Søg
Close this search box.

Travspil til weekenden

Til denne weekend kommer jeg desværre ikke med en V75 analyse & andelsspil til V75 lørdagens V75, da jeg ikke har ordentligt tid til at gennemgå omgangen lørdag. Vi anbefaler bl.a. Wimmers spil, Mammens og Ekstra Bladets V75 andelsspil via Derby25, hvis du gerne vil spille med i en V75 puljen lørdag. Vi laver dog et V75 spil til søndagens ekstra V75 omgang fra Vermo istedet.

Vi laver dog et spil til fredagens V65, samt et V64 andelsspil til om aftenen, da vi har sat os grundigt ind i omgangene her. Bemærk! at V64 omgangen deles imellem Romme og Bergsåker, og er en Express omgang.

Du kan spille med i V65 andelsspil her – Spilstop kl. 12:30

Du kan spille med i vores V64 andelsspil her – Spilstop Kl. 19:15

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider