Søg
Close this search box.

Wrexham AFC – Eventyret fortsætter

Wrexham AFC, en walisisk fodboldklub grundlagt i 1864, har for nylig været i medierne på grund af dens overtagelse af to Hollywood-stjerner, Ryan Reynolds og Rob McElhenney. De to skuespillere, der er bedst kendt for deres arbejde i film- og tv-branchen, købte klubben tilbage i 2021, og siden da har de arbejdet hårdt på at forvandle holdets skæbne.

Wrexham kæmpede i årevis – Indtil eventyret startede

Wrexham havde kæmpet i årevis og har spillet 15 sæsoner i National League, som er den femte række i engelsk fodbold. Klubben havde ikke haft nogen væsentlig succes i nyere tid, og dens fremtid så dyster ud, indtil Reynolds og McElhenney dukkede op. De to skuespillere kendte faktisk ikke det vilde til selve fodboldspillet, men de gik ind i projektet med en passion og en ambition om at gøre Wrexham til en succesfuld klub, og de spildte ikke tiden med at komme i gang.

En af de første ting, som Reynolds og McElhenney gjorde, var at nå ud til klubbens fans. De holdt et virtuelt møde med tilhængerne, hvor de lagde deres planer for Wrexhams fremtid. De lovede også at involvere fans i beslutningsprocesserne og at gøre klubben til en samfundsfokuseret organisation.

Stjernernes involvering i Wrexham har bragt tiltrængt opmærksomhed til klubben. Medierne har været fascineret af deres ejerskab, og deres tilstedeværelse har tiltrukket nye fans til holdet. Reynolds og McElhenney har taget en hands-on tilgang og deltaget i kampe og interageret med spillere og personale.

Oprykning til League Two

Deres indflydelse har også været mærkbar på banen, og med de rette indkøb, både på spiller og trænerfronten, da var de tæt på oprykning allerede i sidste sæson, men den glippede dog. I denne sæson har de dog været suveræne, og sikrede oprykningen her i weekenden med en 3-1 sejr over Boreham Wood.

Oprykningen var en betydelig bedrift for Wrexham, og den blev fejret af fans og spillere. Holdet havde arbejdet hårdt for at nå til det punkt, og deres succes var en præmie til alles hårde arbejde og engagement i klubben.

Reynolds og McElhenney var i eufori over oprykningen og gik til sociale medier for at udtrykke deres glæde. Reynolds tweeted: “Vi gjorde det! Tillykke til alle på @Wrexham_AFC for at sikre oprykning til @SkyBetLeagueTwo. Hårdt arbejde betaler sig.”

McElhenney tweeted også: “Wrexham er tilbage! Tillykke til spillerne, personalet og fansene med at sikre oprykning til @SkyBetLeagueTwo. Det har været en teamindsats, og vi er lige begyndt.”

Trailer fra dokumentaren “Welcome to Wrexham”, der bl.a. kan ses på Disney+

Fremtiden ser lys ud

Fremtiden ser lys ud for Wrexham, og Reynolds og McElhenney er fast besluttet på at bygge videre på klubbens succes. De har planer om at investere i klubbens infrastruktur, herunder stadion og træningsfaciliteter. De vil også tiltrække flere fans til holdet og opbygge en bæredygtig forretningsmodel for fremtiden.

Deres planer er blevet vel modtaget af fansene, der er begejstrede for klubbens fremtid. Wrexham har en stolt historie, og det er tydeligt, at Reynolds og McElhenney er fast besluttet på at fortsætte denne tradition. Deres ejerskab har givet nyt liv til klubben, og fansene ser frem til, hvad fremtiden bringer.

Alt i alt har overtagelsen af Wrexham AFC af Ryan Reynolds og Rob McElhenney været en væsentlig udvikling for klubben. Deres passion for fodbold og engagement i samfundet har været tydelig siden begyndelsen af deres ejerskab, og de har allerede haft en betydelig indflydelse på holdets succes.

Hvis ikke du har set den, så kan vi anbefale serien “Welcome to Wrexham”, der bl.a. kører på Disney+, hvor man følger købet af klubben og udviklingen.

Det bliver bestemt sjovt at se dem i League Two i næste sæson, og vi tror bestemt de vil være i toppen igen her, da spillermaterialet allerede er til det.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider