Søg
Close this search box.

V64 Mantorp 25/4-22 – JACKPOT

Vi har til denne mandag en V64 Jackpot omgang fra Mantorp, med ekstra 4,5 millioner i 6-puljen.

Vi spiller et andelsspil via Derby25, det koster kun 75,- pr. andel, og der er kun 20 andele til salg. Så skynd dig at få købt din andel nu. Spilstop for køb til andelspillet er kl. 19:00.

Vi laver et andelsspil ud fra budget, samt vores travtips & analyser herunder.

V64 Travtips & Analyse

V64-1 2640m auto
2 Mister Lucky Sox er en fin fireåring, der startede året med to sejre i træk i februar, og som siden har holdt en lille pause. De kommer dog ud og har rykket bagskoene direkte, ligesom hesten klarer distancen godt og sporet er fint. Førstehest. Der er flere kapable udfordrere, bl.a. et par andre 4-åringe i 1 Victory Eagle (UDGÅET) og 9 Antibes, den sidstnævnte mistede lidt formen i januar og har holdt pause. Men har her fået et fint bagspor, og burde kunne sidde fint fra start. Glem ej heller 6 Nitro Sånna, ved yderligere gardering.

Ranking: A:2 B:1,9,6,4 C:10,3,5,7,8

V64-2 1640m auto
2 Dynamic Twister gik et godt løb på Färjestad ​​og kan forventes at være yderligere forbedret nu med det gennemløb i kroppen. Denne 5-åring er i god form, er hurtig fra start og plejer at sælge sig dyrt fra spids. Men uanset, da er hesten ikke afhængig af at tage føringen, så jeg forventer en god chance for at vinde uanset hvad. Værst imod er 4 T.Wall’s Karma, der kommer fra netop en spidssejr på Solvalla. Hun er hurtig fra start, og kan også komme til spids, når de der, er det hesten at slå for de andre. Skrællen i løbet kan være 5 Being Jolly, der nu for første gang skal gå uden sko og med amerikanervogn, hvilket selvfølgelig kan give enhver hest et kick.

Ranking: A:2,4 B:5,7,10,9 C:3,12,6,1,11,8

V64-3 2140m auto
Et åbent løb, hvor man sagtens kan gardere bredt. 6 Luv You Schermer debuterer her i det svenske, men har vist gode fartressourcer i det italienske, ligesom den er starthurtig, og kan sagtens tage spids her fra spor seks. 10 Chased gik ny rekord senest i sin sæsondebut, og vallakken er formentlig kommet betydeligt videre med sådan en træning og forhåbentlig finder hesten tilbage til vindersporet ligesom i begyndelsen af ​​sidste år. I et åbent løb, med masser af potentielle vindere, skal vi markere Patricia Van Der Meers’ traver på alle seriøse kuponer. Kun 5%. 7 Reshevsky vandt årsdebuten, men blev kun 4 i det seneste løb, og leder måske lidt efter den flotte form fra efteråret. Nævner også 9 Zinfandel , der her kommer ud med tre sejre i streg, hvor den senest fik en del pres fra spids, men holdt hele vejen til mål.

Ranking: A:6,10,7,9 B:11 C:5,3,2,1,8

V64-4 1640m auto
6 Benedetta Jet
er nu tilbage på svensk jord, efter en de-tur i italien. Tror her at Mats E. Djuse, vil prøve at gå i spids, og kan eventuelt tage denne fra 4 Rare Magic, der til denne start har et kusk minus, da den bliver trænerkøt. Og derfra er det selvfølgelig hesten at slå for de andre. Kan dog også få svar fra 3 Black White Z.S. der ligeledes kommer fra det italienske, og har vist super form. Formen bør også være begyndt at indfinde sig på 2 Claw, der her kommer ud uden sko. Senest fik de en fin gennemkøring, hvor den gik de sidste 1000m på en 12-tid. Skrællen kan være 7 Comes with Age så meget flot ud den sidste gang. Der var også gode rapporter på vallakken inden den start og med et rygløb i en god slagposition her, kan denne godt skrælle til. Træner Stefan P. Pettersson har desuden god staldform.

Ranking: A:6,3,2 B:7,4,5 C:1,8,9

V64-5 2140m auto
1 Best Ofdream Trio
har virkelig imponeret i det svenske, efter at været kommet fra italien. Erik Killingbo har her virkelig fået en ny stjernetraver. Der står lutter et- og to- taller på kontoen. Dvs. hesten har aldrig været ringere end nr. to… Senest gik den som flot som toér efter San Moteur, og Best ofdream Trio så fuldtanket ud over målstregen på 9.6. For to starter siden vandt den over 2140m, fra 12 sporet over bl.a. Amalencius B.B. på 12-tid rent. Her tager den med stor sandsynlighed spidsen, og så er løbet ovre. Værst imod er 6 Mister Herkules, som senest fik overstået sin sæsondebut, der nemt vandt et billigt løb i et lille felt fra spids. Tror dog ikke ekvipagen når spids her, og så skal de vinde den tunge vej, hvilket jeg ikke tror den gør imod Best Ofdream Trio, kun et garderingstreg eller son stærk lås.

Ranking:A:2 B:6 C:3,5,4,7,8,2

V64-6 2640m volt
14 Vae Victis Club
er en yderst dygtig otteåring, der nu gerne vil rette op på sidste års ringe sæson. Hesten kommer ud, uden sko, ligesom distancen tæller til hestens fordel. Hvis den bare holder sig i den rigtige gangart, burde den kunne ned-spurte de fleste over opløbet. 3 Ups Face står godt inde i løbet, og har vist stor kapacitet ved flere lejligheder før. Hesten debuterer nu under ledelse af talentfulde Elin Dalegård og hun virker meget glad for sin nytilkomne i intervallerne. Selvom træneren ikke er alt for optimistisk i Ups Faces første start for hende, er der flere spørgsmålstegn omkring flere af konkurrenterne, der gør den 6-årige ekstra interessant ud fra disse antagelser. 6 King of Everything holdt godt fra spidsen senest, og virker til at tage løbende på ret sæt, efter en skade. Klarer normalt distancen godt, skal bestemt med ved yderligere gardering.

Ranking:A:14 B:3,6,8,1,4,11 C:13,15,9,7,5,12,2,10

Husk at spil med i vores andelsspil via Derby25, det koster kun 75,- pr. andel. Vi laver andelsspillet ud fra budget, samt vores travtips & analyser herover.

V64 Forslag

Reduceret system med 2/4 i både a og b-gruppen, samt U-tegn:

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider