Søg
Close this search box.

Travtips

V75 Umåker 14/5-22 – Jackpot

Jeg når desværre ikke at komme med grundig analyse her på siden til lørdagens V75 omgang, da jeg simpelthen ikke har tiden til at skrive det grundet travlhed andetsteds.

Derfor må i nøjes med at være med i vores V75 andelsspil, som vi stadig kører – og jeg har stadig sat mig grundigt ind i omgangen, og tjekker op på staldnyheder og andet inden start, men når bare ikke at lave en analyse her på siden.

Omgange er eller spændende, hvor vi b.la. kommer til at se sidste års Eliteloppets vinder Don Fanutti Zet i aktion i V75-3, der er desuden ekstra 49 mio, sek, i puljen – så der er millioner af grunde til at spille med i vores andelsspil:

V64 & Travtips Örebro 12/5-22 – Jackpot

Vi laver også et V64 andelsspil til torsdagens V64 omgang, der har jackpot – og her har vi fundet flere fiduser til omgangen, hvor der er flere favoritter i fare. Spil med her:

Vinder/Plads Forslag Örebro

Vi foreslår og et vinderspil / pladsspil på 5 Issiah i løb 7, lige nu siger vinderodds 37.17 og fine pladsodds på hele 8.28.

Issiah kan åbne hurtigt fra start, og vil om ikke nå spids, komme til at sidde rigtig godt fra start. Når de spids, kan de sagtens holde hele vejen på den korte distance, da formen er bedre en resultatrækken. Kan også skrælle til på V64 – lige nu kun 2%.

Held og lykke med spillet

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider