Søg
Close this search box.

V75 Momarken

V75 Winter Burst fortsætter med en V75 omgang fra Momarken i Norgeog her er det værd at bemærke, at det er på isbane, og ikke alle heste er vant til dette. 

Bemærk her, at der ikke er forbud at køre uden sko, som det er tilfældet i Sverige.

V75-Winterburst

Du kan spille med i vores V75 Andelspil til Momarken her, som er baseret på de spilforslag du finder herunder.

V75 Tips & Analyser Momarken

V75-1 2140m volt
2 Riva O.
har en god vinderchance her i første afdeling af V75. Denne hest en af ​​mange fra stalden Frode Hamre, der starter med en god vinderchance denne aften. For to starter siden var hun ude i et lignende løb som dette og vandt derefter fra spids. I den sidste start så klarede Riva O. sig godt efter selv at have gjort meget arbejde i sporene. Fra spor to i aften er hun igen den sandsynlige leder fra start og fra den position er chancen for sejr god. Det er dog ingen jeg vil gå fuldt ud på, men det kan være en komplementerende sikker.

10 Lucky Queen Soa er den fra tillæg, som har størst chance. Lucky Queen Soa mødte Hamres Riva O. for to starter siden (30/11). Den gang var Lucky Queen Soa ikke langt bagud i mål og i sidste start viste hun igen, at formen er god, da hun gik i mål med sparede kræfter. Må tidligt med på kuponen.

På første startvolte finder vi også 5 Secret Snap som også kan åbne godt fra start og på trods af spor fem i volten kan søge at få en fornuftig position med det samme. I de sidste to starter har Secret Snap siddet fast med kræfter over mål, og følelsen er, at det nu er tid til at dyste for alvor. Den dystede også i samme løb som de to ovennævnte heste og blev da tre.

Ranking: A:2 B:10,5,8 C:1,11,3,9,6,4

V75-2 2140m volt
Kaare Krosbys minneløp venter her i anden afdeling, som er et koldblodsløb.

3 Egge Jerven imponerede sidst og nu starter den fra første volte med tillæg til de værste konkurrenter, da kan denne lede hele vejen hjem igen. Hesten er den mindst erfarne i løbet, med sine kun tre starter, men det ligner en hest der har mere i sig, og med udviklingspotentiale, jeg ranker den først her.

5 Stjernelill er en treårig hoppe, der var tredje bag to gode heste (Sigve H.R. vandt) i det seneste løb og er under god udvikling. Hoppen er bedre end resultatrækken, og har været uheldig og galopperet mange penge væk. Fejlede desuden en mulig sejer væk i Oaks-kvalifiseringen næst sidst. Holder den bare travet, kan denne sagtens vinde. Skal med på seriøse kuponer.

11 Hauk Viktor er staldkammerat til nævnte Sigve H.R., og Høitomt har udtalt at Hauk Viktor er den bedre af disse to – og at det var langt fra tomt på tanken sidst. Er nok bedste hest i feltet, men det må løse sig herfra dobbelt tillæg. Ifølge træneren, tror han dog på, at han bliver endnu bedre bagfra i aften. Hauk Viktor har otte sejre på 14 starter og har en høj kapacitet. 

A:3,5,11 B:8,4,15,7 C:10,13,9,1,6,14,2,12

V75-3 2140m auto
2 Le Rapide
har nu fået to løb i kroppen efter 4-5 måneders hvile og formtoppen må nærmer sig. I sidste start viste han god attitude, da han det sidste stykke bankede 7 Bad Nite Call Saul af. Le Rapide kan også hurtigt åbne det første stykke og er en given linje på kuponen.

4 Strong Case kommer med god form og har stået for flere gode præstationer på det seneste. I den seneste start sad de fast med sparede kræfter lidt bagud, men stilen var tiltalende. Strong Case kan åbne hurtigt fra start og burde dermed sidder fint med fra start.

Da jeg har på fornemmelsen, at der godt kan blive lidt tempo oppe foran, da både 1 Mikkel H.R., og de ovenævnte heste, er starthurtige – og måske vil der blive lidt spidskørsel, dette vil med sikkerhed gavne min luring 11 Orlando G.M., der kun er spillet til 5% på nuværende. Lars Anvar Kollen fortæller at hesten føles god nu, efter den har været igennem en lille down-periode. Galopperede bort en 3-4 plads mod bedre hester fordi han var lidt for hård med ham. Tilbage i form og mod riktig modstand nu, da skal denne med på alle seriøse kuponer.

Rangering: A:2 B:4,1,11,8,7 C:5,6,9,3,10

V75-4 2140m auto
3 Avonaco
gjorde comeback under ny regi Bjørn Larsen i det sidste løb, og tog en enkelt sejr, efter at have først fra start til slut. I betragtning af at hesten ikke havde startet i lang tid, forventer jeg en endnu bedre præstation i aften og i betragtning af at Avonaco er hurtig fra start og det er derfor hesten at slå for de andre. Med seks starter inde i vesten er man dog uerfaren og som storfavorit på V75 er det en favorit man skal gardere.

2 Jeriko BR kommer med en form, der er bedre end det, der kan læses af programmet. For to starter siden holdt han godt fra ydersiden af ​​føreren og i sidste start gik det skævt fra start, men Jeriko BR gik godt i baggrunden. I aften sidder han perfekt i andet spor fra start og er en tidligt streg på kuponen.

12 Lucky Strongbow startede sin karrieren lovende, men har været længe borte. Men hesten så meget flot ud i comebacket, hvor den sad fast med sparede kræfter og løser det seg bare fra et kedelig spor er han med på målfotoet.

Rangering: A:3 B:2,12,5,8,6 C:

V75-5 1640m volt
1 Todin
har umiddelbart en passende opgave foran sig i aftenens løb. I den sidste start holdt han stærkt udvendigt førende uden at være på toppen. Inden da har Todin tre sejre i træk på kontoen, som alle er hentet fra spids. Træner Killingmo er optimistisk og mener, at dette burde være en god chance for hans hest. Todin er den sandsynlige leder af løbet igen, og over optimal sprintdistance skal han ses med en god chance for at vinde igen. Men til hele 62% på nuværende synes jeg det er alt for meget, og jeg har en rigtig god feeling for en af tillægshestene.

På 20m. tillæg starter nemlig den tredobbelte millionær 11 Troll Solden, som mange nok husker fra Unionskampen på Färjestadt i september, hvor Troll Solden blev nummer to bagved Tangen Haap. Havde Tangen Haap startet på tillæg, ville den nok været streget 80%. Men til de nuværende 19% er det en meget tiltalende procent for Troll Solden. Hesten har f.eks. løbet under 1.20 to gange i 2020, og gør den tilnærmelsesvist det igen, vil den vinde med mere end 50 meter her.

2 Tangen Trygg som stod for en meget flot ophentning senest bag Todin i sidste start. Til aftenens start burde formkurven fortsat pege opad og holder man sig samtidig til trav hele vejen, vil man kunne give favoritten en kamp i aften. Denne hest besidder meget gode fartressourcer til klassen, og hvis den skulle finde vej ned i spidsen her vil overraskelsen være en realitet.

Ranking: A:11 B:1,2,5,4,6,7 C:8,10,9,3

V75-6 1640m auto
6 Six O’Clock News
er konsekvent og sikker i sine præstationer, og træner Frode Hamre meddeler, at han efter den seneste start har skærpet Six O’Clock News op inden aftenens løb. Six O’Clock News trives bedst, når han kommer til at være i fronten, så vi kan forvente en offensiv tilgang fra start og bliver mit klare førstevalg i denne afdeling.

9 Jaipur BR er en god vinderhest, der har vundet syv løb i år og er god i klassen. Han har været syg siden sidste start, hvilket selvfølgelig er et spørgsmålstegn rent formmæssigt og det er også en lille ulempe, at det er bagspor. Formen er et spørgsmålsteg, men dette er en hest der ikke kan ignoreres, hvis man vælger at gardere løbet.

Nævner også 2 Greed kommer med god form. Jeg tror ikke det bliver spids, i hvert fald ikke først, da jeg tror 1 Quickstep O. tager denne indledningsvist. Men med det fine spor, skal denne med ved gardering af løbet.

Rangering: A:6 B:9,2,1 C:8,4,7,5,10,3

V75-7 2640m volt
I den afsluttende afdeling, ser det ud til at blive en kamp mellem to heste.

9 Super Winner blev nummer tre i det norske Travderby for tre starter siden og har siden da fortsat vist god form med flere gode præstationer. Som jeg ser løbet, da vil Super Winner være hurtigere væk fra start end den værste modstander 12 Hulken Sisu og vil derfor være den af ​​de to, der får det bedre løb. Derfor ranker jeg denne først.

12 Hulk Sisu er en rigtig flot hest at hvile øjnene på og har desuden en meget høj kapacitet. I sidste start viste han stor styrke, men fik ikke auktionen til fuldt ud at matche balancen uden sko. Nu er skoene på igen og Frode Hamres fireåring har nok løbets højeste kapacitet. Men sporet gør opgaven svær, og han skal nok klare en del hårdt arbejde på egen hånd i aften. 

Ranking: A:9,12 B:8,6,11,15 C:1,14,5,3,13,4,10,2

V75 Tips Forslag – Momarken 27/12-21
V75-1: 2,5,8,10
V75-2: 3,4,5,7,8,11,15
V75-3: 1,2,4,8,11
V75-4: 2,3,5,6,8,12
V75-5: *11 Troll Solden
V75-6: *6 Six O’Clock News
V75-7: 9,12

1680 Rækker x 0,50 = 840 Kr.

Du kan spille med i vores V75 Andelspil til Momarken her, som er baseret på de spilforslag du finder herover.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider