Søg
Close this search box.

Tips 13 Spilforslag – 22. & 23. april 2023

Tips 13 spilforslag til weekendens Tips 13 kuponer til lørdag & søndag.

Se her >> Stillinger & Resultater.

Tips 13 Lørdag – 22/4-2023

Hermed vores Tips 13 spilforslag til lørdagens Tips 13 kupon:

De sikre tegn:

  • 1. Manchester City – Sheffield Utd. 1-tal: Dagens Tips 13 kupon starter ud med et FA Cup opgør, hvor Manchester City tager imod Sheffield Utd. fra Championship. Her tror vi Manchester City tromler videre, også selvom de roterer spillertruppen til denne kamp. I sidste runde pulveriserede de det suveræne førerhold Burnley fra samme division, og de burde kunne køre denne hjem, selv med en roteret trup.
  • 2. Liverpool – Nottingham F. 1-tal: Liverpool vandt endeligt her i starten af ugen, da de bankede Leeds 6-1, efter en længere periode uden sejr. Nu skal de bare sætte et par sammenhængene gode kampe sammen, så burde de bestemt også vinde her på hjemmebane over oprykkerne fra Nott. F., der ikke har en prangende form, og tilmed har Premier Leagues ringeste udebane statistik (1-3-11). Sikket et-tal.
  • 8. Burnley – QPR. 1-tal: Her tror vi Burnley sætter trumf på og vinder over middelmådige QPR, der kæmper for overlevelse i Championship. Burnley vandt det omvendte opgør på udebane 3-0 over QPR, tilbage i december. Og selvom QPR kæmper for overlevelse, og har mere brug for point, da burde da være klasseforskel på top og bund.

Det viste forslag kan spilles som R-6-4-144 eller hvis du har pengepungen i orden, så anbefaler vi at du spiller systemet R-6-4-864, et system vi også har vundet 13-rigtige på tidligere. Er du mere til U-systemer, så kan du prøve U-6-4-224:

Tips 13

Tips 13 Søndag – 23/4-2023

Hermed vores Tips 13 spilforslag til søndagens Tips 13 kupon:

De sikre tegn:

  • 2. Newcastle – Tottenham. 1-tal: Nyrige Newcaste tager imod et trængt Tottenham hold, der spillemæssigt bare ikke hænger sammen i øjeblikket. De spiller slet ikke op til hvad de tidligere har vist og virker på en eller anden måde slidte. De burde igen få det svært her på udebane mod et mere formstærk Newcastle hold.

Det viste spilforslag herunder, kan du eventuelt spille som R-4-7-144 med en matematisk helgardering M-1-0-3. Dvs. prisen bliver 432 kr.:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider