Søg
Close this search box.

V86 Jägersro og Solvalla 5/1-22

V86 køres denne onsdag på Jägersro og Solvalla, og du kan spille med i vores V86 Andelspil her. Det koster kun 75 kr. pr. andel.

Herunder finder du vores analyser og rankings af dagens løb.

V86

V86 Analyse og Rankings

V86-1 2140m Volt – Jägersro
7 MT Oscar
har her fået et fint springspor, og burde derfor kunne udnytte dette til at sidde godt fra starten og eventuelt i spids. Mika Forss er blevet bedre og bedre til voltstart, og han prikkede starten perfekt fra sit springspor senest med Astrum for blot et par dage siden på V75. Jeg tror og håber, at han også rammer starten nu og formår at komme forbi 1 Nero Maximus og derfra finde spidsen. Herfra vil det såklart være hesten at slå.

1 Nero Maximus var jeg lidt skuffet over sidst, da han faldt fra spids over kort afstand mod Florist, som var meget god på dagen. Han har haft tre løb i kroppen nu efter en pause og topformen burde derfor være ved at være der. Conrad Lugauer vil selvfølgelig gøre et seriøst forsøg på at holde spidsen fra spor 1 i volten. Uanset hvad vil han få en god tur på inderbanen og konkurrerer han i toppen, vil han være at finde på målfotoet.

9 Staro Leonardo er i topform for dagen og har vundet fire af sine seneste fem løb. Jeg synes, han er bedst uden sko, men han vandt dog med sko sidst og viste derfor at dette ikke er noget problem. Nu er der hårdere modstand, og at tage tyve meter ind på MT Oscar og Nero Maximus på mellemdistance er bestemt ikke nemt, men hvis det lige klapper, da kan han godt vinde, og skal bestemt med på kuponen.

Ranking A:7,1 B:9,10,2,4 C:11,5,8,3,13,6,12

V86-2 1640m Auto – Solvalla
7 Heloise Am
får nu Örjan Kihlström i sulkyen igen, hvilket er et klart plus. Som jeg læser løbet, da vil Kattis J. Boko nok komme til spids, men hun kan blive udfordret det første stykke af 1 Your Dreamlove som er blevet hurtigere fra start og det kan koste at komme i spidsen for begge heste. Og med noget spidskørsel og tempo, kan Heloise Am nedsprinte de fleste over opløbet. Min førstehest.

5 Kattis J.Boko får Jorma Kontio i sulkyen nu, og planen er selvfølgelig at føre dette løb fra start til slut med denne hurtige starthest. Der kan dog komme svar fra indersporet, som omtalt ovenover, men kommer ekvipagen til spids uden at det koster for meget, bliver de selvfølgelig svære at modstå. Hun har taget spidsen otte gange, hvilket har resulteret i fem sejre, og distancen er desuden den rigtige.

6 J.J Another Vinn er endnu en hest, der vil have gavn af hårdt tempo og spidskørsel. Hesten er stærk og kan også selv gøre en del arbejde, og har mødt en del hård modstand på det seneste, og er given på min kupon.

Ranking A:7,5 B:6,1,2 C:4,3,8

V86-3 2640m Auto – Jägersro
1 Piemonte
galopperede i debuten på svensk jord for Joakim Lövgren, men indtrykket i starten herefter var så meget desto bedre, da han vandt på den aktuelle distance efter at have gået 1.09,4 på de sidste 800 meter. Det så ud til at det er en hest der har det lille ekstra og han står for klassen i feltet, men indersporet kan være en fare og jeg vil derfor gardere.

6 Le Piment, kom ud efter en løbspause på 4 måneder sidste, og det løb må derfor have gjort godt, og formen burde være fremflyttet til dette løb. Hesten blev nummer tre i samme løb som Mafioso Lynx sidste gang, men med en klart hårdere tur rundt. Er ingen raket fra start, men har styrken som sit våben, er min andenhest.

2 Mafioso Lynx kommer med en frisk V75-sejr i bagagen. Han åbnede hurtigt bag bilen dengang, men gad ikke tage imod Gliding Angel, men nøjedes med et løb i ryggen af ​​føreren. Han fik dog hul og forlod indersporet lige før opløbet og gik ud via tredje spor og kunne kæmpe sig forbi det sidste stykke. Nu vil du sikkert prøve i spidsen, og herfra skal de selvfølgelig ikke nonchaleres helt ved yderligere gardering.

Ranking A:1,6 B:2,3 C:9,8,10,5,12,11,7,4

V86-4 2140m Auto – Solvalla
4 Ruger
ser ud til at være af den rigtige slags og er under udvikling og han har bestemt ikke vundet sit sidste løb. Han har to sejre i træk nu efter hvile og vandt trods galop i næstsidst. Modstanden er passende, og hvis han går fejlfrit, bør det være en god mulighed for at nå føringen, og så bør det være en fin god chance. Men modstanden er dog også blvet bedre, og til de nuværende 39%, er det såklart en hest jeg vil gardere.

10 Hobart har papirerne i orden med Bold Eagle som far. Han har set klart forbedret ud nu efter pausen og ser ud til at begynde at forstå, hvad det handler om. I næstsidste løb sluttede han positivt som tredje og sidste gang var han meget solid i karrierens første sejr. Det ligner en hest, der kan tåle en del arbejde undervejs og er den lige så god som sidst, er det en tidlig udfordre til sejren.

9 Sun’s Ambitious er også en fin hest, der dog galopperede i sidste sving i sidste løb, og det siges fra stalden, at han er lidt følsom over for det stykke, men de har lavet nogle ændringer, der får dem til at tro, at han vil klare sig bedre nu.De vil fortsætte med den amerikanske vogn, som han ser ud til at nyde at trave med.

Ranking A:4,10,9 B:5,1,2,7 C:6,11,8

V86-5 2140m Volt – Jägersro
12 Eight Hour
galopperede tidligt i finalen af ​​Diamantstoet sidst, men har vist god form før det og vandt på V75 i et forsøg på at blot diamantsto forsøg. Dette er uden tvivl feltets bedste hest. Spørgsmålet er dog hvor den havner fra det lukkede startspor. Men får den et nogenlunde løb går hun altid hele vejen til mål. Min førstehest.

11 Princess Kloster står med et fint springspor og burde derfor finde en god position fra start. Hun har tidligere åbnet hurtigt fra springspor før, og det er ikke umuligt, at Peter Untersteiner kan være fremme tidligt og overtage spids, og herfra vil de selvfølgelig skulle regnes.

9 Emma Häggenäs gik som lyn og torden for to starter siden, men var ikke som bedst i sidste løb og er ujævn i sine præstationer, men hvis hun er lige så god som næstsidste gang, da hun blev nummer to trods hårdt arbejde i forsøget på diamantstoet, skal hun helt klart regnes med nu.

Rankings A:12,11 B:9,13,10 C:7,5,8,4,1,6,3,15,2,14

V86-6 2640m Volt – Solvalla
12 Balotelli Crown
synes jeg er en passende opposition nu. Han har ikke været den bedste til sidst, men der er forklaringer på, at han præsterede dårligere, da den havde døjet med nogle tænder, hvilket nu er i orden, og han virker glad og veltilpas hjemme i træningen. Han kan åbne godt fra start og vil kunne finde en god position med det samme her, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis han bare er den bedste her. Hesten er også mere vandt til at køre med almindelig vogn, hvilket er de nye regler vedr. voltstart, som er et plus i forhold til de værste konkurrenter.

7 Global Unspoked var ikke startet i ti måneder, da han gjorde comeback den 17/12 og var positiv som tredje bag det vindende Twinkle Face. Sidste gang sad han for langt tilbage i køen i et løb over lang distance og kom aldrig ind i kampen. Nu er han dog tvunget til at konkurrere med en almindelig vogn med de nye regler omkring voltstart og det kan ses som et minus, fordi han normalt kører med amerikansk.

10 Zinco Jet er en god og flot hest, der går over alle distancer. Han er skarp i ryggen og kan få en fin tur fra denne position. Han kan gøre noget hårdt arbejde selv, hvis det er nødvendigt. Minus at han ikke kan konkurrere i en amerikansk sulky, men han skal tælles tidligt alligevel. Jeg ser ingen på forreste volte, der vil kunne køre med om sejren.

Ranking A:12 B:7,10 C:3,6,11,9,1,2,5,4,8

V86-7 2640m Auto – Jägersro
1 Hannibal Face
er ret kvik fra start, og er en hest der vokser et par klasser i spidsen. Hesten har faktisk taget alle sejrene fra den position og starten kan dermed være direkte afgørende for løbets afslutning. Han vandt med sko på hovene på 1.11,6 over mellemdistance fra spids den 26. september, og lignende præstationer har inge af konkurrenter præsteret. Han skulle være godt forberedt til dette løb, fordi de ønskede at starte i Sylvester-løbet, hvor de dog ikke fik en plads. Hvis han formår at forsvare sit inderspor fra start, skal det være en topchance for at vinde.

9 Hilltop Hawk har tidligere stået for et par solide afslutninger og det ville gavne hesten, hvis tempoet er højt oppe foran. Lang distance er nok et lille minus, men hvis han får et fint løb i rygge kan han meget vel speede alle ned over opløbet. Ved gardering af favoritten.

5 Protector Tile vil nok prøve at udfordre Hannibal Face om spidsen. Er han i orden til dette løb, da er dette en rigtig god hest, der også kan gøre noget arbejde undervejs. Han har ikke startet over den lange distance særlig tit, men jeg tænker ikke det er et minus, da hesten er stærk.

Ranking: A:1 B:9,5,3 C:7,10,8,4,6,11,2,12

V86-8 2640m Auto – Solvalla
13 Vice Versa Diamant
er løbets bedste hest og har ingen problemer med at klare opgaven over den lange distance, og i en galopfri udgave, ja da vinder vallakken dette løb. Men, han har to galopper i træk og virker usikker, og at han også skal konkurrere med sko er et andet minus. Jorma Kontio forsøger bestemt at rykke frem tidligt i løbet, men der kan være problemer, når han bliver tvunget til at gå ud i sporene, og det kan betale sig at gardere hvis man har råd.

7 Cassius Ima trives over de længere distancer og har kørt mod bedre heste end dette. Han var god i comebacket sidst uden at være med i nogen sejrskamp, ​​men han burde være kommet videre med det løb i kroppen, og nu er det hans sæson. Kan være overraskelsen i løbet, hvis favoritten svigter.

1 En Candy Till er en finsk gæst, der kan være svær at sætte ind i løbet, men han sad fast med en masse sparet sidste gang hjemme i Finland i et lidt hårdere selskab. Inden da havde han vundet 6 af 9 løb under ledelse af Iikka Nurmonen.

Ranking: A:13 B:7,1,9,14 C:11,3,5,10,12,4,15

V86 Forslag

V86 Forslag 1 – Jägersro og Solvalla 5/1
V86-1: 1,2,4,7,9,10
V86-2: 1,2,5,6,7
V86-3: 1,6
V86-4: 1,2,4,5,9,10
V86-5: 9,11,12,13
V86-6: 7,10,12
V86-7: *1 Hannibal face
V86-8: *13 Vice Versa Diamant

4320 Rækker x 0,25 = 1.080 Kr.

V86 Forslag 2 – Jägersro og Solvalla 5/1
V86-1: 1,7
V86-2: *7 Heloise Am
V86-3: 1,2,3,6
V86-4: 1,2,4,5,9,10
V86-5: *12 Eight Hour
V86-6: 7,10,12
V86-7: 1,3,5,9
V86-8: 1,7,9,13,14

2880 Rækker x 0,25 = 720 Kr.

Husk at spil med i vores V86 Andelspil her. Det koster kun 75 kr. pr. andel.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider