Søg
Close this search box.

V86 Bergsåker & Solvalla 15/12-21

Så er det er igen tid til V86 og denne uges løb er delt mellem Solvalla og Bergsåker. 

Der er et par store favoritter, men der skal som sagt ikke meget til før de større gevinster tikker ind.

Husk at spille med i vores V86 andelspil her. Det koster kun 125 kr. og der er kun 25 andele til salg. Så skynd dig at få din andel.

V86-1 2140m Auto – Bergsåker
3 Alert Kronos
var god i det sidste løb, da han vandt fra spids, og Daniel Wäjersten sigter efter den position igen. Hesten er hurtig fra start og ligger troligvis i spidsen fra start. Han trives på distancen og i spidsen har han kun tabt én gang i fem forsøg.

5 Bellis Frontline kommer måske til at gøre arbejdet udvendigt på Alert Kronos, og da kan det blive for hårdt. Han er dog ikke specielt dårligt stillet ved at konkurrere med sko, og hvis Tomas Pettersson formår at slippe hurtigere fra start end 3 Alert Kronos, bliver han meget svær at slå. Jeg tror dog mest på udvendigt lederen, i dødens.

4 Harry Ruda har ikke vundet et løb siden 2019, men han har set godt ud efter en pause og har set meget god i løbet. Nu bliver han også udstyret med en bike og skulle der være lidt kørsel mellem de ovennævnte heste, vil han være farlig at glemme på kuponen.

Jeg vil også nævne 11 Amperage Hanover der dog fik et bagspor, som selvfølgelig ikke er optimalt. Hesten er dog god med rygløb, og hvis der bare er lidt tempo i løbet kan han fælde mange over det lange opløb.

Ranking: A:3,5 B:4,11 C:6,1,10,12,2,7,8,9

V86-2 2140m Auto – Solvalla
10 Don Fanucci Zet
bliver på forhånd rundens største favorit, og man skal søge med lys og lygter for at finde ting, der taler imod denne. Jeg ser dog ikke mange mørke skyer på himlen for den regerende eliteløbsvinder og der skal nok en større galop til for at han taber dette løb. Hesten har set godt ud på det seneste, og da den skal til Frankrig her til vinter, burde den også være trimmet og klar.

3 Racing Brodda vinder ikke så ofte nu til dags, men hun var positiv som nummer tre efter Mellby Free i Stoeliten i sin sidste start. Hun har sit bedste stykke til sidst og vil helt sikkert afslutte hurtigt over opløbet, hvis formen er intakt, men at hun vil være i stand til at udfordre Don Fanucci Zet er ikke specielt sandsynligt

2 Niky Flax kan tage føringen fra start, hvis hun formår at holde, hovedsageligt 6 Ajexes Cubano udvendigt. De kan sikkert godt forvente Don Fanucci Zet ankomme tidligt for at overtage føringen og de vil være tilfredse med ryg på denne og en fremskudt placering.

Ranking: A:10 B:3,2,4 C:6,11,9,5,1,8,7

V86-3 2140m Auto – Bergsåker
2 Imhatra Am
er den rigtige favorit i løbet og han har stået for mange gode indsatser i løbet af året og vandt pligtskyldigt fra spidsen i det sidste løb. Jeg synes dog ikke hun var helt så pæn som før og det er muligt at hun er lidt ude af form nu, da sæsonen også har været lang. Modstanden er dog ikke værre denne gang, og fra spids burde hun kunne holde, men det er bestemt ikke en jeg vil gå 100% ind på.

4 Cintra er den værste konkurrent på forhånd. På en god dag kunne hun bestemt udfordre favoritten, men hun har gjort op med to galopper i træk og er også tvunget til at skifte til sko nu, hvilket er et minus.

6 Filippa B.J.har vundet sine seneste fire løb, da hun er gået fejlfrit, og skulle Robert Bergh sætte tempoet op med Cintra udenfor favoritten, kunne hun blive inviteret med i kampen. Vi har ikke set bunden af ​​denne hest endnu, og det er en hest der sikkert kan klatre lidt i klasserne. Men samtidig møder hun sit livs hårdeste modstand indtil videre.

Ranking A:2 B:4,6 C:10,11,7,8,3,1,5,9

V86-4 1640m Auto – Solvalla
4 Rocket Boy
er hurtig fra start og trives i teten. Han har haft to løb i kroppen efter hvile nu, og senest så han klart forbedret ud da han sejrede, og han skulle være endnu bedre nu. Jeg tror Oskar J Andersson tager sig af spidsen forholdsvis nemt. Herfra skulle det være en meget god chance for at føre dette løb fra start til mål.

6 Ove Palema debuterede for Björn Goop sidste gang. Det var ikke et super indtryk dengang, men hest mod hest han er nok ikke meget ringerer end Rocket Boy og han trængte nok til løbet sidste gang. Han vil ikke være i stand til at deltage i noget spidskørsel fra start, og det ser dermed ud til, at han bliver nødt til at søge ned i ryg eller uden for lederen. Skulle de havne i dødens vil det være svært at komme forbi Rocket Boy.

7 Barbaris er tricky, men der er meget fart i denne hest, og skulle der være et hårdt tempo imellem de mere betroede, er han sandsynligvis ikke helt væk, og til de nuværende 4%, er dette en hest man kan tage med på kuponen hvis der er råd.

Jeg nævner også 10 Abbe av Sweden, der gik flot til en andenplads senest, og holdt flot hjem fra spids i sejren gangen før. Går desuden altid med sko, så dette er et plus. Kan overraske med de rette rygge og lidt tempo der fremme.

Ranking: A:4,6 B:7,10 C:5,11,12,2,3,8,9,1

V86-5 2140m Auto – Bergsåker
3 Navona
har høj kapacitet, og hvis de klapper, da skal hun ses med klart størst chance for at vinde i løbet, men hun har desværre haft nogle galopper på det seneste, og det gør det til et mindre oplagt holdepunkt, en given førstehest på kapacitet, men slet ikke til de nuværende 41%, der er for meget, og der er flere gode modbud i et åbent løb.

Jessica Simpsons 2 Lövdala Symphonie ser ud til at gå frem for hver start og har imponeret med to sejre i træk. Modstanden er svære nu, men formen skal ikke undervurderes, og hun har vist, at hun kan afslutte rigtig hurtigt over opløbet, når hun har gået i ryg. Fra denne position er hun i fronten direkte, og hun skal tælles med.

1 Kaitlyn Way Scott lyste af god form sidste gang under opvarmningen, men hun fik et håbløst løb ude i banerne og kunne ikke yde sig selv retfærdighed. Sporet her kan være en fælde, men finder hun først ud af inder-sporet, er hun at regne med.

Glem heller ikke 8 Jamaica Boko, 10 Liquify’em og 12 Musett af Djupmyra ved gardering. Dette er også et løb hvortil man kan forvente det skræller og hvis man har råd, så tag alle heste med.

Ranking A:3 B:2,1,8,12,10,5,4,6,9,11

V86-6 2140m Auto – Solvalla
3 Urban Africa
er en hest jeg godt kan lide, synes umiddelbart også det er løbets bedste hest, men der er dog et par andre gode heste med i løbet. Jeg tror dog at han holder 5 Bedazzled Sox fra start og hvis han lykkes med det tror jeg han har en god chance for at vinde dette løb. Han er dog ikke afhængig af at tage spidsen for at vinde og bør tælles med uanset.

5 Bedazzled Sox er også en rigtig god hest, som endnu ikke ved, hvordan det er at tabe, og Torbjörn Jansson, der er tilbage i sulkyen efter skadesfravær, lader fra stsrt i håbet om at nå føringen. Han strålede i den position sidste gang, men modstanden er lidt hårdere nu, og han skal være god for at vinde.

9 Kayla Westwood er en rigtig dygtig 2-åring. Hun har kun to starter inde i vesten, men det ser ud til, at dette er en hest med god fart og kapacitet, og hun er også givet på kuponen.

Der kan ske meget mellem hver start for disse ungheste og det behøver derfor ikke være forkert at betale for alle ekvipager.

Ranking A:3,5 B:4,9,2,8 B:1,7,6

V86-7 2640m Auto – Bergsåker
8 Chestnut Bojje
har imponeret med tre sejre i træk efter pause. Robert Bergh forsøger bestemt at komme til her fra start, og det er ikke umuligt, at han har så meget respekt med sig, at han kommer til at overtage spidsen, men det er højst sandsynligt, at han kommer til at klare arbejdet uden for lederen.

2 Huddlestone har imponeret mig her på sensommeren og efteråret med flere flotte sejre, og det virker til den har gået et skridt frem og er vant til at klare distance med bravour. Herfra spor tre burde hesten få sikret sig et godt løb direkte i andesporet, og da hesten plejer at kunne gå hele vejen til mål, er dette en ekvipage jeg ikke vil undlade at have med på kuponen til nuværende 8%.

11 Tattoo Avenger spilles på nuværende til 5%, og jeg kan ikke forestille mig, at han spilles så lidt ved spilstop her til aften. Han har stået for nogle flotte indsatser i løbet af året og har blandt andet vundet på V75 på trods af, at han galopperede lige før løbet. Sko er et minus, og han er ikke til at stole på, men hvis han holder sig i trav, vil jeg ikke blive overrasket, hvis han runder hele banden over opløbet.

Det kan dog være en god idé at gardere bredt i dette åbne løb.

Ranking: A:8,3,11 B:6,7,9,12,2 C:5,1,4,10

V86-8 2140m Auto – Solvalla
1 Habrik Am
er en storfavorit i skrivende stund, men sporet kan blive en fælde, da han ikke er specielt hurtig fra start. Det kan selvfølgelig løses fra inder-sporet, hvis han kan finde ud i andet-sporet. Dette har været en hest med et tidligt stort potentiale fra starten, men han har ikke rigtig levet op til de høje forventninger med kun to sejre i karrieren. Modstanden er ellers passende nu, hvis de bare finder ud fra inder-sporet.

6 Pucke Bounce kan på kapacitet være løbets bedste hest, men det er svært at sige, da der er tale om en hest, der blev nummer to i en Breeders Crown-finale som to-åring, men efter det løb har han været uden løb i to år, inden han i sidste løb igen fik lov at komme ind på væddeløbsbanen. Stilen var ikke helt i skabet der, men han var misbalanceret ifølge stalden – og man laver derfor nogle ændringer nu, der forhåbentlig kan få travet til at flyde bedre. Det er klart, at det er svært at bede ham om at vinde med kun en start på de sidste to år, men det ser ud til, at det er en hest med høj kapacitet, og jeg har en god fornemmelse af, at han vil stå for en stærk indsats.

3 Inspector Gadget finder jeg interessant i dette løb, da han bl.a. altid går med sko og ha god spilværdi. Han er dog heller ikke så hurtig fra start, men går godt i rygge og tåler også at gøre en del arbejde, og fra dette spor burde han ligge fint i andet-sporet direkte. Hesten har god kapacitet i forhold til konkurrenterne, og det er en given hest på min kupon. På nuværende kun streget på 3%.

Har man råd til det, da kan det fra bagsporet godt være en god idé at tage 9 La Maresque og 11 Lord Horse med, hvis der skulle være et godt tempo fremme, da de så vil kunne spurte godt over opløbet.

RankingsA:1 B:6,3,9,11,4,2 C:7,5,12,10,8

V86 Forslag – Bergsåker & Solvalla

V86-1: 3,5 (4,11)
V86-2: 10* Don Fanucci Zet (3,2)
V86-3: 2,4 (6,10)
V86-4: 4,6 (7,10)
V86-5: Alle* (2,1)
V86-6: 3,4,5,9 (8,2)
V86-7: 2,3,6,7,8,9,11,12 (1,4)
V86-8: 1,3,6 (9,11)

8448 Rækker x 0,25 = 2.112 kr.

Seneste Artikler

Del denne side

Andre Nyttige Sider