Søg
Close this search box.

V75 Örebro 29/12-21

Winter Burst fortsætter denne aften med løb fra Örebro, og vi fortsætter jagten på de syv rigtige.

V75 Andelspil

Spil meget gerne med i vores andelspil på Derb25 her.

Vi har jo stort set hele året igennem haft mindst én topgevinst om ugen på enten V64, V86 eller V75, og vi har haft en tørke på vores andelspil den seneste tid, hvilket har resulteret i mandefald, i de andele der bliver købt, desværre.

Håber du/i vil være med, da det er lidt sjovere jo flere vi er sammen, og så undgår vi også det der skete tidligere, hvor vi manglede penge i puljen og måtte skære systemet helt ind til benet, og hvor vi derme gik glip af 1,8 million i gevinster tidligere på året.

Det er lidt sjovere, at lave disse analyser efter grundigt forarbejde, for så at vi sammen kan tage en god gevinst hjem sammen. Husk, at alt på Odds-Betting.dk, bliver lavet uden løn og er 100% frivillig.

Vi har sat andelsprisen ned til kun 75 kr., så vi håber der er flere der vil være med. Der er kun 30 andele til salg. Køb din andel her.

V75 Forslag

Dagens spil analyser bliver lige lidt kortere end normalt, og vi ligger herunder vores forslag til dagens V75.

Forslag til heste der muligvis kan være gode holdepunkter for dig på din V75 kupon:

V75-3 – To heste stikker ud her, 7 Edibear er i topform på dagen, og kommer med flere gode præstationer, samt 4 Down Under, der nok er feltets bedste hest, men præsterede lidt under niveau sidst, men vi giver den en cahnce til her. Stærk lås på 4 og 7.

V75-44 Digital Lucky kan vinde løbet fra alle positioner. Han møder et par stærke konkurrenter og fik et lukket spor her, men det finder Örjan normalt ud af i situationer som denne, men det er selvfølgelig ikke givet. Distancen er et plus, og hesten har vist, at han kan klare at lave noget undervejs. En fin sikker på de mindre systemer.

V75-61 Donna Summer åbner hurtigt fra start og i sidste løb var de også spids og slut. Victor sigter bestemt efter en gentagelse denne gang og hun er nok ikke ringere stillet af, at distancen er lidt kortere. Hun møder lidt hårdere modstand denne gang, men planen er spids og slut. Værst imod er 15 Crashed Eggs på tillægsvolten, hesten er i topform for dagen. Kan være en fin lås også imellem disse to.

V75-76 Billy Idol så i sidste start ud til at være på vej mod den anden sejr i træk fra spids, men han måtte til sidst give sig, det sidste stykke mod en snigkørt konkurrent. Billy Idol er hurtigt væk fra start, og med Jorma Kontio i vognen er ekvipagen igen den sandsynlige leder af løbet, og når de først er i den position, er dette hesten at slå for de andre. Bliver der tempo, åbner det op for hestene på bagspor, og her anbefaler jeg at man tager 10 Habrik Am med på kuponen, og endnu en stærk lås.

V75 Tips Forslag Örebro Onsdag 29/12
V75-1: 2,4,8,9
V75-2: 3,4,5,6,7,9,12
V75-3: 4,7
V75-4: 2,4,6,10,13
V75-5: 2,5,9,10
V75-6: 1,15
V75-7: 6,10

4480 Rækker x 0,50 = 2.240 Kr.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider