Søg
Close this search box.

V86 Xpress – Jägersro/Solvalla 02-11-2022 – JACKPOT

Aftenens V86 omgang deles imellem Solvalla & Jägersro.

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender budgettet.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede! F.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

Spil med i Odds-betting.dk’s andelsspil til aftenens V86 omgang, det koster kun 125 kr. pr. andel. Spil med her >>

V86 Analyse – Jägersro/Solvalla 02-11-2022

Husk på at vi laver denne analyse allerede onsdag formiddag, så der kan være ændringer i forhold til seneste nyt, mht. staldinfo, sko-info osv. Som kan have indvirkning på forslag/analyse.

V86-1 1640m Auto – Jägersro
3 Bold Face
bliver min førstehest i den første afdeling, desværre er hesten håbløs usikker, og havde jeg vidst hun kørte fejlfrit kunne det have været et søm. Hun har dog galopperet i 7 af 12 starter og der er selvfølgelig stor risiko for galop, men på ren kapacitet er jeg ret overbevist om, at hun er løbets bedste hest.

7 Ipanema Beach kan meget, men føles dårligere stillet af både banen og distancen. Der er brug for lidt tempo og held med positioner herfra. Hesten er dog starthurtig, så spørgsmålet er hvad kusk Christoffer Eriksson gør fra spor 7. Kommer de ned i et fint slagspor, kan de meget vel vinde.

1 Heimaey er streget til 49% i skrivende stund, og hun vil sandsynligvis vinde manges tillid i betragtning af, at der er meget som tyder på, at hun måske kommer i spids her. Hun blev nummer tre i det danske hoppekriterie sidste gang og er en klart dygtig hest, men synes den er streget i overkanten, da den nu møder andre stærkere treåringe.

Ranking: A:3,7,1 B:5,4,2,6 C:9,8

V86-2 2140m Auto – Solvalla
2 Frihet
kan meget vel være et bankerforslag. Det er den, der hidtil har imponeret mig mest af disse treåringe. For to strater siden sad han fast med alt sparet over mål og han så stadig fin ud sidste gang, da han var godt i gang, da galoppen kom noget umotiveret med 400m til mål og uden den galop kunne han meget vel have indkasseret karrierens tredje sejr. Jeg er sikker på, at det kan blive en hurtig revanche her, da der ser ud til at kunne blive tidlig spids.

Skal man gardere, da er der flere om buddet. Her er 4 Working Class Hero én man skal have med, denne får Björn Goop i Sulkyen for første gang og fra spor fire bag bilen burde den få en fin rejse i fronten og eventuelt spids, hvis de kan komme forbi 2 Frihet. Han vandt efter et par måneders fravær sidste gang efter et passende rygløb og med det gennemløb burde formen være rykket yderligere.

Garderer man videre, da er det primært 1 Notice’Em med spor 1 bag bilen, og spørgsmålet er hvor de havner. Men finder de ud eller får vinderhullet, så skal man ikke afskrive ekvipagen med Örjan Kihlström.

Ranking: A:2,4 B:1,12,7,10,9 C:3,5,6,11

V86-3 2140m Volt – Jägersro
2 Mateo Di Quattro
vandt fra føringen sidste gang og vil mest sandsynligvis sidde i den position igen. Tænker han kan føre løbet længe, men samtidig er der kun to heste på den forreste volt, hvilket gør det muligt for hestene på tillæg at indhente dem tidligt. Han har den bedste chance for at vinde løbet, men i min bog er den streget til lidt for meget, på de nuværende 54%.

6 Matchpoint Pellini er en velstammet hest, der har papirerne i orden med Bold Eagle som far. Senest blev han testet på den korte distance og var klart bestået fra dødens. Mere passende distance i dag nu og passende modstand.

5 What A Winner er hærdet i hårdt selskab og var ude på V75 sidste forår. Nu har han fået to løb i kroppen efter en halsoperation. Han vandt på god vis sidste gang, og selvom det var i et billigere selskab, så ser opgaven i dag også passende ud.

Glem heller ikke 12 Extreme A.F. og eventuelt 13 Al Pacino, der begge var ude i et klasse 2 forsøg på V75 sidste gang og går lidt ned i klasse nu. Nu fik de dårlige startspor med bagspor på tillægr, men når de kun er streget til 4 og 6% – så skal de bestemt med.

Ranking: A:2,6,5,12 B:13,8,4,1 C:7,10,11,3,9

V86-4 2640m Auto – Solvalla
1 Esprit Sisu
kan måske holde spidsen, og hvis det vil lykkes Daniel Wäjersten at forsvare sit inderspor og holde især Brambling fra start, da vil meget være vundet. Sidste gang kom han aldrig rigtig ind i løbet, da han var ude i gulddivisionen på V75, og det blev umuligt at indehente noget på de forreste heste fra et svært bagspor. Esprit Sisu viste dog god form fra starten før, da det blev en tredjepladsen bag Hail Mary og Brother Bill . Han trives i spidsen og har vundet 8 af 12 gange, han er gået i den position.

4 Brambling er vanskelig mellem svingene, men har et højt topniveau, når han går som han skal. Nu har han opført sig eksemplarisk på det seneste og kommer med to sejre i træk før dette, men det har været i billige løb, og det er klart hårdere mod nu. Brambling er også starthurtig, og såørgsmålet er om de vil prøve at franare 1 Esprit Sisu denne – kan de det, da er meget vundet.

7 Admiral As fik en plads i Elitloppet i år, men den har ikke levet op til hans høje kapacitet i løbet af året. Han har problemer med travet og er blevet galoperet væk to gange i streg, men er klart en hest at regne med i denne type løb, hvis han holder travet.

Ranking: A:1 B:4,7,3 C:8,9,6,5,2

V86-5 1640m Auto – Jägersro
4 Il Forte
var rigtig god, da han tidligere på foråret vandt både forsøg og finaler i klasse 2, men blev senere suspenderet for doping og frataget begge sejre. Han vandt jo finalen med det halve opløb, som aldrig var set før. Kapacitetsmæssigt , burde den være overlegen her – da den mangler flere hundredetusinde på kontoen, som blev den blev frataget. Han kom tilbage til konkurrenceovalen i september og startede med to lige galopper, inden han kunne vinde et løb fra føringen på Kalmar-travet senest. Kan være et bankerforslag, men de seneste galopper er urovækkende.

8 Aramis Face har en dårlig startposition, men er kommet et spor ind, pga. strygningen af 7 lancaster. Hesten kan åbne relativt hurtigt fra start, hvilket gør at de burde sidde godt fra start. De havde tænkt sig at starte hesten ved V75, men havde ikke nok startpoint og det er en hest der har en meget høj grundkapacitet. På en god dag vil jeg i hvert fald ikke blive overrasket, hvis han slår en som Il Forte, og at han bliver spillet på 8% kontra Il Fortes 56% er forkert.

1 Athena Face har mange galopper i stregen, men trives over distancen. Holder hun travet kan den overraske. ) 9 Sebbe Cee er også at regne med hvis de kommer fint fra bagsporet.

Ranking: A:4 B:8,1,9 C:5,3,2,6

V86-6 2140m Volt – Solvalla
10 Samedi
har her et fint springspor på tillæg og vil kunne få en god placering med det samme med kun fire heste på den forreste volte, og jeg har god tro på, at hun vil løse denne opgave. I skrivende stund spilles hun kun til 14% og det er for lidt, og jeg synes, der er store spørgsmålstegn på formen og kapacitet på de mere betroede heste og synes, hun kan være et alternativt bankerforslag.

1 Dalila Jet får meget tillid fra spillerne, og der er bestemt meget at få ud af hende fremover, men indtil videre har hun ikke vist nok til, at jeg kan tro på hende her. Hun har startporet og 20m. forspring i sit favør, men hun har tabt tre løb i træk fra spidsen! Spørgsmålet er selvfølgelig hvad det giver, at de nu skal gå uden sko. Men er i bedste fald kun en garderingstreg i min bog.

5 Happy Go Pepper er en relativt klar favorit blandt de tidlige spillere, men jeg synes, den føles som en favorit i fare, da den bestemt ikke har vist nogen form i de seneste løb. Hun smed meget tidligt håndklædet i ringen fra føringen sidste gang og faldt kraftigt under løbet, og det føles som om, hun har mistet den fine form, hun havde tidligere på efteråret.

Ranking: A:10 B:1,5,7,6,2 C:4,9,8,11,3

V86-7 2140m Auto – Jägersro
Dette er vel nok den mest åbne afdeling på dagens V86 spil. Min førstehest bliver 2 Red Mile Brodde, der var ude i samme løb som Natorp Bo senest på V75 og sad fast med en masse sparet kræfter over mål. Han burde kunne åbne hurtigere end både 4 Galantis og 7 Arvid S.H. og være i spidsen først, og når de kommer dertil ser jeg ingen grund til, at de skal overlade initiativet til en anden. Derfor er det hesten at slå.

10 Natorp Bo sluttede godt som nummer fire på V75, som var det samme løb Red Mile Brodde var med i. Han har altid en skarp afslutning, så hvis den bare komme fint fra start fra bagsporet, samt at der er lidt tempo, så kan han overraske.

4 Galantis har fået det tidlige favoritskab af stregspillerne, på nuværende tidspunkt 40%. Jeg ville have troet meget, hvis jeg havde vidst, at han var i fuld form, men det lyder som om, at han ikke er i særlig skarp form fra stalden, og at han vil få et roligt løb for at opbygge formen. Han skal tælles på hans kapacitet uanset, men som favorit rangerer jeg ham lidt lavere ga. den info.

Ranking: A:2,10,4,7 B:9,3,6,8,1

V86-8 2140m Auto – Solvalla
6 Jerka Sting
har været rigtig god i tre starter efter pausen og har også passende forhold nu. Jeg synes, han er den helt rigtige favorit i løbet, og han burde kunne overtage føringen efter et par hundrede meter, og så er det hesten, der skal slås for de andre.

12 Mellby Indigo har en håbløs startposition her, men det er en stærk og solid hest, der kan tåle noget arbejde undervejs, og jeg bliver ikke overrasket, hvis vi ser et tidligt initiativ frem fra Marcus Lilius, som er en rutineret kusk for sammenhængen.

1 Likeaboss kan åbne fint fra start, og hvis det lykkes ham at holde de udefrakommende heste og nå føringen selv, ville det klart være spændende for løbet, hvis Jerka Sting bliver tvunget til at køre løbet på ydersiden af ​​ham (dødens). Men jeg tror dog de kunne være fint interesseret i rygløb. Men uanset burde de få en god rejse i fronten.

Ranking: A:6 B:12,1,10,3 C:9,11,4,2,8,7,5

Derby25 Spilklub – Andelsspil

Spil med i Odds-betting.dk’s andelsspil til aftenens V86 omgang, det koster kun 125 kr. pr. andel. Spil med her >>

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider