Søg
Close this search box.

V86 Express – Solvalla & Bergsåker 4/5-2022

Denne uges V86 deles mellem Bergsåker og Solvalla, og der er jackpot på 16 millioner SEK, gør runden endnu mere spændende. Du finder vores analyser af omgangen herunder.

Husk at spil med i vores andelsspil via Derby25, én andel koster kun 75 kr., og man må gerne købe flere andel, så får du også mere udbytte ved gevinst – og vi går selvfølgelig efter hele puljen!

V86-1 2140m Auto
5 Tekno Lynet blev kørt passivt i sin årsdebut og selvom han er blevet slettet efterfølgende (pga. af en dårlig bane) burde formen være forbedret med det løb i kroppen, også selvom der er lidt langt mellem starterne. Sidste år sluttede han positivt af med to sejre i træk, og jeg tror, ​​vi vil se en mere offensiv Gunnar Melander denne gang mod en mere overkommelig modstand. Kan være en fræk banker.

8 Backegubben kommer til denne start, men to lige galopper i træk. Han er ekstrem hurtig fra start, og kunne sikkert have gået efter spids her, selvom han er yderst på vingen. Men Björn Karlsson vil primært fokusere på at få ham fejlfrit afsted denne gang, og kan derfor ende et godt stykke nede fra start, men finder han ned i et fint slagspor, bliver han giftig. Da han også går godt bagfra og skulle han få løbet, er han bestem ikke ringere end favoritten i dette løb. Vi havde 1.23,7 over 1300m på denne efter den grove galop i det seneste løb. Er den der er det bedste modbud.

3 Blixen er hurtig, men ikke helt pålidelig. Senest blev det galop, men der er intet i vejen med hans form, og han blev nummer to på V75 efter Wolt for godt en måned siden. Han er god hurtig fra start, men er sikkert fin glad for ryg lederen eller anden udvendig. Burde kunne få en passende tur fra denne position. Der veksles dog ned, og hesten går nu med sko, hvilket er et minus. Han har en god spurt det sidste stykke.

1 Ängsbrage er hovedsageligt en sprinter og er dårligt stillet, da det her er 2140m., men chancerne for at nå spids eller i det mindste få en fin rejse indvendigt skulle være gode. Når de spids, da vil de gerne gå i ryg, så overlader denne med stor sandsynlighed til 5 Tekno Lynet.

Ranking A:5,8,3 B:1,10,9 C:7,6,4,2

V86-2 2140m Auto
2 Dowhatyododowell er den, der hovedsageligt udfordrer om føringen, som nok står imellem denne og Sourire Frö. Han stod for en rigtig god præstation i Danmark sidste gang, selvom det var i et lidt billigere selskab. Her gik hesten med Alu sko, og kommer til denne start til at gå uden sko, som er en fordel. Han har vist, at han er god i denne konkurrence før og bør ses med en fin chance, specielt hvis de når spidsen her.

9 Mellby Jinx holder jeg højt og i normale tilfælde ville jeg have troet på gode muligheder for at runde dette felt, men senest var den ikke i sit bedste i et forsøg på Kongepokalen. Nu veksler man dog op til at gå uden sko og med amerikanervogn, og han skal nok være bedre end sidst, men det er svært at sige hvor han står for dagen. På kapacitet er han vel en af de bedste her.

5 Sourire Frö er hurtig fra start og kunne finde måske finde føringen og på den position plejer han at hævde sig godt. Bliver dog udfordret af 2 Dowhatyododowell om spidsen her. Når han spids, da har han vundet 3 ud af 4 løb fra spids positionen og med et løb i kroppen og sko ryk, vil jeg ikke blive overrasket, hvis han vinder løbet.

8 Global Concept havde et hårdt løb senest, men gjorde det godt. Han havde brug for det løb, og det er en hest, der er både stærk og hurtig. Jörgen Westholm tror på sin hest her, og jeg tror ikke, de er bange for at udføre jobbet uden for lederen hvis dette behøves. Nævner også 11 Parveny,der har siddet fast, og afsluttet med masser af kræfter ubrugt de seneste to løb. Nu skal han forhåbentlig ikke sidde fast og med lidt tempo i løbet bliver han farlig til sidst.

Ranking A:2,9 B:5,8,11,1 C:7,12,3,6,4,10

V86-3 2640m Auto
2 Gladiator Mearas blev vinderen i sporlodtrækningen, fordi de værste konkurrenter har fået ringere spor. Han burde komme hurtigere afsted fra start end f.eks. 8 Geronimo Am og bør derfor have en god chance for at køre fremad og overtage føringen. Værst konkurrent for spids, er vel 1 Newlight Coger og 3 Special Mystery, som kan tænkes at gerne ville have ryg lederen over de 2640m. 2 Gladiator Mearas er en hest, der har været ude i hård modstand på det seneste og gjort det godt, og det er billigere imod nu. Dette er hesten, der skal slås fra spids.

8 Geronimo Am vandt på V75 i januar, men efter en lille pause, har den ikke rigtigt fået det til at fungere med galopper i to løb i træk. Nu sætter man sko på de forreste hove igen, som han plejer at have på, og han er normalt slet ikke specielt usikker. Hest mod hest, da synes jeg det er en bedre hest end favoritten og han burde kunne udfordre, men sporet trækker ned. Plus, er dog at distancen er længere, og der burde være god tid til at komme fremad. (OBS! Pga. strygning indvendig af nr. 6 – da har Geronimo Am nu bedre mulighed for at nå spids – kan være en game changer her)

3 Special Mystery har jeg som den sandsynlige leder af løbet i starten. Jeg tror dog ikke de vil køre i spids over den længere distance, og vil sikkert være fint glade for ryg på den mere betroede Galdiator Mereas, herfra vil han kunne få en passende tur i vinderhullet på indersporet, og med åbning over opløbet, kan overraskelsen være en kendgerning. Kun 6%.

Nævner også 1 Newlight Coger, der har ingen problemer med den lange distance, og selvom han er lidt ujævn i sine præstationer, har han høje toppe.

Ranking A:2 B:8,3,1,10 C:5,11,7,9,4,12

V86-4 2140m Auto
12 Every Day Elegant ved endnu ikke, hvordan det føles at tabe og har startet sin karriere med tre sejre i træk. Vandt senest let fra spids, og vandt den tunge vej gangen inden. Nu har han dog fået et svært startspor og står over for sin hidtil hårdeste modstand, men han har set så god ud, at det bliver min førstehest uanset, og med Öjan Khilström i sulkyen, da skal ekvipagen nok finde fremad her. Bliver ikke overrasket, hvis den bare viser sig at være 20 meter bedre end konkurrenterne. Kan være en banker.

Værst imod er 4 Rocket Tile, der vandt sin debut og fulgte den op med en klart godkendt indsats som to’er efter et løb uden for Joe Dalton. Han er kun gennemsnitlig fra start, men det er ikke umuligt, at han kan tage føringen efter et stykke tid, men uanset hvad skal han have en god tur i det forreste del af feltet herfra.

1 Nail’em er ifølge Åke Lindblom en av de bedste heste han har haft. Den har fine fartsressurser og kommerher ud uden sko for første gang.

6 A Sniper vandt senest da han knapt vandt fra spids og viste fin form. Han burde også have gode muligheder for at nå den position nu, og jeg håber, at Magnus A Djuse vil prøve ham i spidsen, selvom modstanden er hård.

8 Night Art gav også et meget positivt indtryk i sidste løb, og på trods af hans startspor vil jeg også betale for ham.

Rangking A:12 B:4,1,6,8,11,5,7 C:3,9,2,10

V86-5 1640m Volt
6 Sara K.M.E. galopperede to gange i sin årsdebut, og det er selvfølgelig bekymrende, men hun er normalt ikke særlig usikker, så tager dette som en fejl i arbejdet/udstyret. Tomas Pettersson er en god kusk, når det kommer til voltstart, og jeg tror ​​han vil kunne bruge springsporet her til at gå helt i spidsen. Det bliver uden sko bagud nu og med den balance gik hun altså en 11-tid over distancen sidste år. Der er nogle gode heste på specielt tillæg, men fra føringen er hun svær at passere og der er mange heste at runde for tillægshesten. Kan være en fræk alternativ banker i omgangen.

13 Zante Grif er vant til meget hårdere modstand end dette og har andre fordele end sine konkurrenter, og det er klart, at hun kan runde dette felt på sin kapacitet. I min bog er der dog alt for mange minusser, når hun nu starter med tillæg over den korte distance, og der er mange heste at runde. Jeg er meget bevidst om, at dette er en af løbets bedste heste, men der kan blive for langt frem.

15 Krakas er i topform, og hun tog en velfortjent sejr i det sidste løb, trods en kortere galop undervejs. Nu er hun tvunget til at konkurrere med en almindelig vogn, hvilket er et minus, men formen er så god. Skal helst gå i rygge, og er derfor meget afhæmgig af at der er andre fra tillæg der laver arbejdet. Da dens fremmeste våben er nemlig dens spurt.

Det er eller meget åbent der bagom, og det vil ikke være forkert at strege en del heste, jeg anbefaler dem fra A + B-gruppen i min ranking.

Rangking A:6 B:13,15,2,12,7,11,3,4,1 C:5,9,10,8,14

V86-6 2140m Auto
1 Eireann har været imponeret i sine to starter indtil videre i livet og indtrykket senest, da hun vandt fra positionen udvendigt, var flot. Jeg synes, at den modstand, hun møder nu, ikke har vist i nærheden af ​​samme kapacitet, og selvom hun er uerfaren, så synes jeg, det kan være en god banker i omgangen. Det, der kunne fange hende, er, hvis hun kommer til at sidde fast på indersporet fra start, dette er bestemt set før! Men der er umiddelbart ingen super raketter udenfor, og følelsen er, at hun kan åbne hurtigt nok til at holde spids, hvis Örjan lader fra start. God chance for spids og slut. Men det er et 3-åringsløb, og der kan alt ske..

Bag favoritten er det mere åbent. 6 Aries har aldrig været dårligere end nummer to i sine fire starter indtil videre, og hun er i god form. Senest var hun sidst i feltet, da der manglede 800m, og gik derfra stærk i 3.-og 4. udvendigt og passerede hest efter hest og blev nummer to efter Carbonfiber. I skrivende stund spilles Carbonfiber til 15% og Aries til 1% og jeg tror ikke at Aries har en dårligere chance. Skal bestemt med hvis du garderer storfavoritten her. Det kan blive godt betalt.

9 Bys Rosy Nunc tælles også tidligt, hvis favoritten skulle fejle, på trods af sin startposition. Sejrene er taget fra spids, men det ligner en hest, der går fra alle positioner, og det løb, hun ikke formåede at vinde, var hun god som nummer to efter ubesejrede Every Day Elegant. Garderer man yderligere, da skal 2 Carbonfiber bestemt med. Den dansk trænede 5 Hello Stone, skal bestemt heller ikke nonchaleres, da Bo Westergård nærmest lyder lyrisk overt sin 3 åring, og de kommer til Solvalla med sejrsforhåbninger. En sjov garderingstreg til kun 2%, der har god spilværdi.

Rangking A:1 B:6,9,2,5 C:4,10,8,3,12,7

V86-7 2140m Auto
4 Real Scotch er i skrivende stund storfavorit og jeg kan godt købe at han er favorit for han tager sig nok af føringen med det samme, men jeg tror ikke chancerne for at vinde løbet er så store som spilprocenten antyder. Han har aldrig tabt fejlfrit og har fire sejre i træk, men det er årsdebut nu, og det har i ærlighedens navn været ret billige løb, han har vundet, og modstanden her er betydeligt bedre, og jeg synes det er oplagt at gardere favoritten.

Specielt 2 Doldis (UDGÅET) har jeg en rigtig god fornemmelse for i dette løb. Han har løbet og konkurreret flot over en længere periode i et stykke tid og har fået tre løb i kroppen her over marts/april og akkumuleret sejhed i hård konkurrence. Sidste gang var han ude i et forsøg på Kongepokalen og blev flot femmer og nu synes jeg han går meget ned i klassen. Jeg tror ikke, at Doldis er dårligere end favoritten, og med 9% mod 64% er de tidlige spillere helt væk.

8 Load Master var god i sin sæsondebut i år, men er desværre blevet slået ud af sygdom (hoste) siden da, og er derfor noget svær at bedømme. Han kom kun til start ën gang som fire-årig. Men viste høj kapacitet som tre-årig og var blandt andet i en E3-finale. Han bliver spændende at følge i løbet af året, hvis han holder sig rask og på en lav spilleprocent er han allerede nu en streg værd.

12 Oktan Håleryd er vant til at vinde og har nu fået et løb i kroppen efter pause. Han er en stærk hest, som går godt over alle distancer. Desværre blev sporet dårligt her. Og havde det være fremspor, da ville chancerne have været gode i dette selskab. Robert Dunder er dog normalt offensiv, så vi ser nok Oktan Håleryd komme frem tidligt, for at ligge pres på. Skrællen og den lidt sjove i løbet kan være 3 Hypnotize, der altså har gået 14-tider med en balance som den går ud med her – over de 2100m., sidst måtte de bakkes ned, glem det løb. Får de en bedre tur her kan den overraske.

Rankings A:2,4 B:8,12,3,9,6,10,11 C:7,1,5

V86-8 2140m Auto
Havde jeg vidst at 5 Imhatra Am havde topform, havde det været et muligt banker. Der har dog ikke været det samme pres i hende i år, og indsatsen i forsøget på Dronning Silvias pokal var skuffende. Hvis hun konkurrerer i toppen, kan hun blive meget svær at slå, men i betragtning af at formen er lidt tvivlsom, tager jeg mindst én mere med.

3 Glorious Lane har nemlig dokumenteret form i modsætning til favoritten og var meget flot, da hun vandt på 1.13.4 sidst fra spids. Hun har en god chance for at nå den position igen her, og hvis indtrykket er lige så godt som senest, kan hun sagtens lede denne fra start til slut.

Garderer man yderligere, da tag 6 Lacille Boko med. Denne har været god ved begge årets starter i hård konkurrence, og til denne start ser det ud til, at Svante Båth trækker på alle gear og veksler op. Hun er registreretuden sko og på med amerikanervogn for første gang, og hvis forandringerne slår godt ud, kan hun overraske.

Nævner også 4 Global Celebrity, der gør et interresant sæsondebut her efter vintertræningen. Mange af Mattias’ heste har fået en højere niveau efter vintertræningen. Og det at Magnus A. Djuse skal køre ham ser jeg som et plus, da han kørte med hesten ved hans eneste sejr.

Ranking A:5,3 B:6,4,10,7 C:8,11,1,2,9,12

V86 Forslag (3x3x3x3x3x3x3x3) Bergsåker / Solvalla 4/5-2022
V86-1: 3,5,8
V86-2: 2,8,9
V86-3: 2,3,8
V86-4: 1,4,12
V86-5: 2,6,13
V86-6: 1,5,6
V86-7: 4,8,12
V86-8: 3,5,6

6561 rækker x 0,25 = 1.640,25 kr.

V86 Forslag 2 Bergsåker / Solvalla 4/5-2022
V86-1: 1,3,5,8,10
V86-2: 1,2,9,5,8,11
V86-3: 1,2,8,3,10
V86-4: *12 Every Day Elegant
V86-5: 2,3,4,6,7,11,12,13,15
V86-6: *1 Eireann
V86-7: *4 Real Scotch
V86-8: 3,5,6

4050 rækker x 0,25 = 1.012,50 kr.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider