften. Kan de gøre det igen? Eller vil deres bysbørn fra Manchester United med det danske islæt, Christian Eriksen, og den mulige nytilkomne Rasmus Højlund, skabe en overraskelse?

Liverpool, skuffede efter sidste sæson, må genfinde formen, mens Arsenal lurer i kulissen, klar til at spænde ben. Christian Eriksen, Manchester Uniteds danske stjerne, udtrykker det bedst i en nylig udtalelse til klubbens egen TV-kanal, “Den kommende sæson skal være bedre end den seneste… Målet er helt klart flere trofæer… Og så ellers bare vise, hvad vi er i stand til i ligaen.”

Spændingen bygger sig op, og intet er givet på forhånd i denne sæsons Premier League. Nye stjerner, gamle rivaliseringer, og en ukendt fremtid venter alle fodboldfans, når fløjten lyder til sæsonstarten.

Transfermarkt.com

Følg med i alle de nyeste transfers og trupper på Transfermakt.com, hvor du som læser kan finde det allerseneste nye og holde dig opdateret på dit yndlingshold i denne dramatiske og uforudsigelige sæson. Her finder info til både Premier League og de underliggende divisioner. Uanset om du følger stjernerne eller de lokale helte, så finder du alt, hvad du behøver at vide, lige her.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider