Søg
Close this search box.

V75 Travtips – Hagmyren 10/9-2022

V75 på lørdag arrangeres af Arena Hagmyren. 

Vigtig info vedr. Hagmyren – Her er opløbet kun 161 meter, dvs. det er ekstra vigtigt at sidder oppe i fronten på vej ind mod opløbet i sidste sving.

Indersporet (spor 1), er ikke specielt godt på Hagmyren, og hvis man ikke er en eksplosiv hurtig starter, da kan man nemt sidde fast på inderbanen.

Nyhed – Ny Travside til Travfans & Spillere

Vi vil også gerne lige slå et slag for en ny trav hjemmeside, nemlig Travtips.dk, dette er en travside til travfans og spillere. Her finder du hver eneste dag nye travtips og spilforslag, ligesom du finder nyttige travlinks til både travtips, travbaner og meget mere.

V75-Tips

V75 Derby25 Andelsspil

Vi spiller som sædvanligt et andelsspil bygget op på vores grundige analyser, samt seneste nyt og staldtips. Vi sætter andelsspillet op lørdag ca. 30 minutter før spilstop, dvs. kl. 15:50.

Vi har haft en del topgevinster. Hele 1.8 mio. kr., gav ét af vores system forslag sidste år –Læs om vores tips til millionen, og i år har vi faktisk haft 7 rigtige på vores V75 tips hele 11 gange allerede! F.eks. den 18. juni, hvor du kan se vores vinderforslag her. Og f.eks. , da vi bl.a. udpegede luringen Nero Maxiumus i vores analyse og vores forslag endnu engang gav 7 rigtige – Se vores vinderforslag her – til 112.351 kr. 

V75 Hagmyren Andelsspil – Kun 125 kr. pr. andel >> Spil med her

V75 Analyse & Travtips – Hagmyren 10/9-2022

V75-1 2140m volt
12 Born To Run
vandt både prøve og finale på imponerende vis i Klasse-l i løbet af juni/juli. Senest viste han igen sin kapacitet, da han holdt stærkt hele vejen ind i mål trods tredje spor gennem hele sidste omgang på én 10-tid, og tabte kun til en smugkørt hest. Born To Run er stærk og solid og kan klare en del arbejde på egen hånd, som også vil kræves i dag fra spor tolv. I ethvert spor i forreste række, da var det her en banker, men fra spor 12 skal man måske gardere? Har man nerver af stål, så banker man denne – og ellers ligger det til bred gardering. Det er desuden første gang med Björn Goop i vognen, hvilket er spændende.

3 Dream Creation klarede sig fint efter offensiv kørsel i mini comebacket sidste gang. Nu med et løb i kroppen, burde formkurven være forbedret yderligere. Dream Creation kan åbne hurtigt i en voltstart og står pengemæssigt perfekt inde i løbet. Med værste konkurrent startende fra bagsporet, har den en fordel og hvis Dream Creation finder spidsen efter lidt i dag, er meget vundet.

6 Versace Face burde sidde godt med fra sit springspor, og Örjan må vel have øjnenen rettet mod spidsen her. Hesten er mere diesel end raket-fuel, og har for det meste gået på Stayer distancen. Faktisk skal vi mere end 10 starter tilbage for at finde sidste start på 2140m, så det bliver spændende nu at se den på de 2140m. igen. Kommer de til spids, tror jeg de vil køre der i hårdt jævnt tempo, og da vil meget være vundet.

10 Titan Yoda er på vej til at finde tilbage igen efter at have haft problemer med dårlige blodværdier i forsommeren. Han har nu haft to løb i kroppen, og sidste gang var præstationen god, da uret stoppede på 1.12 sidste 1400m. 

Nævner også 5 Gerben, der er vandt til volt, og senest galloperede af ren friskhed. Her har de sat næsen op efter en hurtig revanche, og burde være let placeret. 1 Special Major er vel i sit livs form, og er okay starthurtig og kommer til at sidde perfekt fremme, sikkert i vinderhullet.

Ranking: A:12 B:3,6,10,5,1,2,4 C:11,7,9,8

V75-2 2140m volt
2 Edima
er en 4 åring med rigtig høj kapacitet. Nu har hun fået to starter for Katja Melkko og senest var det hesten første rigtige løb siden juli, og formkurven peger direkte opad. Sidst vandt hun på en flot måde, og selvom startsporet her er lidt tricky, burde Edima sidde med fremme fra start- ved en fejlfri start. Fornemmelsen er, at der er meget mere, at hente for Katja Melkko i denne fireåring Edima, dette er min førstehest.

12 Juvelens Miss F. har for alvor fundet formen og i dette selskab skal ekvipagen bestemt ikke nonchaleres. Denne seksåring kan nemlig udføre en del arbejde på egen hånd i sporene. Prikker Torbjörn Jansson bare starten herfra deres springspor, så vil de hurtig være fremme ved hestene fra første volte, uden at skulle køre alt for længe i sporene. Har bestemt formen og sporet til at vinde – til 3% – Er dette en Joke? Vi takker og tager imod.

11 Les Juvel har en meget god spurt at tilgå, og kan de bare spare speeden til opløbet, da er meget vundet. Prikker Emilia Leo bare starten herfra sit springspor, ligger det til hun hurtig vil nå op til hestene fra første volte. Her skal hun bare finde ind i andetsporet i et godt slagspor, og så er sejren indenfor rækkevidde. Til kun 4% er dette en dicideret gave. Og vi tager imod og takker.

9 Queen Ratzeputz er normalt pålidelig i trav og har god styrke. Formen kommer også mere og mere. Sidste gang holdt hun godt fast hele vejen efter at have afsluttet sidste omgang på 11,9. Hesten er stærk, og tåler at lave noget arbejde hvis det kræves.

Glem heller ikke 7 Cash And Carry, der har været ude i hårde sammenhænge i løbet af året og tilegnet sig hårdhed. Hun vandt desuden et klasse-l forsøg på tingsryd for fire starter siden via en flot afslutning. Holder Cash And Carry sig til den rigtige gangart gennem løbet, er der både kapacitet og fart til at gå forbi mange til slut.

Nævner også 1 Special Topsecret, der har vist en god udvikling i årets løb og stod for en god præstation sidste gang, da hun trods en hård åbning holdt godt tempo hele vejen. De lyder optimistikse fra stalden. Hun trives med barfods balance og fra en passende startspor, holder hun nok spidsen et godt stykke ind i løbet. Virker dog mere som en sprinter, der trives bedst på 1640m.

Ranking: A:2,12,11 B:9,7,1,5,13,14 C:10,15,6,8,4,3,10

V75-3 2640m auto
6 Fat Rabbit
er af Bold Eagle og har meget at leve op til, og han har da også fået en lovende start. Det er blevet til en sejr i fire af sine syv starter. Senest måtte han ganske vist nøjes med andenpladsen. Men da skulle Fat Rabbit også gøre arbejdet i dødens efter en kortere pause. Nu med det løb i kroppen burde formkurven rykkes lidt frem og han har før håndteret distancen på de 2640m på bedste vis. De kan dog risikere at skulle gøre arbejdet udvendigt igen, men med Örjan Kihlström igen i vognen igen, da er dette førstehesten i en bred A-gruppe.

11 Hankypanky Pinkman har masser af kapacitet, og er en dejlig vinderhest, der har hele syv sejre på ti starter. Nu sætter formstærke Björn Goop sig tilmed op bag hesten for første gang, ligesom de rykker skoene for første gang, hvilket reelt kan give hesten endnu et gear mere. Med tanke på disse ændringer, skal hesten tælles tidligt, og ender også i min A-gruppe.

Med få starthurtige heste, da kan 8 Timo Jutila godt åbne stærtkt bag bilen, og med få starthurtige heste, kan den måske nå helt til spids, selv fra det svære spor 8. Tænker at Robert Bergh vil prøve at nå spidsen, men selvom de ikke rammer spids, vil de nok sidde godt med fremme fra start, og skal tælles tidligt her.

4 Woodcutter er ikke altid helt pålidelig, men som udgangspunkt har den god kapacitet. Sidste gang åbnede han godt bag bilen, men galopperede i første sving. Men ophentningen var af bedste karat, og der var også sparede kræfter i målet, kræfter som i stedet kunne bruges godt i dag. Carl Johan Jepson kører for første gang, hvilket er spændende og skulle vi se en fejlfri Woodcutter her, da skal han regnes meget tidligt.

Nævner også 12 Decathlon (UDGÅET), der bliver min sidste hest i den brede A-gruppe. Dette er en hest med stort potentiale, og til denne start hænger de den amerikanske vogn på for første gang. Jorma Kontio har kørt alle hestens starter og kender dens kapacitet, med lidt klap undervejs fra bagsporet, kan Decathlon godt nedspurte mange over opløbet.

Ranking: A:6,11,8,4 B:1,7,10,9 C:3,5,2

V75-4 2140m volt
6 Alm Randers er en hest der virkelig har rykket sig og vist stor udvikling i løbet af året, og Olav Mikkelborgs syvåring kommer nu med seks sejre i træk på sin konto, men står her over for karrierens hidtil hårdeste opgave. Men Alm Randers nyder godt af at have fået et passende springspor, som eneste hest på første volte. Alm Randers trives nemlig i spidsen og rammer man starten, da burde teten være indenfor rækkevidde og derfra er det såklart hesten at slå.

Men hvis du vil gardere, da finder vi en meget stærk udfordre i 5 Kong C.K. Dette er en stenhård seksåring, der har vundet 13 af sine 15 starter i livet. Det taler bestemt meget for, at han skal klare jobbet i dødens, udvendigt om Alm Randers, men Kong C.K. er en hård fyr, og følelsen er, at dødens ikke er en dårlig position for Kong C.K. – især på Hagmyren. Der handler det om at være i fronten, som jeg nævnte tidligere og Torbjörn Jansson, der sidder i sulkyen, kan vælge lidt, hvilken taktik der passer bedst under løbet. 

Disse to heste stikker ud, da de i min bog står billigt inde i løbet pengemæssigt, og på ren kapacitet kan måle sig med flere af hestene på 40m. tillæg. Og over 2140m., da skal tillægshesten fra 40m. ned og gå en lav 22-tid på distancen, og vel vidende, det korte opløb og de mange der skal overhales i sporene, da burde de ikke komme ind i sejrskampen derfra.. Men skal man vælge en hest fra sidste volte, der har vist flot form med ny rekord senest, og nok vil kunne gå en 22-tid, da er det i min bog 12 Alma Prins.

Skal man vælge en ekstra garderingshest, da vil jeg kigge på 2 Per Viking, denne gav Kong C.K. en kamp til stregen i det seneste møde. Kan drage fordel af, hvis der bliver kørt lidt imod hinanden af de førnævnte heste og snige sig med i ryg og spurte til sidst.

Ranking: A:6 B:5,2,12 C:15,9,7,4,1,14,11,3,8,10

V75- 5 2140m auto
3 Viva La Vida Face
fik et godt startspor her bag bilen, og jeg tror, ​​at hesten igen vil finde teten i løbet af de første 500m. Vallakken vandt derfra i sin sidste start på en meget enkel måde, selvom det ikke så helt harmonisk ud i stilen. Kan nogen gange køre sig lidt varm i spidsen, men undgår de det, da ligger det til spids og slut i min bog.

4 Behind Lord er også starthurtig, og vandt senest efter at have ført hele vejen ind og hvis ikke 5 Mirza initialt tager sig af spidsen, så gør Behind Lord det nok istedet. Formen er på top, og selvom modstanden i dag er væsentligt hårdere imod, så synes jeg dette er en spændende streg til kun 3%. Da Behind Lord med sikkerhed vil ligge godt i fronten fra starten.

5 Mizai kan godt åbne og træneren melder ud, at Erik selv kan vælge taktikken. Det er på kortet, at hvis de kommer forbi hestene indenfor sig, at de initialt går i spidsen, for så at overlade til 3 Viva La Vida Face. Men Mizai kan også kæmpe om sejren fra andre positioner. Kapacitetsmæssigt klarer han sig godt i løbet. Erik Adielsson sidder i vognen for første gang bag Mizai, hvilket føles spændende. De hænger desuden den amerikanske vogn på igen.

Nævner også 11 Ferox Brick, der bestemt er en af de bedre heste i feltet. Bagsporet trækker dog ned, og de skal have lidt klap på vejen for at det skal række til sejr. Men ved gardering af min førstehest, da skal denne bestemt med.

Nævner også 1 Kaptajn Brodde der nu har fået to løb i kroppen efter en længere pause og kommer i god form til denne start. Kapacitetsmæssigt står han godt i løbet og kan åbne relativt godt. Men han vil ikke være i stand til at åbne hurtigt nok til at forsvare spidsen og øger derfor risikoen for, at han sidder fast et sted på inderbanen. Derudover har kaptajn Brodde også galopperet fra indersporet før. Det er to faktorer, der gør ham til en sårbar favorit. Og er overspillet til de nuværende 34%.

Ranking: A:3 B:4,5,11,7,1,6,10 C:2,9,8,12

V75-6 1640m auto
Det er vel så enkelt her – Holder 1 Hail Mary spidsen fra spor 1, ja så er løbet ovre. Gør de ikke, da er kabable 4 Brother Bill det åbenlyse modbud, men også 2 Esprit Sisu, skal tælles med tidligt, efter den viste en uvirkelig fart i sin seneste spurt.

1 Hail Mary var der ikke mange der troede ville holde føringen fra start (undtaget mig) i Åby Stora Pris, men det gjorde de – lige indtil en vis Moni Viking dukkede op som en raket. Hail Mary kan bestemt godt åbne, som vi så dengang, men indersporet på Hagmyren er ikke det bedste, og hvis de ikke holder spidsen her, da åbner det løbet op. 

4 Brother Bill blev for tre starter siden nummer to efter Don Fanucci Zet i Årjängs Store Sprinterløb. Han er selvfølgelig ikke helt til at stole på, og sidst var der galop i Sundsvall Open Trott. I dag sidder Carl Johan Jepson i vognen for første gang, hvilket føles spændende. Brother Bill har en skyhøj kapacitet og i betragtning af, at det slet ikke er sikkert, at Hail Mary kan forsvare indersporet, åbner det løbet op – og vi ved, at Timo Nurmos seksåring både kan åbne fra start og afslutte hurtigt.

Nævner som sagt også 2 Esprit Sisu som er under fin udvikling. Han sluttede som et lyn i Sundsvall Open Trot sidste gang. Og starten forinden, da vandt han på en god måde. Formen er i top og Daniel Wäjerstens hest er fra et perfekt startpor en tidlig streg bagom de to førnævnte.

Ranking: A:1 B:4,2,3,6,8,10 C:7,12,9,11

V75-7 2140m auto
9 Zeudi AMG
er en hest man kun kan lide. Senest var hun ude i europamesterskabet for hopper og sluttede der rigtig godt som nummer tre efter Honey Mearas og Sayonara. Uret stoppede på imponerende 08,4 sidste 1000m. I dag sidder Jorma Kontio i vognen for første gang, hvilket jeg ser som en fordel. Hvis formen holdes og Zeudi AMG står for en lignende indsats her som sidst, vil hun være meget svær at holde nede for hesten fra forreste startspor.

Værste modbud er 5 Gooner, der kommer med topform. Så sent som i lørdags vandt han på V75 fra spor otte via en lækker afslutning. I løbet før da, var det V75 finale i Silverdivisionen, og da var Gooner flot nummer to efter Adde S.H. Gooner kan tilmed åbne hurtigt og er min sandsynlige spidshest her. Når han først er i den position, trives han, og vil være hesten at slå.

For dem, der leder efter yderligere streger på, da er 2 Kurri Jari Boko en tdilig streg. Dette er en hest med god kapacitet i sig, som har gået en del løb i Finland på det seneste. Udgangsporet er godt, og Kurri Jari Boko står perfekt inde i løbet. Derudover sidder Björn Goop i vognen, hvilket er et stort plus.

Garderer man videre, da er det mere åbent.

Ranking: A:9,5 B:2,6 C:3,7,1,10,8,4,11

V75 Forslag

V75 Det Store Forslag – Hagmyren Lørdag 10/9-22
V75-1: 1,2,3,4,5,6,10,12
V75-2: 1,2,5,7,9,11,12
V75-3: 1,4,6,7,8,9,10,11
V75-4: 5,6
V75-5: *3 Viva La Vida Face
V75-6: 1,2,4
V75-7: 5,9

5376 Rækker x 0,50 = 2.688 kr.

Med forbehold for ændringer grundet udgåede heste mm.

V75 Det Alternative Forslag – Hagmyren Lørdag 10/9-22
V75-1: *12 Born To Run
V75-2: 2,11,12
V75-3: 4,6,8,11
V75-4: *6 Alm Randers
V75-5: 3,4,5,11
V75-6: 1,2,4
V75-7: 2,5,9

432 Rækker x 0,50 = 216 kr.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider