Søg
Close this search box.

V75 Travtips – Kalmar 26/6-2022 – Jackpot m/ 37,5 Mio Kr.

Kalmartravet ligge bane til søndagens V75 omgang. Her er der endda 54 mio. SEK. – omregnet til 37,5 mio. kr. i 7-puljen. Den er vi klar til at snuppe i vores andelsspil – husk at få købt en andel til dig selv.

V75 Andelspil

Til søndagens V75 spiller vi selvfølgeligt et V75 andelsspil via Derby25. Det koster kun 150 kr. pr. andel – sammen kan vi vinde mere;)

V75 Travtips & Analyse – Kalmar

V75-1 2640m volt
2 Oskar Run
gik uden sko for første gang senest, og nok ikke var blevet besejret uden problemer i starten af ​​løbet. Hesten så ud til at tage et ekstra skridt uden sko, og nu meldes det uden sko igen, hvilket er spændende og hvis han kun kan sidde bedre til i dag, kan burde han være langt fremme igen.

9 Rossi Garline er i bund og grund en god hest, der er vant til at konkurrere over længere distancer, og som står godt inde i løbet her. Med sejren for tre starter siden fik vi Rossi Garlines kapacitet at se. I sidste start var de ude i en hård V75-finale og galoperede desværre der med sparet kræfter. Til dagens start bliver det igen Erik Adielsson i vognen ligesom ved sidste sejr.

4 Black Fire startede sin karriere lovende med tre sejre i træk. Men derfeter gik der otte løbsstarter, før han igen kunne sætte næsen først over stregen, hvilket nu er blevet til to i streg. Dette er en fireåring, der udvikler sig godt, og som nu med et løb i kroppen nok skal være med og udfordre om sejren her.

Spids efter 800m:

 • 3 Fauntlerboy 30%
 • 1 Baroncini Zet 30%
 • 7 Loyal Cash 20%
 • Øvrige 20%

Ranking: A:2 B:9,4,7,5,1,8 C:3,12,6,11,10

V75-2 1640m auto
5 Palmyra
er en femårig hoppe, der er endt top-2 i hele tolv af sine 14 starter. Nu har hun også lavet to starter for Joakim Lövgren og imponeret begge gange. For to starter siden åbnede hun hurtigt bag bilen og vandt fra spids overlegent. Senest sluttede Palmyra hurtigt fra en hård startposition over en kort distance. I dag har Palmyra fået gode betingelser, hun er topfavorit fra spor fem bag bilen, og én gang i spidsen vil Palmyra være en svær nød at knække.

2 Franklin Zet var ude på V75 i sidste løb og kom aldrig rigtig ind i kampen. Men formen virker god, og de sidste 700 m blev klokket til 10,5. I dag er sporet passende og derudover er det debuten for Hanna Lähdekorpi nu, som er spændende. Kan åbne godt fra start, og det vil ikke overraske mig, hvis de holder spidsen og kører der. ænker godt den kan gå en 11-tid, der rækker langt her.

9 Real Scotch har vundet seks ud af syv starter i livet, og med den sejrsrække er det umuligt ikke at blive imponeret. I dag er det dog den hidtil hårdeste modstand og når man samtidig har et bagspor, er chancerne for at vinde reduceret en smule. Men for dem, der garderer, bør Real Scotch ikke ignoreres.

Nævner også 11 Andover Heaven, der blev kastreret inden regi debuten for Ola Samuelsson for fire starter siden. Siden da har den vundet tre af fire løb, og virker til at udvikle sig godt for hver gang. Kan gavne hvis der bliver tempo oppe foran.

Spids efter 800m:

 • 5 Palmyra 45%
 • 2 Franklin Zet 40%
 • Øvrige 15%

Ranking: A:5 B:2,9,11,4 C:10,7,1,8,6,12,3

V75-3 2140m auto
1 Iceland Falls
testede sidst Harper Hanovers løb under Eliteløbsweekenden. Dette er derfor en hest, der besidder god kapacitet og klarede sig godt for to starter siden, som toer bag Oscar LA. Iceland Falls kan sagten åbne godt fra start, og holder de spidsen her fra inderbanen, da er meget vundet. Men uanset hvad, så skulle han tælles tidligt her.

4 Devs Daffodil har ikke er den bedste resultatrække, men formen er bedre end resultaterne antyder. Devs Daffodil besidder en frygtelig fart, der altid bider godt til sidst. Skulle hun også få et passende løb i god ryg her, da går det stærkt over Kalmars opløb.

9 Digital Class, har også høj klasse. I den sidste start var de ude i storløbet Jämtlands Stora Pris og sluttede godt som nummer fire i mål. Med det rigtige løb her, da kommer hun igen godt til sidst og med lidt tempo på løbet fra start er Digital Class med i kampen om sejren her.

Ranking: A:1 B:4,9,7,2 C:8,5,10,6,3

V75-4 2140m volt
7 Breidabliks Kahlua
blev senest forstyrret til galop efter en umulig opgave og for to starter siden mødte hun for hård modstand. Nu ser det bedre ud mht. modstand og formen er også bedre end hvad resultatlinjen antyder. Det meldes også igen uden sko. Fejlfri, da skal hun tælles tidligt i dag.

8 Coco Chanel Effe gør her en spændende debut på svensk grund. Hoppen indledte sin karriere i Italien, og har gjort flere gode løb der Bl.a. var hun treer i det italienske Oaks. Siden er hun flyttet til stald Goop, og alle hendes fem starter i regi Goop er gjort på Vincennes, og i hårdt selskab. Selvom hun kan være svær at sætte ind i et løb som dette, da tror jeg hun gør en god indsats her, og endda måske kan sejre.

1 Whispering Hills har nu fået to løb i kroppen efter en kort pause og kommer med en formkurve, der peger opad. I sidste start var afslutningen også god, da de blev nummer to efter Southwind Boko via 1.12 sidste 800m. Skulle det lykkes Björn Goop at sidde i spidsen tidligt, vil chancerne for at vinde også stige. I et åbent løb i forvejen er Whispering Hills førstevalget.

Nævner også 14 Laferrari Dimanche havde åbenbart allergiproblemer i sin sidste start, og alle der lider af det ved, at så er det ikke nemt at præstere i toppen. Vi må nu håbe, at hun “tager sin medicin” inden det, der kommer her. Kan vinde dette, hvis den præsterer som tidligere.

Spids efter 800m:

 • 1 Whispering Hills 45%
 • 4 Biscuit 30%
 • 7 Breidabliks Kahlua 15%
 • Øvrige: 10%

Ranking: A:7,8 B:1,14,9,5,8,4,2 C:10,11,6,15,3,12,13

V75-5 2140m auto
5 Adde S.H.
gjorde sin sæsondebut på Jägersro senest og det sluttede på bedste vis, med en sejr. Her åbnede han stærkt og gik så i spidsen og styrede det hele, og via en god spurt afgjorde han det hele til sejr før bl.a. Rakham på andenpladsen. Med det løb i kroppen, burde formen være rykket yderligere frem. Untersteiner sidder i sulkyen til denne start, og det er tydeligt, at de har sigtes efter dette løb. Kommer de til spidsen er meget vundet, men er uanset sikret et godt løb forrest i feltet.

11 Champ Lane er en hest, der besidder et højt kapacitet, og som blandt andet har været med i Derbyet. Nu er han trænet af Magnus Jernemyr og i comebacket sidst var følelsen af, at vi igen fik beviser på hans høje kapacitet. Han vandt på en 10-tid dengang og nu med det løb i kroppen burde vi kunne se en endnu bedre indsats i dag. Udgangsporet er selvfølgelig ikke det bedste, men den seneste præstation taget i betragtning er jeg af den opfattelse, at det stadig kan fungere for Champ Lane.

8 Rotate er en hest, der virkelig blomstrede sidste år og derefter klatrede op i klasserne. Dette er en hest, der kan meget og på trods af et dårligt spor her vil de nok søge fremad fra start. Han er godt inde i klassen og kan det lykkes med positionerne i starten, da er kapaciteten god nok til at kæmpe om sejren.

10 Laradja Vrijthout imponerede virkelig under Eliteløbsweekenden, da han vandt på 1.09,6 over 1640 m fra spidsen. Men det er lige præcis det, at gå i spidsen der er hans kendetegn og bagsporet er et klart minus. Men skulle det alligevel lykkes lidt med positionerne i dag, er han trods alt en tidlig gardering.

Spids efter 800m:

 • 1 A Good Point 40%
 • 5 Adde S.H. 40%
 • 7 Natorp Bo 10%
 • Øvrige 10%

Ranking: A:5,11 B:8,10,9,7 C:1,6,4,2,12,3

V75-6 1640m auto
1 Gareth Boko
er det givne førstevalg her. Gareth Boko har været ude i hårde løb både i fjor og i år, men har ikke helt fundet samme toppe, som han havde forrige år, men det begynder at se ud som om han næsten er der. Selvom modstanden ikke savnes denne gang, da er det enklere imod den her gang. Og med indersporet, er han den i feltet der har størst chance for at gå i spids, derfra skal chancerne for sejr være fine, i et ellers åbent løb.

4 Racing Mange har imponeret indtil videre i år. Senest var de ude på Tingsryd og mange løfter måske fingrene for formen, da det ikke slog gnistr, da hullet opstod over opløbet. Men jeg er ikke så bekymret, vi ved, at Tingsryd er en anden bane, og træner Joakim Lövgren er dygtig og ville ikke udtage en af ​​sine stjerner her, hvis han ikke var klar. Derudover er han starthurtigt, og jeg ser ham som andenhåndsfavorit til spidsen. Når de spidsen, så er meget vundet.

Glem heller ikke 10 Click Bait, som stod for meget gode præstationer i de seneste løb. Dog er ni ud af elleve sejre er taget fra fremspor, men med lidt tempo i løbet fra start i dag, er jeg af den opfattelse, at hans afslutning vil kunne bide godt.

Spids efter 800m:

 • 1 Gareth Boko 40%
 • 4 Racing Mange 30%
 • 2 Ultion Face 15%
 • Øvrige 15%

Ranking: A:1,4 B:10,6,2,7,12 C:8,11,5,9,3

V75-7 2140m auto
11 Charliebrown Effe
har imponeret stort i alle tre starter på svensk grund i år. Han har for træner Genaro Casillos taget seks sejre og en andenplads i sine syv starter og har vist sig at kunne vinde løb på alle mulige måder. Charliebrown Effe er allround og Rick Ebbinge, der sidder i vognen, kender hesten godt. Senest vandt de en klasse-l-finale på Solvalla med meget arbejde på egen hånd og selvom man nu går op i klassen, så skræmmer modstanden bestemt ikke, og jeg er af den opfattelse, at chancen for sejr er god. Vi sømmer.

Værst imod er i første hånd 6 Gerben, som er en hest med god kapacitet til klassen og også har god form. Det er rapporteret uden sko og amerikanervogn, hvilket ville være første gang, de tester den kombination. Jeg regner også med, at træner Hans Crebas har ladet lidt ekstra nu, hvor han vender tilbage til den gamle hjemmebane igen. 4% er lavt, og for dem, der garderer i afslutningen, da er dette hesten at tage med.

1 Stenson mødte Charliebrown Effe i sidste løb og stod der for en klart god præstation fra en hård startposition. I dag er forholdene bedre med et passende startspor og med Thomas Uhrberg i vognen tror jeg, at man kan holde indersporet oppe fra start og hvis ikke, er man sikret et godt løb i vinderhullet. Skal med hvis man garderer favoritten.

Spids efter 800m:

 • 1 Stenson 35%
 • 6 Gerben 35%
 • 11 Charlibrown Effe 15%
 • Øvrige 15%

Ranking: A:11 B:6,1,5,3 C:2,4,9,10,7,8,12

V75 Forslag – Andelspil

Vi spiller til denne søndag to reducerede systemer med A, og B-grupper mm., det første et system til 810 kr., hvori vi satser på at mindst én af storfavoritterne falder og én går hjem i afd. 2 eller 7 (U-tegn). Og herfter et system med favoritterne, men hvor vi staser på overraskelserne kommer i de andre afdelinger.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider