Søg
Close this search box.

Tips 13 Spilforslag – 29. & 30 april 2023

Tips 13 spilforslag til weekendens Tips 13 kuponer til lørdag & søndag.

Se her >> Stillinger & Resultater.

Tips 13 Lørdag – 29/4-2023

Hermed vores Tips 13 spilforslag til lørdagens Tips 13 kupon:

De sikre tegn:

  • 1. Brentford – Nottingham F. 1-tal: Brentford tager her imod et lettere kriseramt Nott. F. mandskab, der dog i midtugen fik sig en vigtig sejr på hjemmebane over Brighton. Nu står de dog overfor den danske brigade fra Brentford, som vi tror tager sejren her på hjemmebane.
  • 7. Sheffield Utd. – Presten. 1-tal: Sheffield Utd. kan med en sejr her endegyldigt sikre sig oprykning til Premier League. Førstepladsen kan ikke nås, men en andenplads der giver milliarder af kroner, er vel heller ikke så ringe. Vi tror de sikre en sejr over lidt formsvage Presten, der har tabt deres seneste to udekampe.
  • 9. Sunderland – Watford. 1-tal: Sunderland kæmper for en Playoff plads, og ligger lunt i svinget, men det kræver nok en sejr i dette opgør, da holdene til Playoff ligger uhyre tæt i år. Men de har også fortjent det, da de har gjort det godt. De møder her et Watford mandskab, der stort set har udspillet sine chancer i år, og mon ikke motivationen hos hjemmeholdet gør forskellen.
  • Det viste forslag kan eventuelt spilles som U-8-2-60, et system, jeg faktisk har haft 13-rigtige med hele to gange.

Tips 13 Søndag – 30/4-2023

Hermed vores Tips 13 spilforslag til søndagens Tips 13 kupon:

Det viste system kan enten spilles direkte som matamaisk system til kr. 648 kr. eller som R-3-3-24 med M-1-0-3 til kr. 72 kr.:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider