Søg
Close this search box.

V75 Mantorp 8/1-22

Lørdagens V75 køres på Mantorp Travbane, Mantorps opløb er et af de kortere i Sverige, da det kun måler 177 meter.

Husk at spil med i vores V75 Andelspil her, det koster kun 75 kr. pr. andel.

V75 Analyser & Rankings

V75-1 2640m auto
8 Champ Lane
er en seksårig, der altid har vist et højt niveau, og som fireårig var han ude i finalen i derbyet og blev nummer fire. I sidste start stod de med et hårdt bagspor, som reducerede chancerne for sejr. I dag har de heller ikke været heldige med sporlotteriet, men Champ Lane kan åbne og der forventes fuld fart fra start herfra. Kommer ekvipagen helt til spids, da vil det være hesten, der skal slås for de andre.

7 Chestnut Bojje var ude i Sylvesterloppet i løbet af nytårsaften, men galopperede den gang en fremtrædende placering væk. Det virkede her som om hesten ikke var specielt glad for den meget regnvåde bane, så jeg ligger ikke så meget i det. Hesten besidder nemlig høj kapacitet, og den elsker de længere distancer. Hesten viste desuden topform inden den sidste optræden, og formen burde stadig være intakt.

Nævner også 4 Image Rapida som nu har tre løb i kroppen efter en længere pause. Det har resulteret i to andenpladser og én sejr. Har her fået et fint spor, og burde kunne sidde fint med fremme fra start. Den længere distance skal ses som et plus, og ved yderligere gardering bør Image Rapida ikke ignoreres.

Ranking: A:8,7 B:4,1,6,5,9,11 C:3,10,12

V75-2 2140m volt
9 Oskar af Sand
er en femåring, der har startet sin karriere med imponerende syv sejre i træk, men måtte senest se sig besejret for første gang, til sit forsvar skal det siges, at hesten havde pauset inden den start, men var klart godkendt. Dem han blev besejret af var ingen ringere end I can Steel og Jano di Quattro. Nu med et løb i kroppen skal formkurven være rykket lidt fremad. Udgangsporet er okay og uden alt for meget bøvl undervejs vil han være at finde på målfotoet.

8 Point To Point har virkelig rykket op i løbet af efteråret/vinteren. Det virker simpelthen som om, at hesten er i en stærk udviklingsfase, hvor vi virkelig skal i gang med at tage Torbjörn Maltessons løber her meget seriøst. Fra en spændende startposition i volten kan vi gå ud fra, at ekvipagen finder en fin position fra start, hvilket burde betyde, at mandskabet igen stræber efter en plads i vindercirklen. Hesten er pt. kun streget til 6%, hvilket er ALT for lidt.

Nævner også 7 Danilo H.B. som vandt let i det sidste løb og måske har fundet formen nu efter ikke at have præsteret på toppen i et stykke tid. Udgangspositionen er også spændende og skulle Johan Untersteiner ramme starten, burde ekvipagen have en god chance for at sidde i spidsen, og herfra er der altid en god chance for sejr.

Ranking: A:9,8 B:7,1,12,6,10 C:4,5,2,6,3,11

V75-3 2140m auto
7 Disco Volante
trives normalt om vinteren og vi har tidligere haft succes med at holde hesten som et godt og sikkert holdepunkt. Men Disco Volante har ikke fået det til at fungere hidtil, men mon ikke det snart kommer. Han kan åbne som et lyn det første stykke og trives også, når han kommer til at være i fronten. Selv med spor 7 bagom bilen, ser jeg Disco Volante som hesten der er i spids efter lidt tid. Mantorp har et kort opløb og skulle Ulf Ohlsson som sidder i sulkyen nå helt til spids, bliver det ekvipagen svær at plukke ned.

6 Lucifer Lane kan også åbne godt fra start, men jeg tror dog ikke at de kan holde Disco Volante. Formen på Lucifer Lane har været god længe og er en given udfordre i løbet, specielt hvis de kan holde Disco Volante, og selv tage spidsen, da vil meget være vundet.

Vil også nævne 4 Snowstorm Hanover, der nu har været i træning hos Daniel Redén i kort tid, og som i sidste start viste topform, da de blev nummer to efter Gareth Boko i Guldfinalen. Udgangsporet passer godt og med lidt klap undervejs i dag vil han fælde mange til sidst.

Placering: A:7,6 B:4,1,3,11 C:9,5,2,8,10

V75-4 2140m volt
2 Chantal Jet
er en fire-årig hoppe, der møder hård modstand næsten hver eneste start. I den sidste start viste Chantal Jet, at hun kan arbejde meget selv, da hun klarede sig godt fra dødens. Chantal Jet er min spidsfavorit, og når hun er i den position, vil hun kunne bide godt fra sig. Stefan P Persson er optimistisk omkring dagens start, og dette bliver min førstehest i et eller åbent løb.

5 Nikita Vrijthout kommer med god form og har stået for to skarpe afslutninger i de seneste løb og står på tur for en sejr. Hesten er normalt hurtig fra start, men spor fem i volten er jo ikke det bedste, men skulle Rikard N Skoglund finde den rigtige rejse til hende i dag, bliver hendes afslutning svær at modstå.

Nævner også 15 Florist, der her står med 40 meters tillæg til de førnævnte heste. Viste drabelig form for to starter siden, da hesten vandt på 11,3 1640 meter foran heste som Nero Maximus og Hurricane River. Og sidst sad man bom fast, da man overlod spidsen til Eenymeenyminymoedk. Kan med det rigtige løbsforløb smadre disse over opløbet, da denne står for klassen i dette felt.

Ranking: A:2,5,15 B:8,3,13,12 C:11,4,6,9,7,10,1,14

V75-5 1640m auto
2 Global Virgin
imponerede stort i sidste start da hun kom hurtigt i mål på 1.11 de sidste 600m og vandt overlegent. Hesten viste, at den sagtens kunne trave hurtigt med sko, hvilket var et spørgsmålstegn inden, da den havde højnet sig markent uden sko. Med formen i top starter Global Virgin nu fra en perfekt startspor. Kusken Magnus Jakobsson kan vælge hvilken taktik der er bedst i dag, hun kan også åbne hurtigt, men der er mange starthurtige ekvipager til start, og der vil nok være lidt spidskørsel. Derfor tænker jeg at kusken vælge en roligere start, for at finde en god ryg for så at gemme farten og smadre de andre til sidst.

3 Claw viste sidste gang, at han kan åbne hurtigt fra start og præsterede derefter en solid præstation hele løbet. Derefter vandt han let fra spids, og sigtet er sat til en gentagelse i dag. Kim Eriksson, der både træner og er kusk, mener også, at der ikke er nogen, der tager længde på ham fra start, hvis han åbner som senest. 

5 Bandit Frontline er også ekstrem starthurtig, og har her også fået en fint startspor. Spørgsmålet er om de når spidsen, og hvor meget der skal kæmpes for at nå den, da der er flere starthurtige indenfor, bl.a. 3 Claw – hvilket vil gavne vores tipsetter. Skal med ved gardering.

Ranking: A:2 B:3,5,10,4,7 C:1,9,6,11,12,8

V75-6 2140m volt
7 Kirsi Boko
kommer med en frisk sejr i bagagen, en sejr de tog på en god måde. I dag starter Kirsi Boko med spor et på tillæg, hvilket må anses for godt for hende. Örjan Kihlström, der sidder i vognen, sætter sig sjældent fast og formår han at finde vej ud i et andet spor i sædvanlig rækkefølge under løbet med Kirsi Boko, er der fart og kapacitet, der rækker langt. Ifølge træner Johan Untersteiner er alt godt hjemme i træningen inden dagens start.

10 Aurora Show var ude så sent som nytårsaften i et lignende løb. Da klarede hun sig godt og blev nummer to, men blev også hjulpet lidt af flere gallopper fra andre heste, så vejen frem blev nemmere. Skal have lidt tempo på løbet undervejs for at kunne slå til, og vil da dukke op på målfotoet.

Johan Untersteiner træner også 5 Machi, som er et spændende individ for fremtiden. Hun er lidt sen i udviklingen, men viste i sidste start god form og god kapacitet, da hun blev nummer to efter Ivory Am. For dem, der plukker flere heste, bør Machi ikke glemmes. Ligesom den velstammede 3 It´s a Girl. Det vil ikke være forkert at strege en hel del i dette løb.

Ranking: A:7,10,5,3 B:11,6,2,12,13 C:9,14,1,8,4

V75-7 2140m auto
4 Sweetman
havde i den seneste start bagspor, hvilket er et stort minus for hesten. Nu er der igen passende forhold med et fremspor. Ifølge træneren er der heller ingen fare for, at formen er aftagende, tværtimod. Her gælder det fuld fart fra start, og i min bog tager Sweetman spidsen her, og i den position har han siden slået hårdere heste, end hvad han møder i aften.

2 Four Guys Dream kommer med to sejre og en andenplads i de sidste tre starter. Han har også virkelig imponeret med sko på hovene. Four Guys Dream er i topform for dagen og starter i dag med et perfekt startspor. Han går dog op i klassen til dagens start og selvom Four Guys Dream har vist, at han har hævdet sig godt før, er det en faktor at have med sig. Tror at hesten havner udvendigt om Sweetmand, og vil skulle lave arbejdet i dødens, og skal derfor have en super dag, for at udmanøvre Sweetman her.

5 Racing Ribb kan også lægge godt fra sig i starten, uden at være en katapult. Han mødte bl.a. Mcgarret for tre starter siden og var hurtigere end denne, men uden at tage sig til spids. Tænker dog, at hesten kan have gode muligheder for at køre sig ned i ryg på Sweetman, og ligge lunt i det såkaldte vinderhul.

Ranking: A:4 B:2,5,10,1 C:3,8,7,9,6,11,12

Husk at spil med i vores V75 Andelspil her, det koster kun 75 kr. pr. andel.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider