Søg
Close this search box.

Hvem er favoritterne til Champions League titlen i sæsonen 23/24?

Champions League-turneringen er en årlig begivenhed, der forener klodens fodboldfans i spænding, drama og ekstraordinære præstationer. Mens bolden ruller på de største baner, intensiveres forventningerne til at identificere favoritterne til at hæve den prestigefyldte pokal. Turneringen var i sæsonen 2022/2023 fyldt med overraskelser og magiske øjeblikke, men ikke helt uventet stod Manchester City med pokalen i sidste ende.

Pexels
Pexels

Feltet af favoritter

Champions League finalen 2024 skal spilles på Wembley og der vil derfor være et ekstra incitament for de engelske hold til at præstere. Med begge Manchester hold i puljen sammen med Arsenal og Newcastle er der lagt op til en stærk intern engelsk kamp om pladserne på Wembley. Manchester City er sandsynligvis favoritten når bettingsider som Comeon.com sætter odds på 23/24 vinderen. De skal dog alle først igennem et stærkt felt af europæiske storhold. Hvem skal vi så holde øje med i næste sæson?

Manchester City

Manchester City har haft en fantastisk sæson med The Treble og er naturlige favoritter til også at tage pokalen med de store ører i 2024. Real Madrid har tidligere vist, at det er muligt at dominere turneringen over en årrække og spørgsmålet er, om Manchester City kan kopiere den bedrift.

Manchester United

Med en imponerende trup og en dygtig træner er Manchester United klart i feltet som favoritter til Champions League. De har en blanding af erfaring og ungdom, der kan levere afgørende resultater. Og med Christian Eriksen i truppen har de Danmark med sig.

Newcastle

Efter en imponerende investering har Newcastle potentialet til at blande sig i titelkampen. Med deres nye stjerner og forbedret holdkemi kan de give et stærkt indtryk i Champions League.

Real Madrid

Med deres stolte historie og en imponerende trup forbliver Real Madrid altid en farlig modstander. De har erfaringen og kvaliteten til at vinde turneringen igen. Kan tilføjelsen af Jude Bellingham blive afgørende?

PSG

Med et imponerende angreb bestående af superstjerner er PSG altid en trussel. De har en stærk trup, der er sulten efter succes i Champions League. De har dog mistet Messi og Neymar ligner også en mand på vej ud – men ikke desto mindre vil de have en stærk trup klar.

Bayern Munchen

Bayern Munchen er altid blandt favoritterne. Med deres kollektive styrke og taktiske dygtighed er de et hold, der er svært at slå. Trods et mesterskab røg både træner og topledelse, så deres nye sæson bliver spændende at følge.

Atletico Madrid

Atletico Madrids solide defensiv og disciplinerede spillestil gør dem farlige. Deres evne til at forsvare sig og score afgørende mål kan føre dem til titlen. De har før været meget tæt på.

Napoli

Napoli har imponeret i de seneste sæsoner med deres angribende spil. Med dygtige spillere som Insigne og Osimhen kan de skabe problemer for enhver modstander.

Ajax

Ajax er kendt for deres talentudvikling og smukke spillestil. Med deres tekniske færdigheder og offensive tilgang kan de skabe problemer for enhver modstander og overraske i turneringen og er altid en outsider til favoritpladserne.

Pexels

.. og mange flere

Finalisterne fra Inter, de gamle vindere fra Porto, de detroniserede Arsenal og Dortmund som missede mesterskabet til sidst og naturligvis Lazio – der er masser af potentiale i 2023/2024 sæsonen og mon ikke et par outsidere også kan skabe spænding.

Der er med sikkerhed også spænding, når sæsonen starter til september.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider