Søg
Close this search box.

V75 Tips Vermo 1/5-22

Tid til Finsk travsports store dag –  Finlandia Ajo-dagen! Det er en ekstra omgang med V75 denne weekend, og rundens storfavorit er berettiget i anden afdeling, da denne er klart Finlands bedste koldblods hest i 7 Parvelan Retu.

Vermo er en klassisk oval travbane, men opløbet er lidt kortere end normalt, med kun 180 meter. Det er derfor ekstra godt at sidde i spids ind på opløbet.

Du kan spille med i vores V75 andelsspil her via Derby25, det koster kun 50 kr. pr. andel.

Du kan se vores forslag til andelssystem længere ned på siden.

V75-Tips

V75-1 2120m auto
3 Bosse Nice
har virkelig imponeret på det seneste og har nu fem sejre i træk på kontoen, alle er også taget nemtn og med kræfter i mål. Ifølge Santtu Raitala, der er med i vognen, er der stadig meget udvikling at hente i Bosse Nice. Det er allerede blevet til i alt tolv sejre i 18 starter. Kapaciteten er høj og Bosse Nice har vundet travløb trods galop, Bosse Nice er hurtig fra start og tager sandsynligvis spidsen her. En gang i spidsen er chancen for sejr stor, og det er en position Bosse Nice har taget ni af sine tolv sejre fra. Klar førstehest.

VVærst imod er 7 Ateeco Degli Dei, der har to sejre i to forsøg med Mika Forss. Han kan også åbne hurtigt, og har fået lidt hjælp af en ugået hest indenfor sig. Hvis han kommer til spids fra sit spor syv, skal han ses som hovedmodstanderen her. Garderer man yderligere, er der flere heste man skal have med, jeg vil dog specielt fremhæve 12 It´s Raining Men, der kan være en storskræl til de nuværende 2%. hesten har et ringe udgangspor, men med lidt held undervejs, har den kapacitet til at gå hele vejen.

Ranking: A:3 B:7,12,11 C:10,1,2,9,5,12,8,4

V75-2 2120m auto
7 Parvelan Retu
er en af ​​Finlands bedste koldblods heste. Han sluttede 2021 af med at vinde Nordisk Mesterskab, som favorit fra spor 12. I dag er han igen oppe imod de fleste af de modstandere, han besejrede dengang. Og i den sidste start gjorde Parvelan Retu comeback efter pause og kunne straks yde en god indsats, da han let erobrede spidsen mod en førende 9 Uusimaa. Nu med det løb i kroppen, skulle Parvelan Retu være endnu bedre i dag. Han kan åbne hurtigt men har vist, at han trives bedst med løb i rygge, når han kan spare på farten.

Værst imod er 5 Evartti, der vel er en af ​​den, der har kapaciteten til at udfordre Parvelan Retu her. Hesten er hurtig fra start og kunne være den, der overtager føringen fra staldkammerat 4 Jokinvarren Kunkku (UDGÅET). Når de først er i spidsen, vil de bestemt kæmpe hele vejen ind. Gives ved gardering.

Ranking: A:7 B:5,4 C:2,10,9,1,12,3,8,6,11

V75-3 3120m volt
1 Versace Face
har vundet to af tre starter, når det kommer til løb over 3000m. Han trives også bedst i spidsen, og har i dag fået spændende betingelser for at gå der igen med et fint spor 1 i volten. Fire af hestens fem sejre er fra spids, og kusk Örjan Kihlström kommer dertil i dag, og kan bestemme farten, da er han bestemt at regne med.

10 Unique Creation, står på 20 metertillæg, og er en hest, der er højt værdsat af træner Tapio Perttunen. Dette er en lækker seksåring, der har gjort adskillige flotte indsatser og vundet hele 16 gange i 2021 – en klasiisk vinderhest. Unique Creation har startet syv gange over 3000m og har vundet fem af disse, og blev nummer to, to gange. Han har nu to løb i kroppen og imponerede med sejren sidste gang. Topformen er tæt på og uden for meget besvær er han bestemt med i kampen om sejren i dag.

14 Martin de Bos er nu atter under finsk regi hos Ossi Nurmonenvar. Glem seneste løb, da den galopperede i en trang situation. Men det er en hest, der er både stærk og hurtig, og uden for meget besvær undervejs, er der bestemt kapaciteten til at runde hele feltet, hvis han har en god dag.

Ranking: A:1,10,14 B:8,7,9,2,6 C:13,4,15,3,12,11

V75-4 2120m auto
4 Amornero Roc
imponerede i Sverige sidste år. Han vandt flere gange på V75 og blev nummer to efter Admiral As på 1.11,0 over 2140m. I sidste start gjorde han comeback efter en lille pause og gjorde et flot løb. Nu er der gået et par måneder igen, og hesten burde vbære vel forberedt af Alessandro Gocciadoro, der selv sidder i vognen, hvilket er et plus. Hesten er den der højst sandsynligt sidder i spids og derfra er det hesten at slå.

10 Always Ready er et stærkt og solidt individ, der senest imponerede med sejren direkte i comebacket. Nu med et løb i kroppen kan vi forvente en mindst lige så god præstation i dag. Jeg forventer en offensiv tilgang fra kusk Tommi Kylliäinen og går det helt fint fra spor ti bag bilen, er man givet i sejrskampen igen.

12 Kurri Jari Boko er velkendt af os der følger det svenske og nu får han også Björn Goop i sulkyen, som er et klart plus De har dog spor 12, som bestemt kan volde problemer, men hesten har en sådan hårdhed og kapacitet, at han kan runde dette felt med det rette løbsforløb.

Ranking: A:4,10,12 B:3,1,8 C:11,5,2,9,6,7

V75-5 2120m auto
5 Colibri Jet
er løbets nuværende favorit fra topspor bagom bilen. Seneste blev han kørt passivt og afsluttede med masser af kræfter sparet. Men nu kommer man med et løb i kroppen og Alessandro Gocciadoro sidder selv i vognen, hvilket er positivt. Han kan åbne hurtigt, hvis de vælger den tilgang, men uanset om det bliver føringen eller ej, vil en stærk Colibri Jet være at finde på målfotoet.

8 Asteroid har en hård position med spor otte bag bilen her, men han kommer i god form og er frygtelig hurtig det første stykke, så det vil faktisk ikke undre mig om de kan nå spids, selv herfra. Skulle Goop komme helt til spidsen med hesten, så er det en position Asteroid trives i. Fra spidsen skal Asteroid så ses med god chance i løbet.

Nævner også 2 Donizetti som så fin ud i årsdebuten og nu kommer med løb i kroppen. Dette er en hård fireåring, der besidder høj kapacitet til klassen. Han er skarp på farten og skulle tempoet skrues op her, vil Donizetti fra den perfekte startposition kunne nedspurte mange til sidst. Outsideren i løbet er 11 Shackhills Twister (8%), som vi også tager med i vores system på andelspillet.

Ranking: A:5,8,2 B:11 C:1,4,12,6,3,9,7

V75-6 2120m auto
1 Epimetheus
er en spændende Daniel Redén trænet femåring. I 2021 kvalificerede han sig til finalen af ​​både Sprintermästaren og Breeders’ Crown. Men uden den store succes, derfor står Epimetheus stadig billig i klassen. Nu kommer han med to sejre i træk i 2022 og vandt senest på trods af at han sad fast i tredje spor, før han kunne indtage positionen udenfor den førende og vandt let via 09,6 de sidste 800m. Hvis han bare ikke sætter sig fast fra sit indre spor bag bilen i dag, så skal han bestemt ses med bedste chance i feltet, er dog overstreget med de nuværende 62%.

12 No Limit Royalty, er i første omgang det værste modbud her, og det er vel feltets bedste hest, og den har været positiv ved sine sejre på det seneste. No Limit Royalty får nu også lidt hjælp, og nyder godt af en strygning indenfor, så han kommer lidt ned i sporet her. Selv fra spor 12, er dette det værste modbud til tipsetteren.

Nævner også 2 Ivan B.R, der er en god hest, som også har vist god udvikling siden han kom til Antti Ojanperä. I årets debut holdt han tempoet godt udenfor den førende og i sidste start vandt han let fra dødens. I dag er udgangspositionen perfekt, og selvom Ivan B.R. skulle være nødsaget til at lave lidt hårdt arbejde undervejs i dag, er han given på kuponen ved yderligere gardering – Kun 6%.

Ranking: A:1 B:12,2,5,3,9 C:11,4,6,8,7

V75-7 1620m auto
Dagens højdepunkt Finlandia-Ajo, der afslutter V75-spillet. Her er en pink billet til selve det svenske Eliteloppet, som venter på vinderen i mål. Så der er helt klart noget at konkurrere om – Ja selvfølgelig foruden de ca. 1 mio. kr. til vinderen (110.000€) 😉

I betragtning af hvordan 7 Brambling så ud sidst, vil han være mit førstevalg i løbet. Dette er en hest med høj kapacitet, og som vandt Kriteriet 2020. Afslutningen som fjerde via 08.6 de sidste 800m efter San Moteur sidst, vil række langt her. Daniel Redén ved også, hvad der kræves i disse store løb og sammen med Örjan Kihlström har de før fejret store succeser sammen.

6 Bepe Bi, så også flot ud som låst bag topheste sidste gang. I dag fik han også et spor indenom 7 Brambling. Formentlig er dette Alessandro Gocciadoros eneste chance for at få en tredje hest fra stalden til Eliteløbet. For der skal meget til, hvis han skal modtage en tredje invitation fra Andreas Malmrot. Men hvis Bepe Bi skulle vinde i dag, ville det være et faktum, at Alessandro Gocciadoro tager tre heste med til Eliteløbet.

2 Cokstile er en klassehest. Men den kommer med en resultatlinje, der ikke er specielt imponerende. Men vi skal huske, at han altid har været ude i den hårdest mulige konkurrence hver gang. Han har været til både Prix d’Amerique og Prix de France. For to starter siden sad han fast med alt sparet i mål. Og i dag er udgangsporet helt perfekt og i betragtning af Cokstiles sejhed, skal den bestemt ikke ignoreres.

Vi tager alle med i den afsluttende afdeling på vores andelspil, og håber på et lille skræl, da der sagtens kan blive kørt i opskruet tempo – og alle hestene her er klasseheste.

Rangering: A:7,6,2,9 B:10,5,1,8,3,5,4

V75 Forslag

V75 Forslag Vermo Søndag 1/5-22
V75-1: 3,7,11,12
V75-2: *7 Parvelan Retu
V75-3: 1,8,10,14
V75-4: 4,10,12
V75-5: 2,5,8,11
V75-6: 1,12
V75-7: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 (Alle)

3840 rækker x 0,50 = 1.920 kr

Du kan spille med i vores V75 andelsspil her via Derby25, det koster kun 50 kr. pr. andel.

Det viste forslag er med forbehold for udgåede heste og lignende.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider