Søg
Close this search box.

V75 Skive 28/12-21

Så rammer V75 Winter Burst Danmark, nærmere bestemt Skive Travbane denne tirsdag, og det har vi alle set frem til. Dejligt, at vi har denne slutning på året med de mange V75 løb i Sverige, Norge og Danmark.

Husk at spil med i vores V75 Andelspil til Skive, hver andel koster kun 125 kr., og der er kun 30 stk. til salg, så husk at få købt din inden de er udsolgt.

Herunder finder du vores travtips til dagens V75 på Skive Travbane.

V75 Travtips Skive – Danmark 28/12-21

V75-1 2060m auto
5 Eros Zola
har haft en flot sæson med mange toppræstationer, men han har kikset i de to sidste starter, og det skal Flemming Jensen nu prøve at lave om på. De sidste gange har den – efter sejrene i Taroks Mindeløb – været matchet i den svenske bronzedivision, og senest fik han dødens efter en 08-åbning og holdt til udgangen af sidste sving. Han svigtede som 10:10-favorit sidst han startede i Skive, men vandt i forrige start her på banen på sikker vis i Grand Circle Consolation på en lav 13-tid over fuld distance. Kommer her ud i et felt han burde kunne håndtere.

3 Enjoy The Game vil have tempo på det løb her hele vejen. Han har også været med og kriges med nogle af landets bedste heste i mange starter, hvor den jo var placeret i mange af årgangsløbene bag Extreme og co. Han viste total topform efter fejl i spidskamp på NFT for tre starter siden, og den har matchet Eros Zola før i årgangssammenhæng. Skal med ved gardering af favoritten Eroz Zola.

1 Aros Line er starthurtig, og jeg tænker at taktikken er at gå i spids, for så at slippe til Eros Zola, og så ligge i vinderhullet. Aros gik flot ved sejren foran Express A P på sidste løbsdag den 18. december, og hesten er netop handlet til Kim Madsen i Århus, der tager hesten med hjem efter løbene i dag.

Ranking: A:5 B:3,1,4 C:9,6,7,2,8

V75-2 2000m volt
Her er det finalen af hoppeløbsserien Julestjernen, hvor vi efter seks indledende afdelinger skal se hvilken ekvipage, der løber med førstepræmien.

1 Gazelle Di Damgård har haft svære startspor længe, og nu har den så fået indersporet på første volte og hun kan meget vel føre dette løb fra start til mål. Hesten har god fartressourcer, hvilket den også viste da den vandt på en 15-tid i Odense 26/11. Gør den et lignende løb her, kan den være svær for de andre at fange.

10 Tour Eiffel er en rigtig kriger som få, og den tåler noget arbejde, og at blive sendt fremad med det samme, hvis tempoet daler foran. Hun gik forrygende sidst efter en voldsom fart i spidsen, og selvom B G Pastor Jonte og Enjoy Banker gik forbi i slutfasen, var det den jernhårde lady, der skabte løbet. Men at hente 40m er aldrig let.

9 Come On Party fik et til løb i kroppen i forbindelse med andenpladsen til F The Big New, der sad i spidsen hele vejen i Aalborg. Topformen burde være tæt på nu med to starter indenfor kort tid, og må på alle seriøse kuponer.

Ranking: A:1,10,9 B:12,5,11 C:4,7,8,3,6,2

V75-3 2060m auto
3 Rossi Garline
har haft flere dårlige startspor på det senste, men han gik jo forrygende på Derbydagen, hvor den efter en udvendig rejse kunne gå frem på opløbet og tage en flot sejr. Nu er startsporet meget bedre, og Flemming Jensen kunne ikke drømme om at melde hesten i dette løb, hvis ikke den har vist form i træningen. Vores førstehest.

1 Son Of Sizzling kan nok ikke udnytte det fine startspor, men hvis de bare kommer til at ligge i vinderhullet, så er der ét spor open strech på Skive til at aflutte, og Son of Sizzling har en superafslutning, hvis tempoet bliver højt. Son of Sizzling virker til at være i god form, og vandt senest en flot sejr på Jägersro foran Osborn Trot.

4 Emmett Downs vil elske hvis tempoet bliver en tand for opskruet. Han er råstærk og vil komme ind i legen nøjagtig som på Fyn i søndags, hvor den først afgjorde løbet på opløbet, da konkurrenterne var møre efter en hård åbning. Jeppe Juel kører igen ud med vinderchance her.

Ranking: A:3,1,4 B:9,2,5 C:7,6,10,12,11,8

V75-4 1600m auto
4 Futteflagfis
gik senest et flot løb, efter en længere løbspause, hvor den vandt her på Skive i overlegen stil. Og fulgte Stonefire U S, First Blood og Frodo Cash til dørs i forrige start på Fyn. Det er en hest under udvikling og den vil også i dette løb være min førstehest, selvom modstanden igen er ganske hård.

8 Honesty S har efter sejre på stribe været forsøgt i endnu hårdere klasse på svenske baner, og det har også været positivt i de fleste starter. Her kunne startsporet være bedre, men kapacitetet er høj nok til at kunne gøre sig gældene her alligevel.

Det er spændende med Jeppe Juel til at køre 3 Frisk i dette løb. Hesten har haft usle startspor længe, og har heller ikke decideret overbevist. Nu har den til gengæld muligheden for at få et løb i inderbanen helt fremme i feltet, og så kan der være helt andre boller på suppen. Den er en spændende chance, hvis alt flasker sig.

Ranking: A:4,8 B:3,7,12 C:1,6,2,5,9,10,11

V75-5 2950m volt
11 Andre Ward
vi er alle bekendte med Andre Ward, og ved at denne hest er rigtig god, når den fungerer som allerbedst, og den kommer lige som flere af Flemming Jensens startheste på dagen efter en mindre løbspause. Vi ved dog af erfaring, at det aldrig betyder det helt store for formen på hestene, for de meldes næsten aldrig til start inden de har vist rigeligt i træningen. Vores førstehest.

13 Chablis er godt bekendt med disse stayer løb. De dage han får et godt rygløb fremme i feltet, kan den selv gå ud og gå en flot omgang i sporene, og des højere tempoet er undervejs des bedre bider spurten fra Chablis til slut.

4 Freiherr Faust vandt let som storfavorit senest, og det efter at have overtaget spidsen tidligt. Han holdt sikkert til mål på et halvsvært bane. Hesten ser ud til at have god kapacitet, og udvikler sig hele tiden. Nu skal Rene Kjær køre hesten, og han vil jo absolut gøre sit til at den flotte resultatrække opretholdes.

Ranking: A:11,13,4 B:3,8 C:12,9,2,5,10,7

V75-6 1600m auto
2 Tycoon Conway Hall
kommer nu ud efter løbspause, som mange af de andre af Flemming Jensens heste, og vi har været inde på, at dette plejer at betyde, de er klar til løb og i form. Inden pausen har hesten haft yderlige startspor i flere starter, og derfor har den ikke kunnet få spidsen, som er dens foretrukne position. Nu harhesten endeligt fået et godt spor denne gang, og har den form kan den føre fra start til mål.

5 Zaffiro Jet har været i Frankrig i en periode, uden det har kastet præmier af sig i den stenhårde konkurrence på Vincennes, men den er særdeles spændende at se tilbage på dansk grund igen. Inden Frankrig eventyret, vandt Zaffiro Jet en flot sejr på Lunden 17/10, foran gode heste som Inertial og Daytona. Skal såklart med på kuponen.

1 Wonderboy burde her kunne få et perfekt rygløb bag Tycoon Conway Hall, og der er jo Open Strech til rådighed. Afslutningen bag Slide So Easy og Bandit Brick senest var glimrende, så formen ser ud til at være i top.

Ranking: A:2,5 B:1,7,10,3 C:6,8,7,4,9

V75-7 1600m auto
Vi aflutter dagens V75 med endnu et sprinterløb.

5 B G Pastor Jonte kørers nu af Rene Kjær, og den viste absolut topform ved trods udvendig rejse de sidste 800 meter på Tour Eiffel, at gå frem og afvise Enjoy Banker i sejrsstriden. Det er her værd at bemærke, at Flemming Jensen vælger at køre 3 C You Again. Enten er dette fordi C You Again har større chance i løbet end BG Pastor Jonte, eller så er det fordi Jensen tager den hest der er sværest at køre, og jeg tror mest på de sidste.

2 Enjoy Banker var anden til B G Pastor Jonte senest, og har her også fået et perfekt startspor. Han kunne senset ikke nå frem til B G Pastor Jonte, men den gik godt og er normalt endnu bedre med dette startspor. Han førte fra start til mål i derbyweekenden, og det er ikke utænkeligt, at han kan gøre det igen her.

3 C You Again har vundet sine to sidste sejre med Flemming Jensen ved roret over dagens korte distance. En fra spids og en fra ryg, og ved begge lejligheder har den haft kræfter i behold. Flemming Jensen kommer med mange fine heste denne dag, og der er mange vinderchancer iblandt disse, og C You Again er en af dem.

Ranking: A:5,2 B:3,9,1,4 C:10,6,8,7,12,11

V75 Tips Forslag – Skive 28/12-21
V75-1: *5 Eros Zola
V75-2: 1,9,10,12
V75-3: 1,2,3,4,9
V75-4: 4,8
V75-5: 3,4,11,13
V75-6: 2,5
V75-7: 2,3,5,9

1280 Rækker x 0,50 = 640 Kr.

Husk at spil med i vores V75 Andelspil til Skive, hver andel koster kun 125 kr., og der er kun 30 stk. til salg, så husk at få købt din inden de er udsolgt.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider