Søg
Close this search box.

V75 Romme – 29/10-2022

V75 omgangen køres denne gang fra Dalatravet og som nok er bedre kendt som Romme. Herunder finder du vores V75 forslag og tanker. Husk på at vi laver dette forslag allerede fredag eftermiddag, så der kan være ændringer i forhold til seneste nyt, mht. staldinfi, sko-info osv. Som kan have indvirkning på forslag.

Husk selv at drag dine egne konklusioner, vores forslag er bare til inspiration. Du er også mere end velkommen til at spille med i vores andelsspil via Derby25. Sammen kan vi nemlig lave et større system.

V75-Tips

V75 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender budgettet.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år – Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede i år! F.eks., da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

Spil med i Odds-betting.dk’s andelsspil til lørdagens V75 omgang, det koster kun 100 kr. pr. andel. Spil med her via Derby25 >>

V75 Analyse & Travtips

V75-1 2140m auto
Vi starter i et Bronsdivisions forsøg, hvor der er flere fine heste med – og jeg synes faktisk det er mere åbent end hvad procenterne antyder.

3 Hannibal Face vandt sidste gang uden at være helt på sit bedste, men da handlede det også om et comeback efter lidt pause og nu med et løb i kroppen burde formen være bedre til denne start. Går til denne start uden sko bag, amerikansk vogn og norsk hovedhold, hvilket føles meget spændende. Udgangssporet er godt, og jeg tror Magnus A. Djuse prøver at gå tidligt til spids her. Når han først er i den position, er han hesten, der skal slås. Kan dog få kamp om spidsen af 4 No Doubt, der er en hurtig starter, og spørgsmålet er hvor maget Hannibal Face og Magnus A. Djuse vil satse på starten. hannbal Face har nemlig før galloperet i spidskørsel. Førstehest, men heller ikke mere end det.

6 Kimi di Quattro gjorde også et godt comeback sidste gang og har nu tre sejre i træk på sin konto. Han står pengemæssigt perfekt inde i løbet, men selvom Kimi di Quattro også kan åbne godt fra start, så tror jeg ikke, man kan komme forbi de to førnavnte heste. Men kan de bare komme ned i et fint slagspor, så er meget vundet. 2 Final Whistle er en hest der har gjort det godt over længere tid. Fra et fint spor to, skal den bestemt ikke ignoreres ved gardering.

4 No Doubt, er en hurtig starter, og er den der kan give Hannibal face kamp om spidsen her. Kommer de til spidsen før Hannibal face, så er meget vundet og så tror jeg de kører der. Hesten kommer dog ud her after pause, men jeg tror hesten er vel forberedt, og har før gået godt direkte efter pause. 9 Castor The Star vandt senest fra føringen på V75. Der bliver dog spids i dag. Men Castor The Star har tidligere gjort det godt bagfra, og skal bestemt ikke ignoreres her. Glem heller ikke 10 Gaylord Am og 12 Capital Gain C.C. – Men mange kan skrælle her.

Ranking: A:3,6 B:2,4,9,10,12,7,1,11 C:5,8

V75-2 2140m volt
8 Grisle Odin G.L.
bliver storfavorit her i anden afdeling, og hesten har på forhånd en god chance for sejr uanset løbsforløb. Dette er en hest, som fejrede stor succes som unghest med sejre i både Kriteriet og Derbyet hjemme i Norge. På det seneste er han også for alvor trådt ind i den bedste elite og regnes nu som en af ​​de allerbedste koldblodsheste. Han kommer med tre sejre og en andenplads i sine sidste fire starter, og præstationerne på det seneste har været imponerende. I dag slipper han også for at kæmpe med blandt andet Odd Herakles, og med tanke på den styrke, som Grisle Odin GL besidder, bliver det hårdt for de andre at stå imod ham i dag. Tilføj så Björn Goop som kusk for første gang, og det er et plus. Kun galop imod, men til streget til over 75% er det en der har stor værdi i at gardere.

Garderer man, så er 2 Gorm det første modbud. Hesten gjorde det klart godkendt sidste gang og var ikke langt efter Grisle Odin G.L. Nu står Gorm 20m. bedre. Gorm havde inden da to sejre i træk på sin konto. Han er ikke i samme klasse som førnævnte hest, men han starter også med en føring på 20 meter og er den sandsynlige spidshest her. Skulle Grisle Odin G.L. på en eller anden måde slippe gallopere væk, åbner løbet op, og Gorm burde være en tidlig udfordrer fra spidsen. Har dog mere 1640m. som favorit distance, men hesten kommer i super form. Og kan vel gå en lav 23-tid.

10 Todin er også en Norsk klassehest. Hesten har i år fået masser af løb, og har også rykket sig et niveau op end hvad den tidligere har vist. Har indtjent næsten halvdelen af sin samlede indtjening bare i år, ca. 850.000, hvilket er imponerende. Får den et fint løb, skal den ikke nonchaleres ved gardering, da den plejer at gå hele vejen ind i mål. Tilbage i september, var den altså ikke længere en en halv længde bagom Odd Herakles.

11 Steinfaks galopperede tidligt senest, men kom sig hurtigt og viste god form, da han afsluttede som låst bagved B.W.Rune. I dag har ekvipagen et fint springspor på tillæg og prikker den dygtige Carl Johan Jepson til starten er meget vundet. Steinfaks vil da sidde godt tidligt og som uspillet bør han ikke ignoreres af dem, der vil gardere Grisle Odin G.L.

Ranking: A:8 B:2,10,11 C:7,6,3,5,9,1,12,4

V75-3 1640m auto
6 Global Badman
bliver i mine øjne for stor favorit her. Hesten galloperede som storfavorit uden grund senest (de har fra stalden ikke kunne finde en årsag), og det er alarmerende, disse synder har den haft tidligere. Uden galop, ja da burde den være favorit her, men det er bestemt ikke en jeg vil kunne stole 100% på. Global Badman har tidligere præsteret godt i lang tid, så det er spørgsmålet om det bare var en ulykke i arbejdet, som de har fortalt fra stalden. Jeg tror at Daniel Wäjersten igen vil prøve at køre til spidsen her efter lidt og når de den position, så er der en god chance for, at de får revanche fra sidst. Førstehest, men heller ikke mere end det.

9 Missle Hill er en rigtig hædershest med masser af kapacitet. Missle Hill lever på sin hurtighed, og senest var de ude mod hårde heste i Olle Anderssons løb hvor det blev en syvende plads. Men inden da har de to sejre i træk på deres konto. Kommer der bare lidt overtempo i løbet, vil Daniel Redéns syvåring kunne overspurte dem alle over Rommes opløb.

10 Hazard Boko har som Missle Hill også trukket et bagspor, men hesten så flot ud senest og indtryksmæssigt kan man næsten ikke se bedre, han afluttede og afgjorde med lethed. Har topform. Håber som førnævnte med et godt tempo, og vil da kunne spurte godt over opløbet. Glem heller ikke 8 Click Bait, der virker til at blive glemt af de tidlige spillere her. Kun 7%. 5 Chapuy tager sig nok initielt af spidsen her, og om de overlader den til en mere betroet eller går der selv – da burde de få en god tur under alle omstændigheder.

Ranking: A:6,9,10,8 B:5,3,11,7,4 C:1,2,12

V75-4 2140m volt
12 Nanny’s Girl
står virkelig på tur for en sejr snart. hesten kommer i topform til dagens start. Hun har en passende startposition med et springspor på tillæg og skulle Lee Nimåker finde en fornuftig slagspor lidt fremme, da vil Nanny’s Girls afslutning kunne bide godt fra sig over Rommes opløb. Førstehest.

15 Juni Rapid viste høj kapacitet sidste år og var for fem starter siden med i Derbystoet og blev dergang nummer fem. Efter det har hun ikke vist samme form. Men senest fik vi endnu engang at se et bevis på hendes kapacitet, da vandt Juni Rapid meget let over 2640m. Nu er formen måske på vej i den rigtige retning igen. kapaciteten er til for at vinde, selvom udgangsporet ikke er optimal i dag.

13 Sister of Mercy kommer også til dette V75 løb i sit livs form, hesten vandt senest på en flot måde på V86, hvor de sad i et fint slagspor indtil 800m. fra mål, hvorpå de gik i tredje hele vejen ind og vandt knebent. Et lignende oplæg skal de satse på i dag fra deres springspor. Lidt samme opskrift som førnævnte Nanny’s Girl.

3 Yasmine fra første volte har vundet fire løb af otte i aår, og står fint til her. Skal desuden gå uden sko for første gang her, hvilket er spændende. Kan være en luring fra første volte. 9 Edima var virkelig fin ved V75 sejren for tre starter siden på hagmyren, siden da er den uplaceret mod lidt hårdere modstand. Skal ikke glemmes her.

Det vil bestemt ikke være galt at lave en helgardering i Diamantstoet her, da det ofte er her det skræller. Vi anbefaler bred gardering med mindre mand bare går fuldt ud på min førstehest.

Ranking: A:12 B:15,13,3,9,11,4,8,14,2,1,5,6,7,10

V75-5 2140m auto
8 Por Una Cabeza
 blev senest slået af en bedre hest, og det var der ikke meget at sige om. Vallakken har været stor i sejrene før det ligesom den var i nederlaget senest, og nu er der spændende ændringer,da hesten nu skal konkurrere uden sko på alle hove for første gang i karrieren, på samme måde som Jan Raumer tager plads på tribunen til fordel for selveste Örjan Kihlström. At hesten nu også er rykket en tak ned (pga. strygningen af 7 De Facto), gavner bestemt ekvipagen. Jeg tror faktisk dette er bedste hest i feltet målt på kapacitet.

2 Mister Lucky Sox holdt godt fast som nummer to til High on Pepper for to starter siden, og sidste gang vandt han virkelig fin i lettere lettere omgivelser. Han kan åbne stærkt og det er min spidsfavorit. Mister Lucky Sox skal også lempes i balancen for i dag, hvilket er spændende. At den kun er spillet til 11% (Fjerdevalg), er lift uforståeligt med tanke på denne faktisk er den hest med hurtigste tid over distancen, og står sig vel imod denne modstand.

3 Drill havde to sejre i træk på fin vis inden sidste start, da blev det dog til en galop på V75. Han blev nummer tre på målstregen, og hans form ser ud til stadig at være i top. Kapacitetsmæssigt har han vist, at han er god til V75 og fra en god startposition vil dette være min tredjehest i løbet. Hesten kan klare noget arbejde på egen hånd, men jeg tror det bliver dødens her, med mindre de får lov til at overtage spids efter lidt tid.

Nævner også 6 Neon Bank, som er en fin fireåring, der har vist god form på det seneste. Han har vundet to af de seneste tre starter og sidste gang vandt han også med sparede kræfter. Med noget tempo i løbet er dette en hest, der går helt ind ind over målstregen og bør tælles tidligt.

Ranking: A:8,2,3 B:6,11,5,4,10 C:1,12,9

V75-6 2640m volt
7 J.S.Peaky Blinders
var ude i et hårdt udvælgelsesløb til Breeders Crown for nylig og fik da en mildest talt respektabel tid, hvilket ikke var nær nok mod et par fremragende modstandere. Men indtrykket var godt, ligesom i sejrene før det, og formen ser ud til stadig at være på top. Nu vender hingsten tilbage til at blive stillet op mod meget nemmere konkurrence og også over en gunstig distance, da der er tale om en krigertype, der går hele vejen ind i mål, hvilket burde betyde, at chancerne for sejr burde være mege, meget, meget større end hvad der kan kan ses på stregprocententen (3 % i skrivende stund). Fra springsporet får hesten forhåbentlig fart nok til at falde ned i et fint slagspor og så kan sejren tages på forskellige måder, da hesten som sagt er ufølsom overfor positioner.

1 Babsans Bankir har virkelig vist sig fint frem på V75 og hesten er både stærk og har en god afslutning. Her burde ekvipagen finde en god position med spor 1 i volten, hvor jeg tænker at vinderhullet på Global Crusader ville være det ønskede scenarie. Hvis hullet kommer over opløbet, så kan den absolut spurte dette hjem. Kommer nu også til at gå uden sko, som er et plus. Kun 7%

6 Global Crusader er i øjeblikket den store favorit. Han kommer også med fire sejre i træk og har unægtelig imponeret på det seneste. Global Crusader er kvik fra start og er min spidshest fra sit springspor i volten. På den position er denne fireåring stadig ubesejret efter fem forsøg og skal på forhånd ses med en vis chance. Dog er modstanden betydeligt hårdere imod nu, ligesom distancen nok heller ikke er en decideret fordel.

11 Express Love har tidligere vist både fin styrke og attitude. Han nyder godt af den længere distance og skulle der være godt med tempo, vil Express Love kunne nyde godt af det i løbet til sidst. 5 Ruger vandt let senest efter at have kørt i spidsen efter 500m. Han vandt også på V75 for tre starter siden og har gentagne gange vist sig at have høj kapacitet i klassen. Han er dog ikke et lyn fra start, og der venter sandsynligvis en sværere opgave i dag. Men Ruger er stærk og solid, han kan klare meget arbejde på egen hånd. Outsider.

Ranking: A:7 B:1,6,11,5,4 C:8,2,10,9,3

V75-7 2640m auto
4 L.L.Royal
har gjort gode fremskridt i løbet af året og kommer nu med imponerende syv sejre i ti starter. Det hele ser så nemt ud, når den har taget sine sejre. Sidste gang var sejren nem, da han aldrig rigtig blev testet. Han kan åbne godt og er en udfordrer i spidskampen. Skulle han komme i spidsen, øges chancen for sejr også. Men modstanden er her blevet hårdere nu, og der skal bestemt garderes.

6 Amalencius B.B. er en femårig med meget høj kapacitet, men der har været for meget galop i programmet til, at han er en man kan stole fuldt ud på. Men en fejlfri Amalencius B.B. har vist både hurtighed og styrke, der vil være nok selv i højeste klasse i fremtiden. For tre starter siden sluttede han af med sparet kræfter i sit comeback og fulgte det op med en god afslutning for to starter siden. Senest var det dog galop igen efter en skarp åbning, desværre, men formkurven peger opad og desuden har træner Timo Nurmos i øjeblikket topform i stalden.

3 Bugatti Miles viste topform senest, da han slog sin egen rekord som anden fra et svært spor 11, han måtte bare se sig slået af en lusket Zorro Wind, men indsatsen var god. Nu er der gået lidt tid mellem starterne, hvilket gør formen lidt diffus. Men samtidig har man respekt for træner Daniel Reden, som ved, hvad han laver. Udgangsporet er godt, og jeg ser endnu en god præstation fra Bugatti Miles her.

1 Huddlestone, kan sagtens være spidskandidat her, og når de dertil kan de vælge at overlade spidsen til en mere betroet, og kommer hullet så over opløbet, da kan den spurte godt. Kun5%.8 Titan Yoda har ikke en nem startposition, men samtidig har han længe stået for flere gode præstationer fra særligt hårde startspor som nu.

Ranking: A:4,6,3 B:1,8,2,10 C:5,11,12,7,9

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider