Søg
Close this search box.

Tips 13 Spilforslag – 15/4-2023

Hermed vores Tips 13 spilforslag til lørdagens Tips 13 kupon.

De tre sikre tegn:

  • 1. Manchester City – Leicester. 1-tal: Bortset fra en kort opblomstring tilbage i slut januar, start februar, da har Leicetser været elendig, hvilket også har kostet Brendan Rodgers en fyreseddel i mellemtiden. Siden de tre sejre i den periode, da er det blevet til 8 nederlag i deres seneste 9 kampe. Manchester City derimod, er godt kørende, og har hele 9 sejre i træ på tværs af alle turneringer. Man. City vandt det omvendte opgør 1-0 tilbage i oktober, og de vinder igen her.
  • 5. Wolverhampton – Brentford. X-kryds: Denne er mere en af de finurlige sikre tegn. Jeg synes bare den lugter langt væk af uafgjort, og hvis man ikke tør gå 100% efter krydset. Så er det en X2 gardering i min bog. Det omvendte opgør tilbage i oktober på brentfords bane blev 1-1, og Wolves har gjort et par gode kampe i træk nu her, mens Brentford har et par hæderlige nederlag til tophold. De vil nok være fint tilfredse med at få stoppet stimen ef nederlag, og begge mandskaber vil være godt tilfredse med uafgjort her.
  • 12. Sunderland – Birmingham. 1-tal: Sunderland har gjort det godt i år, og har altid fuldt hus hjemme. De jagter tilmed en Playoff plads, og har på nuværende 4 point derop, derfor skal de gerne bruge en sejr i dette opgør for at holde drømmen om Playoff i live. Begge hold har faktisk fin form, men på hjemmebane, der skal Sunderland bare være bedst i forhold til hvad de har vist i sæsonen hidtil. Det omvendte opgør vandt Sunderland 2-1 på udebane. Og jeg tror også de vinder dette opgør.

Det viste forslag kan spilles som R-5-5-108:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider