Søg
Close this search box.

V75 Bjerke

V75 Andelspil

Spil meget gerne med i vores andelspil på Derb25 her.

Vi har jo stort set hele året igennem haft mindst én topgevinst om ugen på enten V64, V86 eller V75, og vi har haft en tørke på vores andelspil den seneste tid, hvilket har resulteret i mandefald, i de andele der bliver købt, desværre.

Håber du/i vil være med, da det er lidt sjovere jo flere vi er sammen, og så undgår vi også det der skete tidligere, hvor vi manglede penge i puljen og måtte skære systemet helt ind til benet, og hvor vi dermed gik glip af 1,8 million i gevinster tidligere på året.

Det er lidt sjovere, at lave disse analyser efter grundigt forarbejde, for så at vi sammen kan tage en god gevinst hjem sammen. Husk, at alt på Odds-Betting.dk, bliver lavet uden løn og er 100% frivillig.

Vi har sat andelsprisen ned til kun 75 kr., så vi håber der er flere der vil være med. Der er kun 30 andele til salg. Køb din andel her til V75 Bjerke her.

V75 Forslag – Bjerke

Dagens spil analyser bliver lige lidt kortere end normalt, og vi ligger herunder vores forslag til dagens V75.

Kort resumé af omgangene:

V75-1 – Frode Hamre sidder op bag favoritten 5 Dream Builder her. Vallakken har imponeret med to sejre på stribe, begge efter spids hele veien. Er spidsfavoritten igen her, og chancen for sejr er god, men streget til 65% på nuværende – vi garderer.

V75-29 Løkki Flaksa er den hest i feltet, der har bedste kapacitet, desværre for hesten har den galopperet i tre af sine sidste fire løb. Uden galop er dette hesten at slå for de andre.

V75-3 – 3 The Baron gjorde et flot løb sidst og landede på 11.2/1609m. Torsdag er det 2100 meter, men The Baron, har vel aldrig været bedre end nu. Vi doubler systemet med 7 Legend Act.

V75-4 – 2 Grisle Tore GL viste at formen er på plads, da han vandt på 23.3/1660m. Nu er det mellemdistancen det gælder og der er stærke udfordrere, bl.a. dem der starter med 20m tillæg. Vi tager flere heste med.

V75-5 – Den mest åbne omgang på dagens V75, hvor man nok bliver nødt til at gardere bredt. Vi tager 5 heste med på vores system.

V75-6 – 2 Stoletheshow har fundet et endnu højere kapacitet i Frode Hamre regi, og gået tre topløp nu. Blev to bag staldkameraten Ble Du Gers i sine to første løb, men fik sin velfortjente sejer sidst på Bjerke. Trods spor otte bag bilen og dødens underveis, gik den til overlegen sejr på stærke 11.8/1609m auto. Stor chance, men til de nuværende 75% , da garderer vi og doubler systemet med 6 Lionel og håber på overraskelsen.

V75-7 –  7 Brodway Don er en flot hest, der er hovedet højere end sine modstandere, og hvis han bare forbliver fejlfri, tror jeg, han vil vinde dette løb. Frode Hamre ved, at han har den bedste hest og rykker frem med det samme, og det er ikke umuligt, at han bliver sluppet til spidsen efter et stykke tid. Kan være en sikker på mindre systemer, men vi garderer dog og doubler systemet med 6 Dragonfly.

V75 Tips Forslag Bjerke Torsdag 30/12
V75-1: 2,4,5,6
V75-2: 4,6,9,10
V75-3: 3,7
V75-4: 1,2,5,8,9
V75-5: 3,4,5,7,12
V75-6: 2,6
V75-7: 6,7

3200 Rækker x 0,50 = 1600 Kr.

Spil sammen med os via vores Andelspil – Vi har sat andelsprisen ned til kun 75 kr., så vi håber der er flere der vil være med. Der er kun 30 Odds-Betting.dk andele til salg. Køb din andel her til V75 Bjerke her.

Held og lykke med spillet.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider