Søg
Close this search box.

V75 Rättvik 6/8-2022 – Travtips & Analyse

V75-Tips

Denne weekend er der to gange V75, både lørdag og søndag. Vi kører et V75 andelsspil til begge dage, og kommer med analyse og tips til lørdagens V75 omgang fra Rättvik herunder.

V75 Andelsspil til Rättvik & Dannero

Det koster kun 100 kr. pr. andel, og du kan spille med via vores spilklub odds-betting.dk inde på Derby25, du kan følge links herunder (bare klik på billedet).

V75 Rättvik Travtips & Analyse

En meget spændende V75 omgang, hvor der er nogle gode favoritter, samt nogle løb hvor det reelt kan skralde!

V75-1 2140m volt
3 L.L.Royal
var ikke som bedst senest på Axevalla, da han blev firer på den lidt længere distance, nu er det igen 2140m, og han kan bestemt bedre, og fra et fint spor bagom bilen bør Robert Berg kører offensivt, og helst imod spidsen. L.L.Royal har tre sejre i de seneste fem starter. Finder de vej til spidsen, ved vi, at dette er en hest, der vil bide godt fra sig hele vejen ind, og som vil være svær at slå. Selvom stregprocenten er høj, bør den vinde dette, og vi finder nogle skrald i andre afdelinger.

Værst imod er i første omgang 4 Zenato, det er en hest der har haft æidt utur på det seneste. Men man siger fra stalden, at formen er bedre end resultatrækken, og at Carl-Johan Jepson har været tilfreds med hesten. Får han de rette rygge kan han spurte godt. Garderer man, da skal denne med.

9 Zeolit ​​har i løbet af sin karriere været ude og løbe mod eliten. Sidste år blev han blandt andet nummer tre i Solvallas Grand Prix. I år har de indtil videre ikke leveret de samme resultater. Det meldes også uden sko igen, og hvis de kan kommer fint fra start her fra bagsporet, kan Zeolit godt være med på målfotoet på en god dag.

8 Don’t Be Weak viste god form for to starter siden, da han vandt på flot vis. Senest havnede Don’t Be Weak for langt nede i køen og kom aldrig rigtig ind i løbet, og det samme kan selvfølgelig ske her. Men dette er en hest, der har god kapacitet til klassen, og hvis han ikke bakkes for langt ned, vil Don’t Be Weak kunne afslutte stærkt.

Nævner også 1 Reven Dejavu, der i min bog er en af dem, der måske kan snuppe spidsen fra 3 L.L.Royal. Hvis den når det spidsen, da er meget vundet.

I spids efter 800m:

 • 3 L.L.Royal 60%
 • 1 Reven Dejavu 30%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:3 B:4,9,8,1,2,12 C:7,5,10,6,11

V75-2 1640m auto
2 Voice Of Reason
, er starthurtig og Peter G. Norman har adviseret et offensivt oplæg fra start. Hesten fik et hårdt løb senest, men holdt alligevel til andenpladsen. Man fortsætter her med den ameriaknske vogn, og skulle man komme i spidsen, da kan man lede rundt om. Formen er god og uanset hvordan løbet afvikles, er de sikret en god tur herfra.

4 M.T. On Target viste ingen svaghed sidst efter en kort pause, og Oskar J. Andersson kunne se sin hest vinde med det samme. Nu har M.T. On Target fået gang i kroppen og har også et spændende startspor. Han er kvik fra start, og selvom der er hårdere modstand mod ham denne gang, skal han ses med en god chance for sejr hvis den når spidsen. Oskar J. Andersson vælger også at køre selv denne gang, hvilket er positivt + staldform.

5 Invader kommer i topform til dagens start. Han imponerede også sidste gang, da han skulle kæmpe lederen ned fra dødens og sætte næsen først lige på stregen. I dag er det hans debut på V75, men han har tidligere mødt god modstand, og hans form og kvalitet burde også nå langt her. Han er også okay fra start, og burde kunne kæmpe med om spids, men har dog to hurtige indenfor sig (de ovennævnte heste) og kan risikere at skulle vinde fra dødens.

I spids efter 800m:

 • 2 Voice Of Reason 40%
 • 4 M.T On Target 35%
 • 5 Invader 15%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:2,4,5 B:9,12,6 C:3,10,1,7,8,11

V75-3 1640m auto
1 Milliondollarrhyme
er vant til at møde eliten og nu hvor modstanden ikke er helt i topklasse og startpositionen er perfekt, burde man kunne være et tidligt bud på sejren i løbet uanset om det er føringen fra start eller fra positionen på lederens ryg. Jeg er dog overbevist om de holder spidsen her, og de vandt det tilsvarende løb sidste år fra spids på 09.5. Hesten har tre sejre af fire fra spidsen over kort distance, og har en stor sejrschance. Er pt. kun spillet til 32%, og jeg vil mene den er en spilbar sikker i omgangen.

2 Global Badman har tilhørt kuldtoppen i hele sin karriere og får i dag en spændende debut i Gulddivisionen. I år har han også udviklet sig, og travet ser ud til at flyde bedre og stået for flere gode præstationer. Han kommer med topform og sluttede godt som nummer to sidste gang. Global Badman kan også åbne kvikt bagom bilen og har fået en passende startposition her. Er min klaren andenhåndsfavorit i løbet, hvis man garderer 1 Milliondollarhymne.

3 Seismic Wave er svær at regne med, han klarede sig fint som fjerde næstsidst og travet flød fint hele vejen. Sidste gang så det ikke så harmonisk ud. Nu vælger du at starte igen for tredje gang på lige så mange uger, hvilket føles hårdt. Men kapacitetsmæssigt står Seismic Wave godt i løbet, og hvis han bare kan flyde travet, vil han også kunne blande sig i kampen om sejren her. Hesten er starthurtig, men tager ikke en længde på de indvendige.

I spids efter 800m:

 • 1 Milliondollarrhyme 65%
 • 2 Global Badman 25%
 • 3 Seismic Wave 10%

Ranking: A:1 B:2,3,8 C:7,9,5,6,11

V75-4 1640m volt
Alt taler for en sejr til 1 Ramstad Balder. Dette er en erfaren og god sprintertype, der starter i dag med passende forhold, og som er i form. Senest skulle han klare jobbet fra dødens på Odd Herakles, og det var ikke hans kop the, men det skal Ramstad Balder heldigvis ikke i dag. Har præsteret flot før det, for tre starter siden gik de uden ryg den tunge vej på 21,6/1660 m. Da tabte den dog til 12 Alm Nagano, men stod da også på samme volte. Nu står han 20m. bedre til i forhold til de værste konkurrenter, og med kuskplusset med Carl Johan Jepson, da burde han lede dette rundt om. Spids og slut.

9 Todin vandt let sidste gang og er en god hest til klassen. Han er vant til at trave mod heste som Odd Herakles og Månlykke A.M. Nu er han ganske vist 20m dårligere end i forhold til sidst, da Ramstad Balder blev besejret, og det kan blive svært at hent 20m., hvis Ramstad Balder går en 21-tid. At det nu også er en almindelig vogn i stedet for en amerikansk er også et minus. Med Todin given ved gardering.

En anden hest man skal have med ved gardering, er 14 Ard, som har skinnet af form på det seneste, da han har taget to lige sejre fra spids. Nu ser opgaven dog anderledes ud, men kommer han bare nogenlunde ind i løbet, har han både form og fart, til at udfordre til sidst. Men også her bliver det nu en vogn i stedet for amerikansk, hvilket ses som et minus.

I spids efter 800m:

 • 1 Ramstad Balder 80%
 • Øvrige 20%

Ranking: A:1 B:9,14,15,7 C:8,12,4,3,2,10,11,6,13

V75-5 2140m auto
4 Borups Tornado
vandt senest en vaske ægte Stayer maraton på Axevalla over 4000m. Nu er det den halve distance, og han kan ikke bruge kræfterne på samme måde. Men Borups Tornado har også vist sig okay kvik fra start, men har dog aldrig gået i spids efter 9 gange at have fremspor. Hvis de skulle komme i spidsen vil Ulf Ohlsson trække på i et jævnt hårdt tempo og grille konkurrenterne. Det er også meldt amerikansk vogn igen. Kan dog også vinde på den hårde måde. Førstehest, men bestemt ikke en jeg vil gå fuldt ud på, og jeg tror det kan skralde i det her løb.

10 Champ Lane er en rigtig vindertype, der har vundet tolv af sine 22 løb i karrieren. Han har også gennem sin karriere for det meste kørt mod sig selv og ser man på statistikken, vinder Champ Lane 7 ud af 10 løb, hvis han bare holder sig til travet! Når det så er sagt, er han ikke helt til at stole på, men skulle han gå fejlfrit i dag, er chancen for sejr også god. I dag kan Champ Lane tage en rolig start og trave sig ind fra sit bagspor og derefter starte angrebet, når det er tid. Han kan klare at lave meget arbejde på egen hånd og med kun 13% er han tidligt på V75.

Nævner også 2 Park View, der tog årets første sejr sidste gang. Indsatsen var klart positiv, da han trods et godt tempo i løbet kunne trække fra til en sikker sejr på det sidste stykke. I dag er udgangsporet godt, og han er min førstehåndsfavorit til at tage spidsen. Og i betragtning af formkurven bør Park View ikke negligeres her ved gardering.

Spids efter 800m.:

 • 2 Park View 40%
 • 5 Xanthis Coktail 30%
 • 4 Borups Tornado 20%
 • 1 Isa 10%

Ranking: A:4 B:10,2,8,5,11,9,6,7,1 C:12

V75-6 2140m volt
14 Filippa B.J.
er en flot fireårig hoppe, som har vist stort potentiale gennem hele sin karriere. Hendes udvikling peger opad, og for to starter siden klarede hun sig godt som nummer to efter Lara Boko. Senest vandt den let et løb i “Margaretas Tidiga Unghästserie” via en solid afslutning. Nu er det første start i volt, hvilket altid er svært at vurdere. Dette er det eneste usikkerhedsmoment, og vidste jeg at hun bare kommer godt afsted fra start, kunne det være et sikkert holdepunkt. Men usikkerheden i volten gør, at jeg garderer, og så er det pludselig vidtåbent der bagom.

12 Joy Alissa bliver min andenhest, den bliver groft undervurderet af de tidlige spillere, og står kun til 1% !! af spillet på V75 på nuværende. Vi takker. Joy Alissa behøvede løbet senest og bør være bedre med den start indebords. Det er en hest med stor kapacitet, og duger rigtig godt i den her konkurrence. Spor fire i anden tillægsvolte er normal ikke det bedste, men hesten er god og kvik i volt, så det bør ikke være noget problem. Løser det sig nogenlunde, da er Joy Alissa en sejrskandidat.

9 Cash and Carry er også en højkababel hoppe, der engang imellem har lidt problemer med friskheden, dog viste hun senest at formen sidder der, da hun via 10,5 / 800m blev nummer tre på V75 efterMadame Af Djupmyra. Dette var en vigtig formbesked, og med en lignende indsats her, da rækker det langt.

Nævner også 8 The Rocket, der stod for en solid ophentning efter galop sidste gang, og uret stoppede på 12,3 de sidste 1300m. The Rocket har tidligere vist gode færdigheder for klassen og i dag vil hun straks kunne finde vej ind i et andetsporet. Formen er god og med en fejlfri indsats vil hun være en sejrskandidat.

Spids efter 800m:

 • 6 Futtershy A.F. 60%
 • 1 Icone De L’etre 20%
 • Øvrige 20%

Ranking: A:14 B:12,9,8,10,11,6,1,4,2,3,15 C:13,7,5

V75- 7 2640m auto
2 Doldis
er en spændende fireåring, der for to starter siden knap blev slået af en hest så god som Kentucky River. Doldis sluttede på fjerdepladsen i løbet, og vinderen var ingen ringere end Power Doc, der til gengæld blev nummer to efter Franceso Zet i King’s Cup tidligere på året. Sidst handlede det om et comeback for Doldis, da konkurrerede de også uden sko bagerst for første gang. Indsatsen var klart positiv, og Doldis blev nummer to fra dødens. Nu med det løb i kroppen kan vi forvente en endnu bedre indsats i dag, og Doldis er en allround-type, der ikke burde have problemer med 2640m. Mit første valg i løbet.

7 Ferox Brick, er en god hest, der dog har haft lidt problemer med friskheden. Den var ikke på sit bedste sidste gang og er blevet behandlet efter det, og de skiftede også foderet til Ferox Brick i sidste uge, hvilket altid er et følsomt punkt for en starthest. Hvis alt går godt i dag for Ferox Brick, kan han absolut kæmpe for sejren i dag. Hesten er stærk og elsker distancen, og det er et plus med Ohlsson i sulkyen igen, køres offensivt.

8 Jano Di Quattro hjælpes lidt på vej her, da de er blevet rykket en tand ned i sporet. Hesten er ikke specielt hurtig fra start, men de vil nok gerne være før Ferox Brick fra starten, men det er bestemt ikke sikkert de kan det. Hesten vandt senest enkelt, og klarer distancen. Køres nok offensivt.

Endnu engang har vi fundet en lækkerbisken, der stort set er uspillet, det er 9 Upside Face, der i mine øjne har et ønskeløb foran sig, hvis det lige flasker sig. Dette er en hest der løfter sig et niveaur eller tre uden sko, men bliver dog også mere usikker af sig. Dog har de beholdt skoene på hesten henover sommeren for at den skulle blive mere stabil i travet, og da de nu rykker skoenen er vi klar på at ramme skralden! Her kan de få sig et fint løb i andetsporet, og bliver det godt med tempo på løbet, hvilket Ferox Brick og Jane Di Quattro nok skal sørge for, da kan denne godt nedspurte mange over opløbet. Kun 2%. Ja tak!

Spids efter 800m:

 • 1 Turenne 40%
 • 2 Doldis 30%
 • 7 Ferox Brick 15%
 • Øvrige 15%


Ranking: A:2,7,8 B:9,12,10,3,1,5,6,11

V75 Forslag

De viste forslag er med forbehold for ændringer, slettede/udgåede heste mm.:

V75 Det Store Forslag – Rättvik 6/8-2022
V75-1: *3 L.L.Royal
V75-2: 2,4,5
V75-3: *1 Milliandollarhyme
V75-4: *1 Ramstad Balder
V75-5: Alle
V75-6: Alle
V75-7: Alle

5940 rækker x 0,50 = 2.970 kr.

V75 Det Lille Alternative Forslag – Rättvik 6/8-2022
V75-1: 1,2,3,4,8,9,12
V75-2: *2 Voice Of Reason
V75-3: 1,2,3
V75-4: 1,9,14
V75-5: *4 Borups Tornado
V75-6: *14 Filippa B.J.
V75-7: 1,2,3,7,8,9,10,12

504 rækker x 0,50 = 252 kr.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider